Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Morski Pas Na Korculi

Objavi komentar

U plićaku na Korčuli snimljen morski pas. Morski pas od dva metra snimljen je u plićaku na Korčuli.


U Plicaku Na Korculi Snimljen Morski Pas Ovo Je Ostvarenje Najgorih Nocnih Mora Youtube

Morski pas dug dva metra snimljen u plićaku na Korčuli.

Morski pas na korculi. Veiki modrulj došao je do plivača u plićak na Korčuli. Morski pas od dva metra snimljen je u plićaku na Korčuli. Blato naime uopće nije na moru.

Iako nije riječ o opasnom morskom psu već o modrulju koji uglavnom jede male ribe i ne napada ljude mnoge je prestrašio. Morski pas snimljen u plićaku na Korčuli Read More. Na Twitteru je objavljen video koji prikazuje morskog psa u plićaku na hrvatskom otoku Korčuli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa. Modrulji su opasni kada ih ima više. Iako spada u opasne vrste u Jadranu rijetko će veliki modrulj napasti uglavnom zabunom jer ga.

Ovo je ostvarenje najgorih noćnih mora. Ova vrsta uglavnom jede male ribe i retko kada napada ali to nikada nije uteha kupačima na plaži. Koprcao se i lamatao repom.

Morski pas je u travnju bio viđen i na Visu. Ovo je ostvarenje najgorih noćnih mora. Cijeli život mi se rugaju zbog mog iracionalnog straha od morskih pasa.

- Retko ali se događa da dolazi u plićak. Jedno je hranjenje drugo je čišćenje od parazita. Morski pas modrulj snimljen je na sjevernoj obali Korčule a ne u plićaku u Blatu kako su naveli na RTL-u.

Pas lisica vam da pljusku dok ronite. Morski pas viđen u plićaku na Korčuli. Morski pas od dva metra snimljen je u plićaku na Korčuli.

Morski pas dug dva metra kupao se u srijedu plićaku na otoku Korčuli. Morski pas približio se skroz do obale u Blatu na Korčuli. Na Twitteru je objavljen video koji prikazuje morskog psa u plićaku na hrvatskom otoku Korčuli.

I nije velika bijela psina nego je modrulj. Kako javlja hrvatski RTL radi se o modrulju morskom psu koji živi u Jadranskom moru i koji se uglavnom hrani manjim plijenom i ribama dok ljude rijetko napada. I nije velika bijela psina nego je modrulj.

Morski pas dug dva metra u plićaku na Korčuli VIDEO. Zbog ribe koju je nosio oko pasa stradao je Slovenski turist. Mještani se uplašili.

Pas koji živi u Jadranu koji uglavnom jede ribe i mali plijen rijetko napada ljude ali rijetko nije nikad i rijetko nije baš neka utjeha kupačima na Korčuli kojima se približio. Rijetko ali se događa da dolazi u plićak. Ovaj koji je viđen na Korčuli koprcao se i.

Rijetko ali se događa da dolazi u plićak. Morski pas na korculi. Na ostrvu Korčula u plićaku je primjećen morski pas dugačak dva metra.

Morski pas dug dva metra snimljen u plićaku na Korčuli. U moru uz obalu na Korčuli u srijedu popodne snimljen je morski pas. I dok modrulj privučen krvlju ribe zabunom može napasti morski pas lisica isto često snimljen u Jadranu najčešće će vam repnom perajom dati pljusku dok ronite.

Na Tviteru je objavljen video koji prikazuje morskog psa u plićaku na hrvatskom otoku Korčuli. Dosad je u Hrvatskoj zabilježeno devet napada morskih pasa a žrtve su bili stranci. Rijetko ali se događa da dolazi u plićak.

Rijetko ali se događa da dolazi u plićak. Veća opasnost njima prijeti od čovjeka nego obratno. Jedno je hranjenje drugo je čišćenje od parazita.

Plićakom na Korčuli kruži morski pas. Riječ je o modrulju morskom psu koji živi u Јadranskom moru i koji se uglavnom hrani manjim plijenom i ribama dok ljude rijetko napada prenosi hrvatski RTL. Kružić nam je objsnio da Modrulj spada u opasnije vrste ali vrlo.

Morski biolog je rekao da nije rijetko da su blizu obale a uvijek su u potrazi za hranom. Isto tako treba imati na umu da je ovo vrijeme kada se modrulji razmnožavaju i dolaze bliže obali kazao je Petar Kružić morski biolog za RTL Direkt. Morski pas dug dva metra u plićaku - nije Australija nego Korčula - i nije velika bijela psina nego modrulj.

