Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Tezina

Objavi komentar

Veliki trobojni pas Berner kako ga obično zovu je visok od 58-70 cm u grebenu standard uglavnom ne definiše težinu ali uobičajeno su teški od 65 120 funti. Pinčeri šnauceri molosi švajcarski pastirski.


Bernski Planinski Pas

Po zaseoku i kafani Dürrbächler kod Rigisberga gde je ovaj dugodlaki trobojni pas.

Bernski planinski pas tezina. Bernski planinski pas stenci. Najveća baza službenih i registriranih Bernski planinski pas uzgajivačnica na svijetu. Lobanja je ravna na vrhu i široka sa laganim naborom i dobro određenom ali ne preizražajnom tačkom.

Bernski planinski pas ljubimac na baterije. Oni su brzi voljni učenici koji imaju izražen osjećaj za promjenu glasa svog gospodara. Ovde mozete pronaci informacije o aktuelnim leglima Bernskih planinskih pasa kod nas.

Izrazito su jaki i mogu vući i do deset puta teži teret od svoje telesne težine. Kad odrastu djeluju pomalo tromo zbog svoje korpulentnosti ali to su zapravo vrlo živahni i pametni radni psi. Na prodaju štenci bernskog planinskog psa oštenjeni 237.

Prošla 0 H Bernski planinski pas Rođena H Bernski planinski pas Rođena. Odaberite područje i pretražite Bernski planinski pas. Youre going to publish a post today.

Pretražite Bernski planinski pas uzgajivačnice u svojoj blizini. Bernski planinski pas je seljački pas duge istorije. 1750 likes 14 talking about this 3 were here.

Za rezervacije i sve info 0603003355. Danas se bernski planinski pas najviše koristi kao porodični pas pas čuvar pas za vuču pas spasilac iz ruševina i lavina. Arci x Rina Stanovljanska.

Dont worry about how your blog looks. 7 Na prodaju štenci bernskog planinskog psa stari 10 nedelja spremni za preuzimanje. Bernski planinski stenad na prodajuod odlicnih roditeljaOcisceni od parazita vakcinisaniMesto Milesevo kod Beceja.

Bernski planinski pas ljubimac na baterije. Spremne za preuzimanje mogućnost besplatne dostave kučeta do Novog Sada. Očišćeni od parazita više puta vakcinisani i revakcinisani slika u prilogu.

Nosna pečurka je uvek crn. Bernski planinski pas štenci Bernski pastirski pas Br. 7 muzjaka i 5 zenki dostupnih 2206.

Iz legla od 11 kuca preostal. Mužjak Cijena na upit. Bernski planinski pas je predivna pasmina koja ima nevjerojatnu količinu energije.

Tezina tigrasti tisnom tornjak tornjaka trese trupan tulearski udruga umaku uzgajivacnica uzgajivacnice velicina velicine velike veliki velikih viden vijesti vodeni vodu vpass vrste. Bernski planinski pas je odgovoran osjećajan i jako simpatičan. Bernski pastirski pas štene.

Enroll in one of our ten programs and start your blog right. Bernski pastirski pas ili Bernski planinski pas je vrsta pastirskog psa koji potiče iz okoline Berna u Švajcarskoj. Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

Obožava djecu Bernski planinski pas se odlično slaže s djecom obožava pažnju i interakciju kako s djecom tako i. Bernski pastirski pas spada u grupu. Njuška je jaka i ravna.

Bernski planinski pas uzbuđen uši su postavljene napred i podignute prema temenu a vrh uha je u ravnini sa vrhom lobanje. Bernski planinski pas je uravnotežen oprezan ljubazan nepodmitljiv pažljiv miran inteligentan i vjeran pas svome gospodaru i njegovoj obitelji. Gajen je u oblastima ispod Alpa i delovima srednje Švajcarske kao i u okolini Berna kao pas čuvar terač stoke i pas za vuču.

Uzgajani su za čuvanje stoke da vuku kola čuvaju posjed i budu lojalni pratitelji svojim vlasnicima. Uzimajući u obzir njegovu snagu i veličinu štene je od prvog dana potrebno socijalizovati naučiti osnovama poslušnosti i lepog ponašanja. Bernski planinski stenad na prodajuod odlicnih roditeljaOcisceni od parazita vakcinisaniMesto Milesevo kod BecejaTel063525712.

The Bernese Mountain Dog is a striking. Bernski planinski pas je snažan i jak. Dont worry if you havent given it a name yet or youre.

U ponudi su 4 ženska kučeta. Bernski Planinski PAS Krapina. Usne nisu teškepriležuće su i.

Crna sa belim i smeđim. Treba im harmoničan i dosljedan odgoj pun ljubavi. This is an example post originally published as part of Blogging University.

Međutim neki mužjaci znaju biti pomalo dominantni a neke ženke postanu jako ovisne o osobi za koju se vežu.


Bernski Planinski Pas Informacije O Pasmini


Bernski Planinski Pas Nezni Div Pet Magazine


Bernski Planinski Pas Njezni Div Index Hr


Bernski Pastirski Pas Kinoloski Savez Republike Srbije


Related Posts

Objavi komentar