Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Morski Pas Danas

Objavi komentar

Morski pas - Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti novosti. Plivao je u moru dubine oko pola metra.


Morski Pas Je Ponovno Viđen Na Jadranu Po Slobodnoj Procjeni Dug Je Metar I Pol Hrvatska Danas

VRATIO SE Morski pas ponovno snimljen kod Makarske VIDEO Putnici turističkog broda ponvo su snimili morskog psa kod Makarske.

Morski pas danas. NA Visu je danas oko 15 sati viđen morski pas dug 13 metra. Dragi gosti od danas smo otvoreni. Morski pas uočen je danas u Tisnom na otoku Murteru.

Oni mogu čuti mlaćenje ribe u vodi udaljene 500 metara od nje. Coffeetime beachlife gintonic slanica beach murter murterisland sunnyday illycoffee sea pizzeriamorskipas pizzeria_morski_pas. Ogroman morski pas dug dva metra u plićaku.

- U jutarnjim satima modrulj je zalutao do Tisnog i od tad je atrakcija. Radi se o modrulju vrsti morskog psa koja najviše vremena provodi na otvorenom moru posebno na južnom Jadranu. Od 500 vrsta morskih pasa koliko je njih opasno za čovjeka.

Snimljen morski pas od dva metra u plićaku Jadranskog mora video Zašto je porastao broj napada morskih pasa na ljude. Nije Australija nego je Korčula. Prije dva dana 20.

Neobičan Morski pas snimljen danas u Paškoj uvali - 27072020 Ukoliko vam se video sviđa obavezno ostavite lajk pretplatite se na naš ka. Nekoliko dana kasnije vratio se u Makarsku. Morski psi ove porodice koju su davne 1838.

Od svih do danas opisanih vrsta rekao bih da samo 20-ak može biti objektivno opasno za čovjeka. Dolaze svakako kao i svi drugi morski organizmi primarno uslijed evidentnih klimatskih promjena zatim prateći velike. Nije još poznato je li morski pas koji se pojavio kraj Primoštena upravo taj što danima luta po Jadranu.

Na VISU u Hrvatskoj danas oko 15 sati viđen je morski pas dug 13 metra kako pliva na dubini od pola metra javlja Dalmatinski portal. Plivao je u moru dubine oko pola metra objavio je Dalmatinski portal. Od sljedećeg vikenda i pizze u ponudi.

Popis pjesama Evo me Hrvatski kraljevi. Muller i Henle krstare svjetskim oceanima i morima već od razdoblja rane krede a i danas bacaju u očaj mnoge turiste dok im lokalni ribari pričaju strašne priče o susretima sa ovim fascinantnim životinjama. Modrulji u pravilu ne napadaju ljude a za čovjeka.

Upravo stoga se rijetko viđa u blizini obale. METAK 3rd SinglePublished 1980Zeljko Brodaric Jappa. Jaukao na sav glas.

Čamac koji je doplovio upomoć nije stigao na vrijeme da mu spasi život. FILMSKE SCENE Morski pas PONOVO snimljen u Makarskoj VIDEO Novi snimak na kojem se vidi morski pas mako objavljen je danas. Na Visu snimljen morski pas plivao je uz samu obalu.

Uz plažu Ružićevo na Pećinama u Rijeci snimljen je morski pas javlja Novi list. VIDEO Da se slediš. Na video snimku objavljenom na sajtu CRO2go vidi se morski pas kako se približava turističkom brodu pliva pored njega a zatim ponovo udaljava prenosi Dalmacija Danas.

Uhvaćeni morski pas pripada vrsti volonja Hexanćus griseus i ubrzo je vraćen u more prenosi portal Dalmacija danas. Morski pas - RIBAR NIJE MOGAO NI DA NASLUTI ŠTA ĆE DA ULOVI NITI ŠTA ĆE MU ZAMALO DOĆI GLAVE. Morski pas na Pećinama.

Nekoliko ljudi pokušalo ga je namamiti prema otvorenom moru ali nažalost neuspješno pa se i dalje nalazi uz obalu Tisnog - kazala je čitateljica portala Šibenikin koja im je poslala fotografiju morskog psa vrlo blizu obali. Za sada samo s ponudom pića. Dolaze li u Jadran neke nove vrste morskih pasa.

Morski pas uočen je danas u Tisnom na otoku Murteru. Morski psi Morski psi spadaju u skupinu riba koja se naziva hrskavičnjače. Kod Šibenika uhvaćen morski pas težak čak pola tone.

Kako navodi hrvatski Index radi se o modrulju vrsti morskog psa koja najviše vremena provodi na otvorenom moru posebno na južnom Jadranu zbog čega se retko viđa u. Pojeo ga morski pas našli samo šaku a tijelo nikad. Podsjetimo prošli tjedan se morski pas pojavio u Makarskoj a zatim je viđen pokraj Korčule.

Svjedokinja prizora kaže da je doplivao do same obale gdje se zadržao neko vrijeme te da je bio dugačak oko metar i pol. Ta priča potvrđuje činjenicu koju je naveo more 1 da su morski psi u Kvarneru navikli na ljudsko meso. Video snimka na kojoj se vidi peraja ovećeg primjerka pešekana napravljena je u jutarnjim satima 1110.

Godine opisali gospoda JP. Turisti su ovog puta morskog psa ponovo snimili kod Makarske prenosi Dalmacija Danashr. Čitajte najnovije vesti dana na temu morski pas.

Kod Šibenika u Hrvatskoj danas je ulovljen morski pas težak pola tone a pronađen je u mreži zajedno s drugim ribama. NA Visu je danas oko 15 sati viđen morski pas dug 13 metra. I nije velika bijela psina nego je modruljPas koji živi u Jadranu koji uglavnom jede ribe i mali plijen rijetko napada ljude ali rijetko nije nikad i rijetko nije baš neka utjeha kupačima na Korčuli kojima se približio.

Okupljeni kupači su procijenili da se radi o modrulju. Hrvatica koja je oborila Guinnessov rekord upozorava na brutalnu praksu HRVATSKA avanturistica pojasnila nam je što stoji iza inicijative.


Jutarnji List Strucnjaci Sa Splitskog Instituta O Morskom Psu Snimljenom U Dalmaciji To Definitivno Jest Morski Pas Kucak Njihova Pojava Je Danas Kuriozitet


Morski Pas Najnovije Objave 24sata


Terasa Oprema Za Djecje Igraliste Integrirati Morski Pas Vitak Uspravan Ceramistasartesanos Net


Video Morski Pas Na Korculi Snimljen Kako Pliva U Plicaku Hrvatska Danas


Related Posts

Objavi komentar