Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Pasmina Pasa Kangal

Objavi komentar

Kangal je pasmina pasa porijeklom iz Turske. Ovaj pas je rijetka pasmina sa samo nekoliko novih pasa koji se svake godine uvezu u SAD.


Psi Crna Gora Turski Kangal Turski Kangal Ili Facebook

Njihov ugriz je izmjeren na 743 PSI.

Pasmina pasa kangal. KANGAL pas prepoznatljiv po velikom i snažnom tijelu koje je prekriveno gustom dlakom različitih nijansi sive boje te crnoj maski na licu smatra se jednom od najboljih čuvarskih pasmina. Kao što ste već mogli pretpostaviti pas Kangal nije vaša tipična pasmina pasa. Oni štite svoj prostor i obitelj i ne moraju nužno dobro živjeti s drugim psima.

Kangal Kangal Karabaš - Pasmina službenih pasa koja pripada porodici turskih ovčara. Standardizacijom pasmine dobio bi se ujednačeniji tip i genetski kontroliranija i zdravija populacija. Kangal ponašanje tijekom dana može biti mirno ali noću ti psi postaju oprezni i skloni su lajanju.

Fédération Cynologique Internationale FCI. Ti se psi koriste prije svega za obranu i kao psi čuvari unatoč tome što imaju krotku narav. Ima veličinu Mastiff pasmine pasa te temperament Američkog pitbull terijera.

Turski kangal akbas od roditelja sampionskog porekla uvezenih iz Turske dolaze u obzir i druge rase. Turski kinološki savez Köpek Irkları Ve Kinoloji Federasyonu KIF pokrenuo je postupak zootehničko-kinološke standardizacije kangala kao autohtone turske pasmine pasa. Turski pastirski pas Kangal još uvijek je relativno neafirmirana i razmjerno rijetka pasmina pasa kojoj tek slijedi otvaranje vrata u svijet kinologije.

Godine postupak je okončan i kangal je postao prva standardizirana turska autohtona pasmina pasa te je kao autohtona pasmina priznat i na nacionalnoj razini. Prva pozicija najjače pasmine pasa na svijetu pripada kangalu. Tohtone turske pasmine pasa.

Mađarski pas Kuvasz je prekrasni veliki bijeli pas koji slove kao drevni kraljevski psi čuvari. Sivas Turska Klasifikacija standardi. Kangal ili ovčar iz Anadolije.

Planinski tip 331 standard KC UK Pastoralni standard NZKC Utility standardni UKC standard čuvara pasa Bilješke KIF Cynology Federation of Turkey pasmina standard. Akbash psi narastu 68 do 86 cm a teže 41 do 64 kg. Oni se ne preporuča držati na lancu naprotiv - treba osigurati besplatno hodanje za životinje.

Legenda kaže da je za vrijeme Asirca prvi kangal uzgojen od lava. Ria Sopala iz Pixabay. KANGAL je pasmina pasa poznata po svojoj impresivnoj veličini i snažnom telu koje je prekriveno gustom dlakom različitih nijansi sive bojeNjegovo puno ime je kangal coban köpeği ali je u svetu poznat i kao kurdski kangal i turski kangalTa pasmina smatra se jednim od najboljih pasa čuvara na svetuVrlo su hrabri brzi okretni i odani svojim dužnostima.

No kako je u njenom izvornom obliku riječ o doista neiskvarenoj i staroj autohtonoj vrsti upravo zbog toga mnogima postaje sve zanimljivijom. Ali važno je znati da u krivim rukama ova pasmina može postati opasna za okolinu. Uz malo pasmine zahvaljujući izolaciji Sivasa pa su njihov izgled i temperament predvidljivi zbog ovog stila izoliranog uzgoja.

Njegovo puno ime je kangal coban köpeği ali je u svijetu poznat i kao kurdski kangal i turski kangal. Šišanje i kupanje pasa. Bandog psi su drugi na ljestvici top 20 pasmina s najjačim ugrizom na svijetu s 503 bara 730 PSI.

