Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Pasmina Pasa Korgi

Objavi komentar

Corgi postaju sve popularniji među ljubiteljima pasa što i ne čudi. Njeni predstavnici su se dugo i čvrsto održavali u kraljevskoj palači Velike Britanije iu srcu kraljice Elizabete.


Korgi Corgi Razlike Između Podvrsta Pembroke I Cardigan Zoona Hr

Ovaj pas kratkih nogu i izduženog tela iznenađujuće je okretan i hitar.

Pasmina pasa korgi. Podjednako će odgovarati iskusnom ali i neiskusnom vlasniku pasa. Ovi su psi bistri znatiželjni i osjetljivi mladunci. Srećom obje vrste ove pasmine imaju prijateljski karakter koji ih čine pogodnim za gradski život.

Uvod u studije o psima. Domovina prvih je teritorij Cardiganshire a potonjih je županija Pembrokeshire. Ljubimci AutorWorld Dog Finder 13.

Da bi se lokalna pasmina prestala smatrati ugroženom potrebno je da se u zemlji godišnje rodi najmanje 300 pasa. Svake godine sve je više popularan kratkovidni korgi. Kao i kod mnogih pasmina oni mogu patiti od nasljednih poremećaja oka i displazije kuka stanje koje može dovesti do problema s pokretljivošću.

Slatka inteligentna životinja osvaja na prvi pogled. Velški Corgi je jedna od najstarijih pasmina pojavila se prije više od 3000 godina. Nakon prelaska velški korgi s teksima vanjska vanjska strana rezultirajućeg križa odlikovala se kratkim nogama i dugim tijelom.

Zovu se Cardigan i Pembroke. Kako su navikli pasti stoku grickajući im noge i oni su relativno neustrašivi i odvažni. Oglas Pet najboljih pasmina pasa za život u gradu.

Mnogi smatraju velški korgi jednom od najprijatnijih pasmina malih kućnih pasa jer su slatki i dragi bez potrebe. Velški korgi Pembroke ima nisko dugačko tijelo i uzdignute uši što pridonosi njegovom znatiželjnom i živahnom izrazu. Ovo je pasmina službenih pasa koja je stvorena tokom 1930-ih u Sovjetskom Savezu s ciljem da služi u Crvenoj armiji u različitim klimatskim uvjetima kao i za potrebe narodne privrede.

Uroni u čaroban svijet pasmina i saznaj sve o svom najboljem prijatelju. Velški korgi - Cardigan je umiljat pas vrlo inteligentan odgovoran i nježne naravi. Uvek u pokretu zabavan i veoma druželjubiv svetsku slavu je stekao kao omiljeni ljubimac britanske kraljice Elizabete II.

Velški korgi pastrski pas neobičnog izgleda najmanja je i najstarija rasa u ovj grupi pasa. Stoga su važni očni pregledi i bodovanje kukova prethodnih pasa prije parenja. Ti psi su uravnoteženi i samouvjereni ali su nepovjerljivi prema nepoznatim osobama.

Postoje dvije vrste korgi pasa. Kao i kod mnogih pasmina oni mogu patiti od nasljednih poremećaja oka i displazije kuka stanje koje može dovesti do problema s pokretljivošću. Uzgojni radovi izvedeni su na islandskom ovčaru i.

Dotična pasmina pasa stvorena je u Walesu na zapadu Velike Britanije. Dobro se slažu s djecom ako ih se ne zadirkuje. Pasmine pasa - Velški korgi Pembroke - Welsh Corgi Pembroke.

Welsh Corgi Pembroke sve rase pasa 101 pas. U nastavku ćeš pronaći zanimljivosti i detalje o sljedećim pasminama više pasmina stiže uskoro. Oni mogu pokazivati neke.

Ova pasmina na kratkim zdepastim nogicama doseže visinu od tek 30-ak centimetara i teški su do 17 kg ovisno o podvrsti. Broj ljudi koji žele postati gospodari korgi raste svake godine. Velški korgi Cardigan i velški korgi Pembroke.

Britansko udruženje pasa najavilo je smanjenje populacije omiljene pasmine Elizabete II velškog Corgi Pembrokea. Stoga su važni očni pregledi i bodovanje kukova prethodnih pasa prije parenja. U Rusiji ova pasmina pasa postala je popularna ne tako davno ali je odmah postala popularna.

Velški korgi Pembroke općenito je vrlo izdržljiva pasmina. Velški korgi Pembroke i Velški korgi Cardigan. Pet najboljih pasmina pasa za život u gradu.

Velški korgi mali pas sa velikim karakterom. Stoljeću Pembroke Welsh Corgi koji se razlikovao od kardigana s atraktivnijim izgledom postao je popularan među uzgajivačima pasa. Iako je malene građe borben je i efikasan pas čuvar.

Velški korgi Cardigan općenito je vrlo izdržljiva pasmina. Korgi zapravo znači patuljasti pas Na velškom jeziku naziv korgi je zapravo opis njihovog izgleda. Pasmine pasa razlikuju se izgledom veličinom karakterom i namjenom.

Velški korgi podijeljeni su u dvije podvrste koje imaju niz razlika. Korgiji se dijele na dvije podvrste. Međutim prije nego što dobijete ovog psa Važno je upoznati se s detaljnim informacijama o njegovom sadržaju i pravilnoj njezi.

2021 1325 1337. Kako mu samo ime govori Velški korgi - Cardigan uzgojen je u Cardiganshireu u Walesu s namjerom da čuva stoku i uništava štetočine. Druželjubive je naravi nije nervozan ili agresivan.


Corgi Wearing A Sombrero Corgi Corgi Dog Little Pets


Que Pasa Animal Dress Up Funny Corgi Pictures Puppy Friends


20 Razloga Zbog Kojih Je Korgi Corgi Fantastican Ljubimac Zoona Hr


Korgi Corgi Razlike Između Podvrsta Pembroke I Cardigan Zoona Hr


Related Posts

Objavi komentar