Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Morski Pas Megalodon

Objavi komentar

Ova je činjenica sama po sebi dovoljna da većina istraživača zaključi da je Megalodon izumro. Nesumnjivo se počnete radovati što su ta stvorenja izumrla.


Evo Shark Megalodon Najveci Morski The Bigest Animals Facebook

Priznajemo da je ova vrsta izumrla prije 26 milijuna godina ali bio je to najveći morski pas na svijetu ikad do 30 metara dug.

Morski pas megalodon. Morski psi Jadranskog mora Adriatic sea sharks. Megalodon odrastao do 60 stopa dugo. Megalodonu su stručnjaci prema veličini njegovih zuba pokušali odrediti njegovu veličinu i mišljenja su da je ona bila negdje od 15 metara 35 tona pa do četrdesetak metara.

Megalodon ili bijela psina. Navodna viđenja morskih pasa Megalodon tijekom godina dovela su do legende o ogromnom prapovijesnom moru koji još uvijek patrolira oceanima našeg svijeta. Uskršnje jaje Megalodon Shark u Battlefieldu 1 posebno je izrađeno i može se pronaći u sadržaju nakon lansiranja.

Podmornica morski pas fotografiju koju su znanstvenici rekreirali zahvaljujući nalazima i teorijama užasno je ružno stvorenje. Megalodon je dobio naziv od grč. Megalodon je praistorisko bice nalik ajkuli samo mnogo vece ziveli su u periodu pre 6 MILIONA GODINA i kazese da su izumrli ali da li su uglavnom udobno se.

Ima kostur široke kosti masivne čeljusti u kojima je skriveno pet redova zuba i tupu njušku. Carcharodon Megalodon nekada je bio pravi morski pas - najokrutniji grabežljivac koji je svijet ikada vidio - ali suvremena znanost tvrdi da je on odavno izumro. Ljudi imaju poznatu Megalodon ali nikada nisu živjeli s njima Megalodon.

Ovaj drevni i izumrli behemoth nekoć je bio jedno od najvećih stvorenja koja su terorizirala mora a igrači ga mogu pronaći skrivenog u raznim Battlefield igrama. Ovdje su slike ilustracije i fotografije ovog divljaka podvodnog grabežljivca. Ispod ćete naći 10 fascinantnih činjenica o Megalodonu.

Monstruozne veličine snažne čeljusti i ogromni zubi omogućili su im lov na veliki plijen s čime se nijedna moderna morska vrsta nije mogla suočiti. Nevjerojatne činjenice o megalodonu. Tu je taj osjećaj opasnosti no također morski psi su tako prekrasna i sjajno prilagođena bića da ih je pravi užitak proučavati Megalodon je zapravo bio prilično mršava životinja koja me kad sam imao samo šest godina inspirirala da kasnije upišem paleontologiju.

Nesvjesno se počnete radovati što su ta stvorenja izumrla. μέγας mégas - velik moćan golem i ὀδούς odoús - zub. Zato sam bio presretan kad sam dobio šansu proučavati megalodona.

Megalodon je po redoslijedu veličine najveći prapovijesni morski pas koji je ikada živio. KUPI KOFS MAJICE httpsshopgoodgamecollectionsmarko-kofs INSTAGRAM httpbitly2kHVLhbEditirali- Gachetos- httpbitly2ksmnT6. Veličine koja je mogla doseći i više od 50 stopa a procjenjuje se da se njegova težina proteže više od 100000 kilograma megalodon je bioznačajnoveći od bilo koje druge zabilježene vrste morskih pasa.

Nemaju ribljega mjehura a ulogu hidrostatskog organa ima velika jetra ispunjena uljem lakšim od vode. Ima širok kostur kostura masivne čeljusti u kojoj se skrivaju pet redova zuba i glupo njušku. Skromnije procjene govore da je morski pas narastao na 60 metara što je otprilike veličina standardne staze za kuglanje.

26 5 milijuna godina div krvoločni morski pas poznat kao Megalodon Carcharodon Megalodon prevladala u oceanima. Megalodon morskog psa - Nesumnjiv rekorder onih daleko vremena i vrsta. Šta jede megalodon morski pas.

I težio od 50 do 100 tona. Morski pas Megalodon. Megalodon je najveći morski pas ikad dokumentiran iako se točno koliko je životinja bila masivna razlikuje ovisno o izvoru.

Morski pas-podmornica fotografija koju su znanstvenici ponovno stvorili zahvaljujući nalazima i teorijama je užasno ružno stvorenje. Nažalost na video je najveći morski pas fosilna riba nestala je davno prije razvoja naših tehnologija. Megalodon morski pas iz razdoblja tercijara bio je najveći i najopasniji grabežljivac koji je ikad plivao oceanima.

Čak se šale da megalodon izgleda poput svinje. Očigledno da je takvo stvorenje i dalje bilo vidljivo i dobro poznato. Megalodon je bio najveći morski pas koji je ikad živio.

Morski pas Megalodon stalno je prisutan u seriji Battlefield. Megalodon je bio morski pas visok 60 metara koji je lovio u blizini obale i hranio se velikim kitovima i drugim morskim stvorenjima. Između razjapljene vilice mu se udobno mogla smjestiti jedna četveročlana ljudska obitelj.

živi čudovište emisija Discovery Channel u 2014Produkcija se fokusira na moguće postojanje prapovijesnog morskog psa dugog između 10 i 20 metara. Prema znanstvenim procjenama veličina mega-riba bila je između 12-18 m. Čak se šale da je megalodon poput svinje.

Fosilna je vrsta Carcharodon megalodon srodna recentnom velikom bijelom morskom psu Carcharodon carcharias. Znanstvenici procjenjuju da je Megalodon u dužini doseže 20 do 30 metara. Dugačak nevjerojatnih dvadeset pet metara dvostruko od gospodara kopna Tyrannosaurusa Rexa težak do pedeset pet tona s dvadeset centimetara dugačkim trokutastim zubima oštrim poput britve savršenim za komadanje plijena naziv megalodon doslovce znači.

To je bio najveći morski predator u povijesti planeta znatno nadmašivši i modernu veliku bijelu morsku pustolovinu i drevne gmazove poput Liopleurodona i Kronosaurusa. Ne samo da je Megalodon bio najveći prapovijesni morski pas koji je ikada živio. Morski psi Selachii skupina većinom grabežljivih riba vretenasta tijela s više ili manje ovapnjenim hrskavičnim kosturom s pet do sedam škržnih otvora nesimetričnom repnom perajom.

Nisu imali jednake u vađenju hrane. Nekad se smatralo da je bio dug oko 365 metara ali današnja istraživanje potvrđuju da nije bio dulji od 13 metara. Ništa gore od prirode još nije stvoren.

Ovaj morski pas je također poznat kao megalodon i tada se smatralo da je izumro. Mogućnost dobivanja velike količine tog ulja iz jetre gorostasne psine dovela je tu vrstu. Podvodni morski pas je jedno od imena koje prima megalodon koji je bio predmet istraživanja u dokumentarnom filmu Megalodon.

Prije pojave nazubljenih kitova super-grabežljivci zauzeli su vrh prehrambene piramide.


Evo Shark Megalodon Najveci Morski The Bigest Animals Facebook


4 Slucaja Kada Je Megalodon Uhvacen Kamerom Youtube


The Meg Megalodon Vs Shark Cage Scene 2018 Movie Clip Youtube


Megalodon Picture Megalodon Megalodon Pictures Deep Sea Creatures


Related Posts

Objavi komentar