Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Pasmina Pasa Shiba Inu

Objavi komentar

Riječ je o psu srednje veličine tijela visina 35 do 43 cm koje je prekriveno gustom i grubom dlakom ispod koje se nalazi kratka poddlaka. Ali danas je pasmina najpopularniji pas za praćenje u Japanu.


These 8 Japanese Dog Breeds Have Pretty Incredible Origin Stories Japanese Dog Breeds Japanese Dogs Dog Breeds

Pasmina Akita Inu više je vezana za domaćina nego Siba Inu ovisno o tome.

Pasmina pasa shiba inu. Lov na ptice i sitnu divljač pas pratilac. Zanimljivosti o jednoj od najstarijih pasmina pasa. Mišićav pas visok je 13-46 inča 33-41 cm u ramenima i težak 9-14 kilograma.

Shiba Inus je najmanja izvorna japanska pasmina pasa 3 sa standardnom težinom od oko 23 kilograma 10 kg za mužjake i 17 kilograma 77 kg za žene. Jedna od najstarijih poznatih pasmina koja datira iz 3. Ove dvije pasmine izgledaju vrlo slično sličnim karakteristikama osim veličine.

Stav Siba-Inua je više kao vezanost i održavanje ugodne dosljednosti u odnosu na vlasnika. Shiba Inu Siba Inu - najčešća pasmina pasa u Japanu. Naš-portal 2 weeks ago Health Leave a comment 8 Views.

4 Standard pasmine Shiba Inu kaže da psi stoje u visini od 135 do 165 inča 34 do 42 cm. Pasmina Shiba Inu ima drevne korijene koji sežu do 300. Shiba Inu možda je mala pasmina pasa ali potrebna im je velika fizička ali i mentalna stimulacija.

To je lovna pasmina koja je uzgajana na japanskom otoku Honshu. Suočeni smo s vrlo stara pasmina pasa koji je manji od Akita Inu iako je njegov izgled prilično sličan stoga su ponekad zbunjeni. Težina žene muškarci 40-50 kg.

Zbog dobrih lovnih sposobnosti ova je pasmina postala popularna u Japanu a potom i u Europi. Ovaj pas se često početku se koristio za lov jelena divljih svinja pa čak i medvjeda kao i razne male igre. Međutim u modernom se svijetu ne koriste tako često po svojoj namjeni.

Ovaj se pas obično koristi za lov na mali plijen i ptice zahvaljujući svojoj spretnosti i okretnosti iako se danas može vidjeti i kao domaći pas. Prije su se aktivno koristili u lovu na sitnu divljač jelena divlje svinje ptice. Sada se u Japanu 3 organizacije bave uzgojem.

SHIBA INU pasmina je u koju se lako zaljubiti kao i u Akitu kojoj izgledom sliči samo što je manja. Šiba inu ili Shiba inu je pasmina pasa iz Japana najmanji od 6 japanskih pasmina. Shiba Inu pasmina pasa Predstavnici ove pasmine mali psi s izgledom nešto nalik lisicama potječu iz Japana.

Iako se javljaju u više boja boja dlake kod shiba. Zabavne činjenice o Shiba Inusu. Pasmina pasa Shiba Inu.

Pretraži Shiba Inu Uzgajivačnice pasa Naša misija je pružiti obrazovanje trenutnim i potencijalnim vlasnicima pasa. Riječ je o psu srednje veličine tijela visina 35 do 43 cm koje je prekriveno gustom i grubom dlakom ispod koje se nalazi kratka poddlaka. Riječ je o psu srednje veličine tijela visina 35 do 43 cm koje je prekriveno gustom i grubom dlakom ispod koje se nalazi kratka poddlaka.

Shiba inu iako najmanji od svih japanskih pasmina spada u pse srednje veličine. Može živjeti u kavezu ili u kutu s jastukom. Japanci ga kao i ostalih pet pasmina smatraju svojim nacionalnim blagom na koje su izuzetno ponosni.

Kao što možete vidjeti na fotografijama shiba inu pasmina je u koju se lako zaljubiti. Visina žene muškarci 61-70 cm. Akita Inu je mirniji i poslušan pas pod uvjetom da je dobar trening.

Shiba Inu može huligan to je sklon bijeg. NIPPO Japanski kinološki klub Sibaho. Posebna pasmina Shiba Inu prepoznata je 1936.

Za razliku od drugih pasmina ove su rase najpopularnije japanske pasmine izvan. Đumbir sonder bijeli crno-žutosmeđi. SHIBA INU pasmina je u koju se lako zaljubiti kao i u Akitu kojoj izgledom sliči samo što je manja.

Shiba Inu Twitter Pasa 900 Mil Followers WOW - shibarmy shibainu twiitertoday SHIB Datos de Precio en vivoSHIBA INU precio de hoy es el 0000007 USD con. Godine prije Krista Prvobitno je korištena kao lovac u planinskim predjelima Japana. Shiba inu pasmina pasa porijeklom iz Japan prije nekih 3000 godina za lov na sitnu divljač i kopnene ptice.

World Dog Finder vam omogućuje pronalazak stručnih savjeta vezanih uz pasmine njegu te vam donosi najnovije vijesti iz psećeg svijeta. Iako se javljaju u više boja boja dlake kod shiba najčešće je riđe ili riđe-crne. Kr pas Shiba Inu gotovo je u potpunosti izumro u Drugom svjetskom ratu ali mali broj pasa koji su preživjeli bombaške napade i epidemiju bio je uzgajan da bi spasio rasu.

Broj štenaca po leglu prosjek 7-8. Shiba inu Shiba Inu fotografije i pasmina opis cijena i zdravstvo. Kao i u akitu kojoj izgledom sliči samo što je manja.

Nakon rata broj pasa znatno je smanjen ali spasila ih je grupa izumiranja od izumiranja. Glavna razlika između Akite i Shiba Inu je ta što je Akita najveća japanska pasmina dok je Shiba najmanja pasmina. Japanski Shiba Inu klub Velike Britanije osnovan je 1987.

Akita i Shiba Inu dvije su pasmine pasa podrijetlom iz Japana. Budući da vole istraživati ali i odlutati ovog psa nikada ne bi trebala ostavljati samog na otvorenom - pa čak i u ograđenom dvorištu jer ne krasi ih uzalud nadimak umjetnici za bijeg. Shiba Inu je lovna pasmina pasa.

Siba-inu ili shiba-inu kako ih ponekad nazivaju zbog složenosti izgovora jedinstveni su po tome što njihova neobično mala veličina ne ometa njihove izvrsne vještine lova. Moderni shiba inu rezultat su odabira 3. Shiba Inu doveden je u SAD prije otprilike 60 godina.

Shiba inu poznat je po svojoj ćudi okretnosti i trokutasto postavljenim očima. Uzgajana za lov i istjerivanje sitne divljači u planinama Japana pasmina pasa Shiba Inu je manja verzija Akite - zaista Shiba Inu se prevodi kao mali pas. Nacionalni američki Shiba klub osnovan je 1983.

Kao takav prvi dio njenog imena Shiba odnosi se ili na grmlje u planinama ili na crvenkastu boju psa.


Cau Cau Chow Chow Izgleda Kao Medo Hrabar Kao Lav Smotan Kao Panda Doga Chow Chow Pala


Japanese Akita Inu Pet Dog Poster Japanese Akita Akita Dog Dog Poster


Pin On Psi


Pin Op Zoona


Related Posts

Objavi komentar