Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Pasmina Pasa Pomeranac

Objavi komentar

Pomeranac je jedna od najiinteligentnijih patuljastih pasmina pasa lako i brzo uči i ne zahtijeva autoritetnog vlasnika. Pomeranci su generalno zdrava pasmina ali i oni imaju svoje bolesti.


Pin On Psi

Zanima nas dali je to pasmina patuljasti njemački špis ili pomeranac i dali se može gdje kupiti jer nigdje u hrvatskoj ga nemožemo naći.

Pasmina pasa pomeranac. Klub Pomeranian Club osnovan je na prvoj izložbi pasa Crufts 1891. Želimo djetetu kupiti psa i već dugo vremena tražimo pasminu koja odgovara psu BOO koji lići na malog plišanog medvjedića. Zabavne činjenice o pomeranskom.

Pogledajte najveći izbor oglasa za pse na jednom mestu i lako pronađite psa za sebe. Pomeranci su živahna pasmina. Iako su izvorno bili prilično veliki psi Pomeranac je danas daleko manji od svojih predaka.

Pomeranski špic ili pomeranac još je jedna minijaturna čupava pasmina u koju ćete se lako zaljubiti. Naime na popisu se ne nalazi niti 1 velika pasmina pasa. Vrlo je prilagodljiv a zbog malene veličine jednostavno ga je povesti sa sobom.

Nije zahtijevan i zadovoljit će se kraćim šetnjama a zna se satima. Živahan veseo prepreden poslušan pas koji puno laje. Svi oglasi rase Pomeranski špic - Boo.

Pomeranac ne oduševljava ljubitelje ove pasmine samo veličinom već umiljatošću samopouzdanjem i energijomStoga ne čudi što sve više pripadnika ovoj pasmini osvaja srca brojnih ljubitelja pasa. Zbog svoje inteligencije odlično reaguju na dresuru. Ipak posljednje dvije pasmine Čivava i Pjevajući pas s Gvineje odskaču od skale i mogu.

Fizički su prepoznatljivi po dugoj dlaci. Rani pomeranci bili su mnogo veći od današnjeg standarda oko 9 kg no. Ove pse prati reputacija brbljavih pasa pa ako tražite mirnog i psa koji nije vokalan pomeranac bi mogao biti loš izbor.

Ta divna dlakava stvorenja. Iako im izgledom nije sličan porijeklom pomeranski špic povezan je s pasminama poput samojeda haskija malamuta i akite. Njihova preslatka lica skrivena su u oblaku krzna.

Godine dok je bila na odmoru u Firenci. Živahan veseo prepreden poslušan pas koji puno laje. Budi najbolja verzija sebe.

Također kraljica Viktorija zaljubila se u ovu pasminu 1888. Pomeranci znaju imati problema s alergijama epilepsijom imaju problema s očima displazijom kukova i zubićima. Poreklom iz nemačke pokrajine Pomeranije ovo je pasmina pametnih znatiželjnih i živahnih pasa.

Jako je važno gdje nabavljaš svog psa a ako tražiš pouzdanog uzgajivača mi smo pronašli super web stranicu gdje su ful popularni. Kako je on postao najslađi na internetu pasmina kojoj Boo pripada postala je toliko popularna da je svi pogotovo najmlađi žele imati za svog. Pomeranac - pasmina koja oduševljava - Ženahr.

Vrlo je prilagodljiv a zbog malene veličine jednostavno ga je povesti sa sobom. Zanimljivosti o najslađoj pasmini psa na svijetu. Tko mu može odoljeti.

Svakoj pasmini pasa pripada jedna zemlja članica FCI za koju se smatra da je zemlja podrijetla pojedine pasmine. Pomeranac je jedna od najiinteligentnijih patuljastih pasmina pasa lako i brzo uči i ne zahtijeva autoritetnog vlasnika. Pas lica nalik lisici nadimka mali pas koji misli da može kompaktan je aktivan i sposoban se natjecati u okretnosti i poslušnosti ili jednostavno biti obiteljski prijatelj.

Riječ je o pasmini bogate povijesti. Pomeranski špic - Boo imamo dosta aktivnih oglasa. World Dog Finder vam omogućuje pronalazak stručnih savjeta vezanih uz pasmine njegu.

U kategoriji pasmine pasa pronađite detaljan opis 10 glavnih skupina pasmina pasa prema FCI. Sada je klasificiran kao jedan od Pasmine pasa igračaka. Ovdje saznajte bitne informacije o njihovoj povijesti karakternim osobinama o onome što vole i ne vole o zdravlju i njihovim pravima.

Mnogo je lijepih simpatičnih i umiljatih pasa no apsolutni kralj po pitanju slatkoće mnogima je pomeranac. Ti su psi u osnovi divovske dlakave okruglice. Jeste li znali među poznate pomeranske vlasnike u prošla vremena bili su Mozart Marie Antoinette i kraljica Victoria.

Upoznaj tu popularnu pasminu i saznaj bi li se ovo fluffy. Prema nekim izvorima jedan od najstarijih uzgajivača ove pasmine bio je i Michelangelo a prema legendi jedan pomeranac bio je uz njega dok je oslikavao Sikstinsku kapelu. Ne slažu se baš najbolje s decom ali zato mačke obožavaju.

Naša misija je pružiti obrazovanje trenutnim i potencijalnim vlasnicima pasa. Pomeranac - preslatko klupko sreće. NEDUGO nakon što se pojavio na Facebooku 2009 pas Boo od strane američkih medija proglašen je najslađim psom na internetu.

Godine kada je ta pasmina bila prilično rijetka. Potjekao iz velikih pasmina zaprežnih pasa sada maleni pomeranac ima dugu i zanimljivu povijest. Psi koji žive najduže su mali zdravi i u prosjeku mogu živjeti do 16 godina.

U zemljama njemačkog govornog područja pomeranac je poznat kao Toy Spitz patuljasti špic i zapravo je najmanja verzija pasmine njemački špic. Nakon pregleda liste top 10 pasmina pasa koje žive najduže možemo zaključiti da mali psi žive duže od velikih.


Pin On Psi


Pin On Pekinezer Pas Pekinezeri Pekinezer Pasmina


Pin On Kucni Ljubimci Tv


Pin On Psi


Related Posts

Objavi komentar