Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Morski Pas Odgrizao Nogu

Objavi komentar

Kupači ne tresite se Lažna uzbuna. Drugi je to napad morskog psa u Brazilu u manje od dva meseca.


Otvoreno More Surfera Napao Morski Pas I Odgrizao Mu Nogu A On Je Zelio Zadrzati Uspomenu Nakon Toga Je Pocela Pravna Trakavica Koja Je Trajala Sest Godina

David Basham ministar za primarnu industriju i regionalni razvoj rekao je da je vraćanje zuba gospodinu Blowesu najmanje što njegov resor može učiniti.

Morski pas odgrizao nogu. Istrazivanja su pokazala da u blizini plaza morski psi postaju jako agresivni sto zbog velikog broja nogu i ruku koje se pracakaju što zbog toga jer je mogucnost povratka mala. David Basham ministar za primarnu industriju i regionalni razvoj rekao je da je vraćanje zuba gospodinu Blowesu najmanje što njegov resor može učiniti. Muškarčeva je desna noga potpuno amputirana a lijeva odgrizena ispod koljena.

Zub morskog psa ostao je zaglavljen u njegovoj surferskoj dasci. To je prvi put u povijesti da je država priznala izuzeće od zakona izvijestio je ABC News. Nije svaka peraja koja viri iz mora morski pas.

Nakon toga je počela pravna trakavica koja je trajala šest godina. Odgrizao mu nogu. U moru do struka neman mu odgrizla ruku i nogu.

To međutim nije smetalo 42-godišnjem Britancu koji je ignorirao upozorenja otišao u more i ostao bez obje noge. Muškarca je ugrizao za noge dok je ženi razderao nogu i leđa. - U napadu na jedan brod mi je odrezana.

Posljednji smrtonosni napad morskog psa na toj lokaciji dogodio se davne 1958. - Jednog dana sam plivao pored broda naišao je morski pas i odgrizao mi nogu. Nakon toga je počela pravna trakavica koja je trajala šest godina Piše JL Australski surfer koji je zamalo poginuo u napadu velike bijele psine ipak će smjeti zadržati zub morskog grabežljivca koji se zabio u njegovu surfersku dasku.

U svom prvom intervju nakon napada Lytton je otkrio da ga je morski pas napao dok je plivao. - Kako ste dobili tu drvenu nogu. Sredinom aprila 35-godišnji Pablo de Melo ostao je bez noge i ruke nakon što su mu ih doktori morali amputirati jer ga je morski pas napao na istoj lokaciji.

Stravičan prizor srećom je prošao bez ozlijeda. Surfer umro nakon što mu je morski pas odgrizao noge. Pas modrulj Prionace glauca zaštićena vrsta koja rijetko zalazi u blizinu plaži već se zadržava na otvorenom moru.

Psina ga je napala 50 metara od obale. Vezani članci Kamo s kokošima ovcama i kozama iz Komiže. Australski mornarički ronilac Paul de Gelder oslanjao na svoje veliko ronilačko iskustvo i uspio preživjeti nakon što mu je morski pas odgrizao ruku i nogu.

To je prvi put u povijesti da je država priznala izuzeće od zakona izvijestio je ABC News. POVIJESNI PRESEDAN Surfera napao morski pas i odgrizao mu nogu a on je želio zadržati uspomenu. - Gledao sam galeba kako leti i on mi se posro u oko.

Majka surfera Micka Fanninga gledala je kako ga morski pas napada u televizijskom prijenosu uživo. Preživio napad morskog psa tigra i pritom izgubio nogu a koji danas zagovara zaštitu morskih pasa. Nakon što su plivači spazili morskog psa kod plaže Fish Hoek u Cape Townu oglašena je sirena i zatvorena plaža.

Oboje djece helikopterima je prebačeno u medicinski centar u New Hanoveru i to u kritičnom stanju. Djevojčici je morski pas odgrizao lijevu ruku do lakta a pitanje je hoće li doktori uspjeti spasiti njenu nogu dok je 16-godišnji dječak izgubio ruku do ramena. - Pa zar se od toga može izgubiti oko.

Morski psi na Jadranu. Kako piše Daily Mail 35-godišnja žena plivala je s otoka Moorea kada ju je morski pas napao. Županijski centar 112 Split u 1240 sati zaprimio je zahtjev za pomoć slovenskom državljaninu.

U posljednjih 150 godina su morski psi krivi za smrt 11 osoba na Jadranu od čega sa hrvatske strane devet. Ovaj vjerovatno nije nikom odgrizao nogu ali ni ga gušt baš ni srest u moru. Strani mediji prenijeli su i svjedočenje jednog lokalnog instruktora ronjenja koji je bio pod vodom i vidio kako morski pas napada ženu.

