Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Morski Pas Rijeka

Objavi komentar

Lokalpatrioti Rijeka Pogledaj Temu Veliki Bijeli Morski Pas. Stoljeća veliki bijeli morski pas je bio dosta prisutan u Kvarneru ali je njegov broj tokom vremena znatno opao.


Pin On Ostale Vijesti

Primjerak za kojeg su okupljeni kupači procijenili da se radi o modrulju doplivao je do same obale gdje se zadržao neko vrijeme.

Morski pas rijeka. Radi se o grabežljivcu koji se hrani drugim vrstama morskih pasa ali i morskim sisavcima poput tuljana. Anadolijski pastirski pas - Iako je okarakterisan kao. Šokantan napad morskog psa iz Crvenog mora na čovjeka na parasaileru snimljen je u petak.

Uz plažu Ružićevo na Pećinama u Rijeci snimljen je morski pas javlja Novi list. U subotu 22082015 održan je četvrti po redu Morski pas jedinstvena foto revija za pomoć napuštenim životinjama. Više je razloga za to.

Ta priča potvrđuje činjenicu koju je naveo more 1 da su morski psi u Kvarneru navikli na ljudsko meso. Ribari s riječkog broda Mali Mate ulovili su morskog psa dugačkog 496 metara. Rijeka Tako yaki pobjednici su treće humanitarne brudetijade u konkurenciji od 15 ekipa.

Muškarac 37 iz Jordana lebdio je iznad morske površine kad je morski pas iskočio i ugrizao ga za nogu. Uz plažu Ružićevo na Pećinama u Rijeci jutros je snimljen morski pas. Autor me listopada 21 2021 Objavi komentar Utorak 13 Studeni 2007 2313 Hitova.

UZ PLAŽU Ružićevo na Pećinama u Rijeci snimljen je morski pas javlja Novi list. Kraj Rijeke ulovljen morski pas dugačak 5 metara. Zasad se ne zna se je li autentična.

Morski pas u Kvarneru. Jedna barka mu je pokušala priskočiti u pomoć međutim morski pas nakon što. Primjerak za kojeg su okupljeni kup Latest Posts.

Očevidci kažu kako je morski pas mogao biti dug do maksimalno metar i po piše Novi list. Stručnjak iz pulskog akvarija objašnjava jesu li morski psi opasni ili samo na lošem glasu. Jedna barka mu je pokušala priskočiti u pomoć međutim morski pas nakon što.

Fotografije je objavio portal Novi list navodeći kako po procjeni njihovih čitatelja morski pas mogao biti dug do maksimalno metar i pol. Okupljeni kupači su procijenili da se radi o modrulju. Stoljeću i u prvoj polovici 20.

Morski psi na Jadranu - Adriatic Sharks. U Jadranu živi 29 različitih vrsta morskih pasa većina stalno a dio njih samo navrati do našeg mora. 2910 likes 8 talking about this.

Jedna barka mu je pokušala priskočiti u pomoć međutim morski pas nakon što je progutao polovicu nesretnika vratio se i po drugu. Od 1940godine morski psi se već rijetko viđaju uz našu obalu. Primjerak za kojeg su okupljeni kupači procijenili da se radi o modrulju doplivao je do same obale gdje se zadržao neko vrijeme.

Primerak za koji su okupljeni kupači procenili da se radi o modrulju doplivao je do same obale gde se zadržao neko vreme. Kopirali ste poveznicu članka. Modrulji u pravilu ne napadaju ljude a za čovjeka.

Morski pas na Kantridi. Budući da s toplim vremenom polako počinje i sezona kupanja nije loše prisjetiti se koje sve životinje mogu biti neugodne. Morski pas viđen i u Iki.

Od 1940godine morski psi se već rijetko viđaju uz našu obalu. Stručnjaci će vjerojatno s lakoćom odgonetnuti tko je posjetitelj koji je. Video je snimljen jutros.

Na ploči je osim imena pisala i godina kada se to desilo. Zasad se ne zna se je li autentična. BAKARAC Objava Lori Špele Pavlović Pavletić na facebook profilu izazvala je veliki interes.

Morski Prasac beach bar. U Rijeci Morski Pas Stoljeća veliki bijeli morski pas je bio dosta prisutan u Kvarneru ali je njegov broj tokom vremena znatno opao. Nadovezao bi se na zaštitne mreže Rijeka ih je dobila znatno prije.

Veliki bijeli morski pas. 115 pasa preobrazilo se u morske pse na. Postaola Adamić 5122013 1335.

Okupljeni kupači su procijenili da se radi o modrulju. Morski pas od osam metara na suhom. Među te stalne stanovnike spadaju lisica i modrulj vrste koje su nedavno viđene na riječkom području.

Svjedokinja prizora kaže da je doplivao do same obale gdje se zadržao neko vrijeme te da je bio dugačak oko metar i pol. Potvrđeno nam je da je video autentičan i da je snimljen jutros. Uz plažu Ružićevo na Pećinama u Rijeci jutros je snimljen morski pas a okupljeni kupači procijenili su i o kojoj je vrsti riječ piše Novi list.

Pas ga je presjeko na pola. Međutim da ipak nije riječ o modrulju našoj. Uz plažu Ružićevo na Pećinama u Rijeci jutros je snimljena je morska lisica.

Ulov i ubijanje velikih bijelih morskih pasa intenzivniji ulov vrsta kojima se hrani i pojačano zagađenje mora. A priča o sušačkim i riječkim kupalištima započinje još ranije 1899. Tada su naime Josip i Adolf Strauss sagradili.

Po nekima je Bakarac posjetila velika tuna po drugima morski pas lisica. Kraj Rijeke ulovljen morski pas dugačak 5 metara. Pobjednici su ove godine naravno svi sudionici koji su se odazvali ovoj vrijednoj akciji riječke udruge ali prema ocjeni Karapandže najbolji je brudet spravila ekipa Tako yaki.

Muškarac je u napadu izgubio dio stopala slomljeno mu je nekoliko kostiju a pretrpio i je teške ozljede na tetivama i mišićima. Svjedokinja prizora kaže da je doplivao do same obale gdje se zadržao neko vrijeme te da je bio dugačak oko metar i pol. Uz plažu Ružićevo na Pećinama u Rijeci jutros je snimljen morski pas.

Ušli u plićak a kad tamo dva metra dugi modrulj. Morski pas na Pećinama. Što se to događa odakle odjednom morski psi u riječkom okruženju.

Lokalpatrioti Rijeka Pogledaj Temu Veliki Bijeli Morski Pas. Sve se dogodilo na samoj plaži. Očito da su veliki problem bili morski psi koji su dolazili preblizu kupača.

Surfer preminuo nakon krvavog napada morskog psa.


Spektakularno Otkrice Fosila Morski Pas Star 150 Milijuna Godina Bio Je Jedan Od Najvecih U Svom Vremenu Morski Hr


Velika Galerija Fotografija Snimljenih Na Trznici U Rijeci Printed Rugs Decor Animal Print


Morski Pas Na Pecinama Rijeka Danas Rijecki Internetski Dnevnik


Morski Pas Ubio Zenu Nestala Je A More Se Zacrvenilo Od Krvi 24sata


Related Posts

Objavi komentar