Također biste trebali uzeti u obzir činjenicu da psi moraju biti stalno zauzeti. Njegovo puno ime je kangal coban köpeği ali je u svetu poznat i kao kurdski kangal i turski kangal. Ti su psi stotinama godina uzgajani kao čuvari stoke.

Riječ je o psu masivne građe a potiče iz Sivasa grada u središnjoj Turskoj. Dresura vašeg psa kangala. Svjet-ska kinološka organizacija fr.

Tajne ovog velikog psa. O pasmini se brine Američki klub pasa Kangal koji daje prioritet dobrobiti i genetskom zdravlju pasmine. Za samo nekoliko trenutaka vidjet ćete top 3 najboljih pasmina pasa za čuvanje stada.

Bandog pasmina pasa je nastala križanjem raznih pasmina i služio je kao radni pas čuvar. Njihova veličina i snaga vilica dovode ih do ove visoke pozicije među 10 najjačih pasmina pasa. Pansioni za pse 22.

Kao radnom psu potreban im je posao da im ne postane dosadno i destruktivno. Kangal je turski pastirski pas i jedna je od četiri pasmine turskih autohtonih pastirskih pasa. Nekoliko puta tjedno treba ih dodatno napuniti.

Godine postupak je okončan i kangal je postao prva standar-dizirana turska autohtona pasmina pasa te je kao au-tohtona pasmina priznat i na nacionalnoj razini. FCI grupa 2 odjeljak 22 Molossian. 20 pasmina pasa s najjačim ugrizom.

Da bi mogli napredovati u kućnom okruženju morat ćete osigurati odgovarajući trening koji vam omogućuje da vas prepoznaju kao vođu. Vrlo je atraktivna pasmina koja može biti odličan radni pas i čuvar ali i pas za druženje i razonodu. Čistokrvni kangali imaju jako tijelo i obavezno crnu njušku a boja krzna je od sivo smeđe do tamno sive.

Uzgajivači u domovini pasmine ne žele razrijediti krv štićenika postupajući u skladu sa zakonom i vlastitom željom za održavanjem čiste pasmine ovih pasa. Samopouzdani opušteni pouzdani odlučni stabilni. Kangal Anatolian Anadolu Kangalı Karabaş Karayaka Podrijetlo.

Ta pasmina smatra se jednim od najboljih pasa. Anadolski pastirski pas štene. Kangal - 743 psi.

Sivas Kangal Anatolijski ovčar staro ime Uobičajeni nadimci. Najbliži rođaci Kangala su Anatolian Karabaš Akbaš i Kars. KANGAL je pasmina pasa poznata po svojoj impresivnoj veličini i snažnom tijelu koje je prekriveno gustom dlakom različitih nijansi sive boje.

Njeni predstavnici poznati su u srednjoj i istočnoj Turskoj - u domovini pasmine - od srednjeg vijeka. Kangali su veliki teritorijalni psi. KANGAL je pasmina pasa poznata po svojoj impresivnoj veličini i snažnom telu koje je prekriveno gustom dlakom različitih nijansi sive boje.

Ta pasmina smatra se jednim od najboljih pasa. Turski pastirski pas - kangal kao iskonska stara pasmina sačuvana je u svom izvornom obliku i namjeni. Stoga kangal pasmine pasa obično žive u privatnoj kući.

Kangal je trenutno stara i popularna pasmina pastirskih pasa u Turskoj zabranjen za izvoz van zemlje.


Turski Pas Kangal Opis Karakteristike Njega I Cijena Turskog Kangala Pasmine Pasa


Turski Pas Kangal Opis Karakteristike Njega I Cijena Turskog Kangala Pasmine Pasa


Serije I Sve Lepote Turske Pastirski Pas Kangal Pasmina Je Velikog Psa Cuvara Stoke U Gradu Sivas U Turskoj Prvobitno Je Pasmina Sluzila Ljudima Anadolije Gde Je Kangal I Dalje


Kangal Pas Sve O Kangal Pasmini Pasa Youtube


Related Posts

Objavi komentar