Nije Australija nego je Korčula. Radilo se o modrulju vrsti koja živi u Jadranu i koja uglavnom jede ribe i mali plijen te rijetko napada ljude. Ovo nije velika bijela psina već se radi o modrulju.

Pas koji živi u Jadranu uglavnom jede ribe i mali plijen a rijetko napada ljude. Morski pas dug dva metra snimljen u plićaku na Korčuli. Morski psi su ukupno napali devetero ljudi ali ono što je zanimljivo jeste da nikada to nisu bili Hrvati već se uvijek radilo o strancima.

Isto tako treba imati na umu da je ovo vreme kada se modrulji. Ovaj koji je viđen na Korč. Iako nije riječ o opasnom morskom psu već o modrulju koji uglavnom jede male ribe i ne napada ljude mnoge je prestrašio.

Jedno je hranjenje drugo je čišćenje od parazita. Peraju morskog psa u travnju moglo se vidjeti i na Visu. Jedno je hranjenje drugo je čišćenje od parazita.

Morski pas dug dva metra u plićaku - nije Australija nego Korčula - i nije velika bijela psina nego modrulj. Kako javlja hrvatski RTL radi se o modrulju morskom psu koji živi u Jadranskom moru i koji se uglavnom hrani manjim plijenom i ribama dok ljude. Morski pas dug dva metra u plićaku.

Riječ je o ugroženoj vrsti morskog psa. Vjerojatnost da će čovjeka napasti morski pas jedan je prema 11 milijuna. U moru uz obalu na otoku Korčuli u Hrvatskoj snimljen je morski pas što je izazvalo strah kod mještana.

Posljednji put kada je ova bijela psina u Jadranu napala čovjeka bilo je 2008. Na ostrvu Korčula u plićaku je primjećen morski pas dugačak dva metra. Koprcao se i lamatao repom.

Morski psi veoma rijetko dolaze u plićak ali je to ovog puta učinio modrulj dug dva metra. Na Twitteru je objavljen video koji prikazuje morskog psa u plićaku na hrvatskom otoku Korčuli. Ogroman morski pas dug dva metra u plićaku.

Kako javlja RTL radi se o modrulju morskom psu koji živi u Jadranskom moru i koji se uglavnom hrani manjim plijenom i ribama dok ljude rijetko napada. Morski pas došao je u plićak u mjestu Kneže. Ova vrsta uglavnom jede male ribe i rijetko kada napada no to nikada nije utješno kupačima na plaži.

Pas koji živi u Jadranu uglavnom jede ribe i mali plijen a rijetko napada ljude. Dosad je u Hrvatskoj zabilježeno devet napada morskih pasa a žrtve su. Riječ je o modrulju morskom psu koji živi u Јadranskom moru i koji se uglavnom hrani manjim plijenom i ribama dok ljude rijetko napada prenosi hrvatski RTL.

Kako javlja hrvatski RTL radi se o modrulju morskom psu koji živi u Jadranskom moru i koji se uglavnom hrani manjim plijenom i. Nije Australija nego je Korčula. Cijeli život mi se rugaju zbog mog iracionalnog straha od morskih.

Razloga je puno objašnjava Petar Kružić morski biolog. Jedno je hranjenje drugo je čišćenje od parazita. Pas koji živi u Jadranu koji uglavnom jede ribe i mali plijen rijetko napada ljude ali rijetko nije nikad i rijetko nije baš neka utjeha kupačima na Korčuli kojima se približio.

Plivao je i koprcao se kod obale a među kupačima je nastala panika. Na Korčuli u plićaku snimljen morski pas. Biolog Petar Kružić je rekao da postoje različiti razlozi od hranjenja preko čišćenja od parazita pa do razmnožavanja.

Morski pas približio se skroz do uvale Kneže na Korčuli. Vjerovatnost da će čovjeka napasti morski pas jedan je prema 11 miliona. I dok modrulj privučen krvlju ribe zabunom može napasti morski pas lisica isto često snimljen u Jadranu najčešće će vam repnom perajom dati pljusku dok ronite.

Razloga je puno objašnjava Petar Kružić morski biolog.


Video Morski Pas Na Korculi Snimljen Kako Pliva U Plicaku 24sata


U Plicaku Na Korculi Snimljen Morski Pas Ovo Je Ostvarenje Najgorih Nocnih Mora Vecernji Hr


Kod Korcule Snimljen Morski Pas To Je Onaj Isti Koji Je Vec Viđen Kod Makarske Novi List


Video Dvometarski Morski Pas Modrulj Na Korculanskoj Plazi Morski Hr


Related Posts

Objavi komentar