Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Morski Pas Korcula

Objavi komentar

Snimak je na svojoj stranici na Facebooku objavio Podvodnihr. Vjerojatnost da će čovjeka napasti morski pas jedan je prema 11 milijuna.


Blue Shark In Korcula Waters Spotted And Photographed

Prije dva dana objavljena je informacija da je kraj Makarske snimljen morski pas mako Isurus oxyrinchus a ne neka druga.

Morski pas korcula. Ovo je ostvarenje najgorih noćnih mora. Nije Australija nego je Korčula. Iako nije riječ o opasnom morskom psu već o modrulju koji uglavnom jede male ribe i ne napada ljude mnoge je prestrašio.

Oni kažu da se radi o istom morskom psu. Vjerovatnost da će čovjeka napasti morski pas jedan je prema 11 miliona. Naglašavaju da nema razloga za paniku.

11062021 Sputnik Srbija 2021-06-11T17330200 2021-08-24T11060200. Modrulji su opasni kada ih ima više. Ovo nije velika bijela psina već se radi o modrulju.

Razloga je puno objašnjava Petar Kružić morski biolog. Kako javlja hrvatski RTL radi se o modrulju morskom psu koji živi u Jadranskom moru i koji se uglavnom hrani manjim plijenom i. Morski pas od dva metra snimljen je u plićaku na Korčuli.

Pas koji živi u Jadranu uglavnom jede ribe i mali plijen a rijetko napada ljude. Pas koji živi u Jadranu koji uglavnom jede ribe i mali plijen rijetko napada ljude ali rijetko nije nikad i rijetko nije baš neka utjeha kupačima na Korčuli kojima se približio. Morski pas od dva metra snimljen je u plićaku na Korčuli.

Morski pas došao je u plićak u mjestu Kneže. Morski biolog je rekao da nije rijetko da su blizu obale a uvijek su u potrazi za hranom. Iako nije riječ o opasnom morskom psu već o modrulju koji uglavnom jede male ribe i ne napada ljude mnoge je prestrašio.

Morski pas dug dva metra kupao se u srijedu plićaku na otoku Korčuli. Jedno je hranjenje drugo je čišćenje od parazita. Razloga je puno objašnjava Petar Kružić morski biolog.

Radilo se o modrulju vrsti koja živi u Jadranu i koja uglavnom jede ribe i mali plijen te rijetko napada ljude. Morski pas vrste mako koji je prije nekoliko dana viđen kod Makarske danas je snimljen nedaleko od Korčule. Ovo je ostvarenje najgorih noćnih mora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa. Rijetko ali se događa da dolazi u plićak. Morski pas na Korčuli snimljen kako pliva u plićaku.

Morski pas dug dva metra snimljen u plićaku na Korčuli. Plivao je i koprcao se kod obale a među kupačima je nastala panika. Ovaj koji je viđen na Korčuli koprcao se i.

Morski pas snimljen kod Korčule. Oni kažu da se radi o istom morskom psu. Ogroman morski pas dug dva metra u plićaku.

Koprcao se i lamatao repom. Morski pas dug dva metra u plićaku - nije Australija nego Korčula - i nije velika bijela psina nego modrulj. Možda im bude lakše ako znaju da je vjerojatnost da će ih napasti morski pas jedan prema 11.

Ogroman morski pas dugačak dva metra mogao se vidjeti u plićaku u Korčuli no nije velika bijela psina već modrulj - pas koji živi u Jadranu uglavnom jede ribe i mali plijen te rijetko napada ljude. VIDEO Opet snimljen isti morski pas. Cijeli život mi se rugaju zbog mog iracionalnog straha od morskih pasa.

Nije Australija nego je Korčula. Na Twitteru je objavljen video koji prikazuje morskog psa u plićaku na hrvatskom otoku Korčuli. Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kom se vidi morski pas u plićaku na hrvatskom ostrvu Korčuli.

Rijetko ali se događa da dolazi u plićak. Pas koji živi u Jadranu uglavnom jede ribe i mali plijen a rijetko napada ljude. Koprcao se i lamatao repom.

Morski pas dug dva metra snimljen u plićaku na Korčuli. Morski pas dug dva metra u plićaku - nije Australija nego Korčula - i nije velika bijela psina nego modrulj. Došao je u plićak i koprcao se bio je dugačak oko dva metra a panika se brzo proširila.

