Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Visina

Objavi komentar

66-68 cm 58-66 cm M idealna. Bernski planinski pas je seljački pas duge istorije.


Bernski Planinski Pas

Bernski planinski psi pripadaju skupini gigantskih pasmina čija je očekivana težina do 40-55 kgVisina odraslih ženki je 58-66 cm a mužjaka 64-70 cm.

Bernski planinski pas visina. Gajen je u oblastima ispod Alpa i delovima srednje Švajcarske kao i u okolini Berna kao pas čuvar terač stoke i pas za vuču. Pinčeri šnauceri molosi švajcarski pastirski. Kad odrastu djeluju pomalo tromo zbog svoje korpulentnosti ali to su zapravo vrlo živahni i pametni radni psi.

Društvo policijski pas čuvar. 4575 kg Težina ženka. Berner Sennenhund Bernsko govedo Uobičajeni nadimci.

Zemlja njihova podrijetla je Švicarska gdje su na početku u dolinama i planinama čuvali stada i tjerali goveda čuvali kuće nosili teret i vukli saonice s. Danas se bernski planinski pas najviše koristi kao porodični pas pas čuvar pas za vuču pas spasilac iz ruševina i lavina. Zbog svoje dobre naravi i lepote.

Bernski planinski pas pripada grupi gigantskih pasmina čija je očekivana težina do 40-55 kg. 64-70 cm Ž idealna. Najveća baza službenih i registriranih Bernski planinski pas uzgajivačnica na svijetu.

Treba im harmoničan i dosljedan odgoj pun ljubavi. VISINA Mužjaci 64-70cmidealno 66-68cmženke 58-66cmidealno 60-63cm GREŠKE Lak kosturPredgriz i podgrizNedostatak dugih zuba osim 2xP1treci molari se ne uzimaju uobzirEntropijumektropijumUlegnuta. Berneri imaju duplu dlaku.

BERNSKI PASTIRSKI PAS ili BERNSKI PLANINSKI PAS je pasmina velikih pasa jedna od četiri pasmine planinskih pasa iz Švicarskih Alpa. Visina odraslih ženki je 58-66 cm a mužjaka 64-70 cm. Dvostruka Trobojna boja crna riđa i.

Bernski planinski pas je snažan i jak. Bernski planinski pas je provobitno bio vitalni deo života na farmi služeći za pomoć oko stoke vučenje kolica natovarenih robom za prodaju u obližnjim selima i kao žastitnik porodice. 64-70 cm idealno 66-68 cm Težina.

Izrazito su jaki i mogu vući i do deset puta teži teret od svoje telesne težine. Berner sennenhund Bernski pastirski pas Bernski stočarski pas Bernski ovcar. Uzimajući u obzir njegovu snagu i veličinu štene je od prvog dana potrebno socijalizovati naučiti osnovama poslušnosti i lepog ponašanja.

Pasmine- Bernski planinski pas. Zemlja njihovog porekla je Švajcarskagde su na početku u dolinama i planinama čuvali stada i terali goveda čuvali kuće nosili teret i vukli saonice s mlekom. Ljubazni su i obično su vrlo razigrani oko djece.

Bernski pastirski pas spada u grupu. Odaberite područje i pretražite Bernski planinski pas. Treba im harmoničan i dosljedan odgoj pun ljubavi.

Crna sa belim i smeđim. 4065 kg Visina mužjaka. Glavna boja je crna pa upija toplinu sunca.

Po zaseoku i kafani Dürrbächler kod Rigisberga gde je ovaj dugodlaki trobojni pas. Bernski planinski pas je pokazan prirodnom dlakom i ne bi ga se trebalo nepotrebno šišati. 8 - 10 godina.

Bernski pastirski pas ili Bernski planinski pas je vrsta pastirskog psa koji potiče iz okoline Berna u Švajcarskoj. Za detaljan opis istorijat i karakteristike rase kliknite ovde. Bernski planinski pas je predivna pasmina koja ima nevjerojatnu količinu energije.

Oni su brzi voljni učenici koji imaju izražen osjećaj za promjenu glasa svog gospodara. Oglasi Bernski pastirski pas. Ime planinski Sennenhund izvedena je od njemačke riječi senne alpski pašnjaci i hund pas a oni su pratili alpske stočare i mljekare koje su ljudi zvali Senn.

Vrlo stara pasmina pominje se da. Međutim ako je u kući novorođenče možda će biti potrebna posebna pažnja jer su bernski planinski psi ogromni i mogu nenamjerno srušiti dijete. Bernski planinski pas je farmerski pas sa precima koji su korišteni kao psi čuvari psi za vuču kolica i psi koji su vodili stoku.

Pretražite Bernski planinski pas uzgajivačnice u svojoj blizini. ženke 58-66 cm idealno 60-63 cm. 58-66 idealna visina.

Bernski planinski pas je uravnotežen oprezan ljubazan nepodmitljiv pažljiv miran inteligentan i vjeran pas svome gospodaru i njegovoj obitelji. Bernski planinski pas i djeca. Oni su brzi voljni učenici koji imaju izražen osjećaj za.

Iako je dobro vaspitan vredan radnik ova rasa je skolo izumrela početkom XX veka kada su druga transportna sredstva postala dostupna za poljoprivrednike. Veliki trobojni pas Berner kako ga obično zovu je visok od 58-70 cm u grebenu standard uglavnom ne definiše težinu ali uobičajeno su teški od 65 120 funti. Bernski planinski pas je uravnotežen oprezan ljubazan nepodmitljiv pažljiv miran inteligentan i vjeran pas svome gospodaru i njegovoj obitelji.

Bernski planinski pas ili Bernski pastirski pas je vrsta pastirskog psa duge. Uzgajani su za čuvanje stoke da vuku kola čuvaju posjed i budu lojalni pratitelji svojim vlasnicima. 6470 cm Visina Ženka.

Bernski planinski pas ljubimac na baterije. Poznato je da su bernski planinski psi izvrsni s djecom. Bili su namenjeni radu u alpskim prostorima Švajcarske pa ih je dlaka trebala štititi od hladnoće i snega.


Kakav Je Bernski Planinski Pas Dogs World


Bernski Planinski Pas Informacije O Pasmini


Bernski Planinski Pas Nezni Div Pet Magazine


Bernski Planinski Pas


Related Posts

Objavi komentar