Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Stenci Na Prodaju

Objavi komentar

Stenci se nalaze u Čurugu Sve dodatne informacije na tel 38162 19 71 001 38162 84 41 850 Jelena. Za sve informacije možete pozvati na broj.


Bernardinac I Bernski Planinski Pas Stenci Na Prodaju Trazi Hr

Stenci Bernskog psa na prodaju ženskog pola redovno vakcinisani i ocisceni od parazitaOd roditelja vrhunskog porekla.

Bernski planinski pas stenci na prodaju. Dva meseca starosti potpuno spremni za novog vlasnikaOčišćeni su od parazita i vakcinisani sa papirima su. Bernardinac i bernski planinski pas štenci na prodaju. Bernski planinski pas čistokrvni psi i štenci prodaja.

Ocisceni od parazita i vakcinisani slika u prilogu. Bernardinac i bernski planinski pas. 179 days 22 sati.

Mogucnost kupovine celog legla kao i rezervacije kuceta. U ponudi imamo oba pola. Bernski planinski stenad na prodajuod odlicnih roditeljaOcisceni od parazita vakcinisaniMesto Milesevo kod Beceja.

Bernski pastirski pas Br. 381 69 3273565 Nemanja Valjevo Srbija. U ponudi su još 2 devojčice.

Za više informacija pozvati ili putem vibera. Vise informacija na tel 381603238001 na FB page Radosav Cirkovic i na sajtu wwwstanovljanskicors. Štenci su oštenjeni 1305.

Roditelji stenaca poseduju uredne snimke laktova i kukova kao i genetske testove. Bernski planinski stenad na prodajuod odlicnih roditeljaOcisceni od parazita vakcinisaniMesto Milesevo kod BecejaTel063525712 Bernski planinski pas stenci Dodaj oglas. Mogucnost dostave saveta dogovora.

Bernski planinski psi poreklom su iz Svajcarske. Svako Bernski planinski pas štene na Wuuff potiče od verifikovanog odgajivača posvećenog pravilnom odgoju pasa koji se trudi da štencima obezbedi sve najbolje. Za vise informacija pozvati.

1 kn 2 Dostupni čistokrvni psi od pomerana. Bernski planinski stenad na prodajuod odlicnih roditeljaOcisceni od parazita vakcinisaniMesto Milesevo kod Beceja. Prodajemo stence odlicnog kvaliteta sa papirima pasosem mikrocipom garancijom.

Bernski pastirski pas štene. Bernski planinski pas prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Bernski planinski pas stenad sa sampionskog porekla odnegovani vakcinisanisa ili bez rodovnika po zelji kupca moguca izrada eu pasosa stari 8 ned u ponudi muzjaci i zenke cena povoljna moguca isporuka u i u inostranstvu Osob.

- PRM - 5 Za više informacija pozvati na kontakt telefon u opisu. BERNSKI PLANINSKI PAS ŠTENCI. Najveća ponuda i najbolje cijene.

BERNSKI PLANINSKI PAS vrhunski stenci ostenjeni 19. 22072021 u 2140. God I biće slobodni za odlazak iz odgajivačnice od 10.

Umiljati su privrženi su gazdiobožavaju dečije drustvo. Takođe Wuuff će se uvek truditi da vam pruži sve neophodno da biste napravili pravi izbor i želimo da znate da je svaka reklama na našem sajtu potpuno tačna. Mogucnost dostave saveta.

0 ocjena-- kn 6 Pomeranac Boo krem zensko stene - Lilly. Pretražite Bernski planinske pse ovlaštenih uzgajivača s rodovnicom iz cijelog svijeta. Odaberite područje i pretražite Bernski planinske štence na prodaju.

U legu se nalazi 6 zenkica i 2 muska kuceta spremni za preuzimanje. Bernski planinski stenad na prodajuod odlicnih roditeljaOcisceni od parazita vakcinisaniMesto Milesevo kod Beceja-Srbija. Prodajemo stence odlicnog kvaliteta sa papirima pasosem mikrocipom garancijom.

Bernski planinski pas-stenci Srbija Psi Psi i Štenad Prodaja Po dogovoru. 23 rows 12082021 Smedewrevska Palanka. Na prodaju štenci Bernskog Planiskog Psa oštenjeni 02042021.

Bernski planinski pas - stenci citaj opis PO DOGOVORU. Otac Armatsu Toni ima sledeće titule. Stenci su od prvog dana pod stručnim nadzorom po struci sam doktor veterinarske medicine.

Bernski stenci na prodaju. 0 Bernski planinski pas štenci. Na prodaju dve ženke CANE CORSO stare tri meseca Uredno vakcinisane buster dozačišćene od parazita.

Bernski pastirski pas - Na prodaju stenci bernskog planinskog psa. Bernardinac i bernski planinski pas štenci na prodaju. Početna Kućni ljubimci Psi Bernardinac i bernski planinski pas štenci na prodaju.

9750 kn 5 Japanska Akita stenci. Švajcarski planinski pas. Bernski planinski pas stenci na prodaju.

Bernski planinski pas - štenci Psi Ljubimci na prodaju Životinje 33126 - INDEX OGLASI. Na prodaju stenci bernskog planinskog psa ostenjeni 237. Odgajivačnica bernskih planinskih pasa Stanovljanski FCI 3836 iz Kragujevca prodaje štence iz kombinacije.

Bernski planinski pas štenci na prodaju. Bernski pastirski pas štene. Na prodaju kvalitetno i umiljato žensko štene rođeno 0352021 sa papirima i vakcinom od krupnih i kvalitetnih.

-2 X CAC -2 X BoB -2 X prvak rase Majka Jenifer Lopez Blue Stony River Emili ima sledeće titule. O dani ljudima poverljivi obozavaju decu dobre naravi nisu za drzanje u boksu ili vezani na lancu jako inteligentni lako se dresiraju i divni su za porodice sa decom. GodineŠtenci su pre svega odličnog zdravlja visokog kvaliteta dlake i simetricnih šara sa velikim izložbenim potencijalom izuzetno krupne građe U leglu su sedam dečaka i tri devojčiceRoditelji su izvanredni predstavnici svoje rase stabilnog karaktera blage naravi i veoma umiljati odlično ocenjeni i višestruko.

Stenci pomeranca vakcinisani ocisceni od parazita. Barry x Zora Stanovljanska. 5 Na prodaju stenci bernskog planinskog psa.

Stenci spremni za rezervaciju U ponudi imamo 10 štenaca. Bernski planinski pas žensko štene. Bernski planinski pas.


Bernski Planinski Pas Stenci Prodaja Pasa Svih Rasa Psi Na Prodaju Njuska Rs


Bernski Planinski Pas Stenci Svastara Oglasi Brzo I Jednostavno


Bernski Planinski Pas Stenci Na Prodaju


Bernski Planinski Pas Stenci Novi Zagreb Istok


Related Posts

Objavi komentar