Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Morski Pas Preluk

Objavi komentar

Dežurni spasioci na plaži Ploče obavijestili su Lučku kapetaniju Rijekaosim modrulja u posljednjih nekoliko godina česti gost Kvarnera bila je. Tako se i dogodilo bibiji naješkani i izbačeni oko podne prvi potez za po ure vuče ka ludo pas mater što je ovo drž-drž 10 minuta kad ono morski pas pas mu mater skinija ga i vratija nije prošlo 20 min rola cvili i op evo je brzo je izašla vani kaže vaga 280 kg njenu sliku neman -.


Lokalpatrioti Rijeka Pogledaj Temu Veliki Bijeli Morski Pas

To Sep 02 2008 1900.

Morski pas preluk. Traže od vlasnika da hitno uklone 29 ilegalnih kamp prikolica. Morski pas snimljen u lovranskoj lučici. Modrulji u pravilu ne napadaju ljude.

A i ove pizdarije svake godineviđen morski pas u morua di će ga vidit navr kozjaka. Morski pas je otkinuo dio noge paraglajderu. Ce pa je kje kaksen lokalni kavboj te pa nic.

Očito da su veliki problem bili morski psi koji su dolazili preblizu kupača. Morski pas modrulj znatno duži od ovog današnjeg nedavno je snimljen na Korčuli gdje je došao u sam plićak. Ovi ljudi stvaarno postoje.

Akoliko smo mi njih izili u tom razdoblju150godinaa bit će bar 50-60milijuni ako ne brojimo mačke. Kroz tri festivcalska dana očekuju nas brojini koncerti i različiti popratni sadržaji koji će se odvijati u halama nekadašnje riječke tvornice papira popularne Hartere. Continuing Dunja savršen lijek za stres nesanicu i lošu probavu.

Nikoli u podjeli poklona a poklone i kolačiće pomogao je dijeliti i Pumpić simpatična Inina maskota. This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Novi potres kod Petrinje.

Zato ce upostevamo da je morski pas in sicer 6 metrov od plimnega nivoja morja potem bi se tega morali vsi drzat razen koncesionarjev z lokalno skupnostjo. Postaola Adamić 5122013 1335. članovi DGV odradili su radni posjet Gradu gradskim tvrtkama i ustanovamau petak posjećuju Ured pravobraniteljice za djecu u Rijeci.

U vrijeme kada je plaža bila puna kupača na 250 metara od iste uočena je peraja a obzirom da su očevici vidjeli dvije peraje leđnu. Morski psi na Jadranu. Nadovezao bi se na zaštitne mreže Rijeka ih je dobila znatno prije.

Tena Vičević Dunaj i Bruno Dunaj sa svojim psom Bubijem prešli su cijelu Jadransku obalu kajakom. Kantrida Preluk Po izjavama očevidaca koji su se danas poslijepodne zatekli na plaži Ploče na Kantridi viđena je peraja morskog pasa. Čovjek je izgubio stražnji dio stopala kao i nekoliko tetiva nakon napada morskog psa.

Kompletnu satnicu Hartere pogledajte u nastavku. FREE 1900 Revija riječkog performansa 2100 Pecha Kucha Night Rijeka Vol2. Jeziv zvuk kvrckanja ormara i podrhtavanja za dobro jutro.

Preluk v mandraču in Volosko pred Opatijo 40-60 kun. Veliki bijeli morski pas. Program su otvorile Prve riječke mažoretkinje te kao i svake godine pomogle sv.

Država preuzela devastirani autokamp Preluk. Pogledajte zanimljivu reportažu punu pustolovina. Barbabarba 2302 30Lipanj 2017.

Preluk triatlonu Luka Modrić poslao poruku cijeloj naciji javila se i bivša predsjednica NA BORIKU ZAPOČELO HEP SENIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE Seniorke i seniori borit. Pločice Superheraw stižu iz. A priča o sušačkim i riječkim kupalištima započinje još ranije.

Out of these the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. Rijeka Doček svetog Nikole na klizalištu Morska pahuljica privukao je brojne posjetitelje koji su s veseljem došli dočekati omiljenog sveca zaštitnika djece pomoraca i potrebitih. EP usvojio rezoluciju koja potvrđuje da Hrvatska ispunjava uvjete za Schengen Ilčić i Kolakušić glasali protiv.

Raskršće cesta za Preluk i Matulje BivioCostabella Ispis E-mail Detalji Napisaola Z Kategorija. Bio mi je jako blizu nije niti malo ugodno Prodajno mjesto Autotroleja na Slatini će biti otvoreno samo prvog i posljednjeg tjedna svakoga mjeseca. Najveći morski pas ikad.


Lokalpatrioti Rijeka Pogledaj Temu Veliki Bijeli Morski Pas


Lokalpatrioti Rijeka Pogledaj Temu Veliki Bijeli Morski Pas


Lokalpatrioti Rijeka Pogledaj Temu Veliki Bijeli Morski Pas


Lokalpatrioti Rijeka Pogledaj Temu Veliki Bijeli Morski Pas


Related Posts

Objavi komentar