Francuskinja je u. To su podaci Shark Research Instituta koji takvu vrstu statistike vodi za cijeli svijet. Primljen je u bolnicu u kritičnom stanju a stradao je dok je stajao u.

Ignorirao je upozorenja i otišao plivati. Građani se pobunili protiv odluke općine potpisuje se i peticija Slovenac kojega je napao morski pas prevezen u Ljubljanu. Morski pas neće dobiti svoj zub natrag a ja neću dobiti svoju nogu rekao je surfer.

Kolovoza 2200 istražuje legendu o Podmornici ogromnoj velikoj bijeloj psini s obala Južne Afrike. Kolovoza nedaleko od mjesta Truro u američkoj saveznoj državi Massachusetts za nogu ugrizao morski pas otkrio je u utorak da napad preživio zato što je životinju udario šakom u škrge piše The Independent. Levitacija Bez svoje ogromne jetre morski psi bi potonuli na dno kao kamen.

Morski pas Modrulj. O panici na Viru oglasili se splitski stručnjaci. Morski predator Slovenca je ugrizao za nogu te je nesretni muškarac helikopterom prevezen u KBC Split.

U napadu morskog psa žena je izgubile obje ruke i jednu dojku. HOROR Pred očima obitelji morski pas joj odgrizao obje ruke i dojku. Podmornica uhoda utorak 26.

Napadnut je još jedan par iz Rusije i tom prilikom morski pas je turistima odgrizao po ruku. Sa svih strana povijesni presedan Surfera napao morski pas i odgrizao mu nogu a on je želio zadržati uspomenu. Zub morskog psa ostao mu je zaglavljen na surferskoj dasci.

Originalnu fotografiju morskog psa u siječnju je zabilježio Mike Coots tip koji je 1997. Bijela morska psina odgrizla je Britancu 42 desnu nogu iznad koljena a lijevu ispod. Morski pas neće dobiti svoj zub natrag a ja neću dobiti svoju nogu rekao je surfer.

Išao na sud kao bi mu vratili zub morskog psa. Morski pas napao ga je oko 50 metara od obale a muškarac je nekim čudom uspio doplivati. Jedan morski pasić uhvaćen u Preluku polovicom 70-tih.

Odgrizao mu nogu. Snimio je tip kojem je morski pas odgrizao nogu. Išao na sud kao bi mu vratili zub morskog psa.

Naime Zakonom o upravljanju ribarstvom zabranjeno je posjedovanje dijelova tijela. Morski je pas teško ozlijedio 35-godišnju Francuskinju koja je s obitelji posjetila Polineziju. Tragovi zuba su bili veličine košarkaške lopte Svjedoci su ispričali lokalnim medijima kako je morski pas odgrizao velik dio gornjeg dijela noge Nicka Slatera.

Uspio se spasiti no ostao je invalid. On je vidio da je oko Paige more krvavo i krenuo brzo prema njoj Paige Winter 17 preživjela je napad morskog psa dok je s obitelji bila na kupanju u parku Fort Macon u Sjevernoj Karolini. Prevezen u bolnicu na intenzivno liječenje.

Slovenski ronioc Damjan Pesek je oko pojasa imao krvave ribe koje je ulovio i vjerojatno e to privuklo morskog psa koji mu je skoro odgrizao nogu. - A kako ste dobili tu kuku na ruci. Navodno se trecina svih napda dogadja na udaljenosti od 300 metara od plaze.

Od vremena vođenja službenih statistika odnosno u posljednjih 150 godina morski psi su odgovorni za smrt ukupno 11 kupača od čega je na hrvatskom dijelu Jadrana stradalo njih devet. Paige 17 je ostala bez noge. U 0915 0 komentara 1475 prikaza.

- A kako ste dobili taj povez preko oka. VIDEO Morski pas Britancu odgrizao obje noge. S obzirom da je morski pas u Australiji zaštićena životinja policajci su uzeli zub.

Neurolog William Lytton 61 muškarac kojeg je 15. Uspjela je preživjeti napad zahvaljujući njezinom hrabrom ocu vatrogascu. Nakon žestoke borbe na sudu država je na kraju ipak odlučila napraviti izuzetak.


Otvoreno More Surfera Napao Morski Pas I Odgrizao Mu Nogu A On Je Zelio Zadrzati Uspomenu Nakon Toga Je Pocela Pravna Trakavica Koja Je Trajala Sest Godina


Jutarnji List Strasni Napad Morskog Psa Jednom Turistu Odgrizao Stopalo Jos Jednog Tesko Ozlijedio Obojica Su Helikopterom Prebaceni U Bolnicu


Morski Pas Odgrizao Joj Nogu Tata Ga Je Istukao I Spasio Me 24sata


Odgrizao Mu Nogu Isao Na Sud Kao Bi Mu Vratili Zub Morskog Psa Vecernji Hr


Related Posts

Objavi komentar