Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Prodaja

Objavi komentar

Moguca dostava u zemlji i inostranstvu. Od odličnih roditelja pravi primeri svoje rase.


Revolucija Utez Poglej Bernski Planinski Pas Stenci Gooddadsotr Com

BERNSKI PLANINSKI PAS - od vrhunskih roditelja.

Bernski planinski pas prodaja. 381 69 3273565 Nemanja Valjevo Srbija. 12082021 Smedewrevska Palanka. Bernski planinski pas prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Prijateljski je raspoložen prema drugim psima i. Štenci Bernskog planinskog psa vrhunskog kvaliteta od odličnih roditelja oštenjeni 27072021. Bernski planinski pas odgajivačnica Paraćin.

Pretražite Bernski planinske pse ovlaštenih uzgajivača s rodovnicom iz cijelog svijeta. Štenci su stari 5 nedelja i biće spremni za isporuku sa 7 8 nedelja oko sredine septembra nakon što budu očišćeni 2 puta od parazita i dok prime prvu vakcinu. Bernski planinski stenad na prodajuod odlicnih roditeljaOcisceni od parazita vakcinisaniMesto Milesevo kod BecejaTel063525712 Bernski planinski pas stenci Dodaj oglas.

Stenci Bernskog psa na prodaju ženskog pola redovno vakcinisani i ocisceni od parazitaOd roditelja vrhunskog porekla. Odličnih šara i veoma krupne građe. MOGUCA DOSTAVA STENETA TELEFON ZA KONTAKT- 381 64-81-90-936 Dusan Valjevo Srbija.

Za vise informacija pozvati. Postavljen Pre 2 godine. Bernski pastirski pas - Bernski Planinski pas musko stene na prodaju.

Uzgoj razmnožavanje i prodaja Bersnkih planinskih pasa. Najveća ponuda i najbolje cijene. Bernski pastirski pas Br.

JCH Srbije CH Srbije uvoz iz Madjarske njegov otac Ch Nemacke Kukovi su HDA EDO - test. 25000 BERNSKI PLANINSKI PAS - od vrhunskih roditelja. BERNSKI PLANINSKI PAS DVA PRVOBIRANA MUSKA STENETA Otac stenaca najboljih krvnih linija u zemlji.

Na obične sms poruke ne. Na prodaju stenci bernskog planinskog psa 0652023036. Slobodni su za rezervaciju.

Vakcinisan revakcinisan spreman za novi domKontakt telefon. Prodaja Psi. Na slikama su stari 28 dana.

Daffy 4 months old. Email protected Tel. Bernski planinski pas i bernardinac štenci na prodaju.

Provereni u priplodu izložbenog kvaliteta sa brojnim potomcima. Prodaja i kupovina na veliko i malo satovi harmonike psi - prodaja pasa svih rasa tableti otkup mobilnih telefona automobili otkup maticnih ploca otkup srebra folije zlato - pijaca za nepotrebne stvari na poklon kupi prodaj psa prodaja pasa srbija automobili oglasi nekretnine stanovi za izdavanje stan u beogradu novom sadu. U ponudi su još 2 devojčice.

Ima titule 4PRM 4CACCACIB7BOB. Na obične sms poruke ne odgovaram. Svetlana Novi Sad TelViber.

Bernski planinski psi poreklom su iz Svajcarske. Pošalji Prijatelju Prijavi Administratoru. 33 Likes 0 Comments - Bernski planinski pas prodaja bernese_mountain_dog_puppies on Instagram.

Otac i majka izuzetni primerci svoje rase robusne i veoma krupne gradje. BERNSKI PLANINSKI PAS vrhunski stenci ostenjeni 19. Pretraga za bernski planinski pas.

Pregledajte oglase koristeći kategorije ispod. Bernski planinski pas i bernardinac. PRM CACIB Za više informacija i slika javite se na 0614620028 ili 0692171994 viber i whatsApp.

Dva odrasla psa bernskog planinskog psa spremni za parenje. Psi i Štenad 15. Na prodaju kvalitetno i umiljato žensko štene rođeno 0352021 sa papirima i vakcinom od krupnih i kvalitetnih.

Na prodaju stenci BERNSKOG PLANINSKOG PSA. U ponudi su još tri ženkice. Bernski pastirski pas - odrasli psi za parenje.

Bernski pastirski pas - štenci bernskog planinskog psa oštenjeni 29052021. Za više informacija pozvati na broj telefona. Otac 2 BOB 2 CAC 2 PRM Majka.

Simetricnih sara i vrhunskih krvnih linija. Vakcinisani i očišćeni od parazita. Bernski planinski pas.

Vakcinisani i očišćeni od parazita spremni za preuzimanje. Bernski planinski pas čistokrvni psi i štenci prodaja. Bernski planinski pas žensko štene.

Štenci su sa papirima izuzetno krupne gradje visokog kvaliteta dlake i sa velikim izložbenim potencijalom. Vakcinisani i ocisceni od parazita. Dostupna su oba pola.

Bernski pastirski pas - Štenci su oštenjeni 17082021 godine. O dani ljudima poverljivi obozavaju decu dobre naravi nisu za drzanje u boksu ili vezani na lancu jako inteligentni lako se dresiraju i divni su za porodice sa decom. Bernski planinski pas štenci na prodaju.

Od odličnih roditelja koji su pravi primeri svoje rase. Otac2CAC 2BOB 2PRM MajkaPRM CACIB Za više informacija i slika javite se na 0614620028 ili 0692171994 viber i whatsApp. Bernski planinski pas štenci Štenci havanskog bišona starosti od 2 do 3 meseca sa i bez papira po želji kupca Svi štenci su potpuno zdravi pregledani bez parazita i vakcinisani.

Spremni za preuzimanje od 08102021godine. Bernski pastirski pas - Štenci su oštenjeni 17082021 godine. Mogućnost prodaje sa papirima ili bez njih.

Bernski planinski pas šte. Za više slika i sve informacije javiti se na telefon. U leglu ima 3 ženke i 2 mužjaka.

Odaberite područje i pretražite Bernski planinske štence na prodaju. Inteligenti psi pogodni za dresuru koju treba započeti na vreme. Pas blagog temperamenta uvek veseo i prijateljski raspoložen.

381603311656 Poziv Viber WhatsApp.


Tomas 2 Months Old Stenci Bernski Pas Facebook


Bernski Planinski Pas Nezni Div Pet Magazine


Revolucija Utez Poglej Bernski Planinski Pas Stenci Gooddadsotr Com


Bernski Planinski Pas Prodaja Pasa Svih Rasa Psi Na Prodaju Njuska Rs


Related Posts

Objavi komentar