Snimku je na svojoj stranici na Facebooku objavio Podvodnihr. VELIKI morski pas snimljen je u sredu kako pliva u plićaku na Korčuli. MORSKI pas vrste mako koji je prije nekoliko dana viđen kod Makarske danas je snimljen nedaleko od Korčule.

Najčešće je pitanje jesu li morski psi opasni. U moru uz obalu na Korčuli u srijedu popodne snimljen je morski pas. Kako javlja RTL radi se o modrulju morskom psu koji živi u Jadranskom moru i koji se uglavnom hrani manjim plijenom i ribama dok ljude rijetko napada.

Ovo nije velika bijela psina već se radi o modrulju. Veliki morski pas snimljen je kako pliva u plićaku na Korčuli našao se među kupačima u srijedu popodne. Oni kažu da se radi o istom morskom psu.

Ogroman morski pas dug dva metra u plićaku. No ljudima uz obalu nije sasvim svejedno. Morski pas približio se skroz do uvale Kneže na Korčuli.

Modrulji u pravilu ne napadaju ljude a za čovjeka mogu biti opasni ako se kreću u plovama od više jedinki javlja Šibenikin. Jedno je hranjenje drugo je čišćenje od parazita. Ovaj koji je viđen na Korč.

Samo dva dana nakon što je objavljen video u kojem se vidi morski pas mako na pučini kod Makarske danas je objavljen novi video u kojem se isti morski pas. U plićaku na Korčuli snimljen morski pas. Morski pas vrste mako koji je prije nekoliko dana viđen kod Makarske danas je snimljen nedaleko od Korčule.

Sad je kod Korčule. Jutros je opet snimljen u Korčulanskom kanalu. Usporedba u prvom komentaru.

Mogućnost da kao ronilac naiđete na opasnu bijelu psinu vrlo je mala. Snimak je na svojoj stranici na Facebooku objavio Podvodnihr. Radi se o istom morskom psu a to se može vidjeti po rezu koji se nalazi malo desno između glave i dorzalne peraje.

Na Korčuli u plićaku snimljen morski pas. Morski pas snimljen kako pliva u plićaku na Korčuli VIDEO Među kupačima u Blatu na Korčuli našao se i veliki morski pas koji je snimljen kako pliva u plićaku. Naglašavaju da nema razloga za paniku.

I nije velika bijela psina nego je modrulj. Jedno je hranjenje drugo je čišćenje od parazita. I nije velika bijela psina nego je modruljPas koji živi u Jadranu koji uglavnom jede ribe i mali plijen rijetko napada ljude ali rijetko nije nikad i rijetko nije baš neka utjeha kupačima na Korčuli kojima se približio.

Plićakom na Korčuli kruži morski pas. Rijetko ali se događa da dolazi u plićak. Na Twitteru je objavljen video koji prikazuje morskog psa u plićaku na hrvatskom otoku Korčuli.

Ova vrsta uglavnom jede male ribe i rijetko kada napada no to nikada nije utješno kupačima na plaži. Prije dva dana objavili smo informaciju da je kraj Makarske snimljen morski pas mako Isurus oxyrinchus a ne neka druga vrsta. U moru uz obalu na otoku Korčuli u Hrvatskoj snimljen je morski pas što je izazvalo strah kod mještana.

Morski pas dug dva metra snimljen u plićaku na Korčuli. Mještani se uplašili. Veiki modrulj došao je do plivača u plićak na Korčuli.

Printskrin Došao je u plićak i koprcao se bio je dugačak oko dva metra a panika se brzo proširila. Morski pas modrulj znatno duži od ovog današnjeg nedavno je snimljen na Korčuli gdje je došao u sam plićak.


Croatian Cultures And Traditions Select Italy Blog Croatia Travel Croatia Dubrovnik


Old Town Of Korcula Old Town Croatia Travel Ferry Building San Francisco


Pdf Water Resources Of The Island Of Korcula Croatia Availability And Agricultural Requirement Zasoby Wodne Wyspy Korcula Chorwacja Dostepnosc I Potrzeby Rolnictwa


Blue Shark In Korcula Waters Spotted And Photographed


Related Posts

Objavi komentar