Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Odgoj

Objavi komentar

Bernski pastiri su jedini psi u obitelji čija je kosa duga i valovita. Oni su brzi voljni učenici koji imaju izražen osjećaj za promjenu glasa svog gospodara.


Bernski Planinski Pas Karakter Psa Odgoj I Obuka Stenaca Njega I Prehrana Zenski Casopis Ekobutik Si

Štenci bernskog plninskog psa.

Bernski planinski pas odgoj. Izgled i karakteristike Bernski planinski pas karakterističan je po dugoj i svilenkastoj dlaci koja je najčešće crne boje s bijelim ili smeđim oznakama iznad očiju na. Treba im harmoničan i dosljedan odgoj pun ljubavi. Enroll in one of our ten programs and start your blog right.

Oni su brzi voljni učenici koji imaju izražen osjećaj za. Bernski planinski pas je odgovoran osjećajan i jako simpatičan. Postao je švicarski nacionalni pas a.

Danas ga sve češće možemo pronaći kao dražesnog kućnog ljubimca. Bernski planinski pas i. Treba im harmoničan i dosljedan odgoj pun ljubavi.

Najviše ih je bilo južno od Berna u kraju Durrbach a domaćini su ga zvali Durrbachler. Možete li mi reći koliko bernski planinski pas doživi godina i je li on dobar za djecuLeona. Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

Ljudi koje poznaju obično dočekuju srdačno može se držati podalje od stranaca ali prihvatit će ih ako ih vlasnici dočekaju. Životna dob je srednje duga kao i kod drugih većih pasminaTaj pas je bio teratelj domaćih životinja a koristili su ga i za vuču mlekarskih kolica. Entlebucher planinski pas - Najmanji pas u obitelji iznad 50 cm u grebenu ne rastu.

Bernski planinski pas uzbuđen uši su postavljene napred i podignute prema temenu a vrh uha je u ravnini sa vrhom lobanje. Čak i ako je Bernski planinski pas obično relativno lako trenirati to vam može pomoći da kao štene pođete u školu za pse. Porodičan svestrano upotrebljiv radni pas.

Bernski planinski pas je uravnotežen oprezan ljubazan nepodmitljiv pažljiv miran inteligentan i vjeran pas svome gospodaru i njegovoj obitelji. Izrazito su jaki i mogu vući i do deset puta teži teret od svoje telesne težine. Lobanja je ravna na vrhu i široka sa laganim naborom i dobro određenom ali ne preizražajnom tačkom.

Veliki švicarski planinski pas - najveći pas na svijetu pas visine može doseći visinu od 72 cm. Obožava djecu Bernski planinski pas se odlično slaže s djecom obožava pažnju i interakciju kako s djecom tako i. Njuška je jaka i ravna.

Bernski planinski pas pripada skupini velikih pasa a svoje porijeklo vuče iz Švicarske gdje se počeo uzgajati kao čuvar stada i tjerač stoke. Bernski planinski pas je snažan i jak. Tamo će vaš novi cimer za životinje ne samo vježbati s kolegama već ćete dobiti i.

Dont worry about how your blog looks. Bernski planinski pas i bernardinac štenci na prodaju. 244 likes 2 talking about this.

Bernski planinski pas mužijak star 3 godine. Nažalost zbog učestalosti oboljenja poput autoimunih bolesti bolesti. Bernski planinski pas kao budan i pronicljiv pas dobar je ne baš bučan čuvar.

Po zaseoku i kafani Dürrbächler kod. Istina je da objekat ne čuva s istom predanošću kao kavkaški ovčar ali učinkovito plaši nepozvane goste. Uzimajući u obzir njegovu snagu i veličinu štene je od prvog dana potrebno socijalizovati naučiti osnovama poslušnosti i lepog ponašanja.

Bernski planinski pas je uravnotežen oprezan ljubazan nepodmitljiv pažljiv miran inteligentan i vjeran pas svome gospodaru i njegovoj obitelji. Prošla 0 H Bernski planinski pas Rođena H Bernski planinski pas Rođena. Na prodaju stenci Bernskog Planinskog PsaTel069747-656email.

Međutim neki mužjaci znaju biti pomalo dominantni a neke ženke postanu jako ovisne o osobi za koju se vežu. Usne nisu teškepriležuće su i. Youre going to publish a post today.

Mužjak Cijena na upit. Bernski planinski pas Paracin. U uspomenu na najboljeg psa na svetu.

Betty Boop Blue Stony River Otac. Treba im harmoničan i dosljedan odgoj pun ljubavi. Ali Baba of Allo Amigo HD A ED 0 DM Exon 12 NN.

Prvobirano muško štene od parenja četiri nedelje staro slobodno za rezervaciju. Oni su brzi voljni učenici koji imaju izražen osjećaj za promjenu glasa svog gospodara. Dont worry if you havent given it a name yet or youre.

Upravo kod ove pasmine je tijekom zadnjih deset godina zabilježen smanjeni životni vijekDo 2000. Bernski planinski pas je uravnotežen oprezan ljubazan nepodmitljiv pažljiv miran inteligentan i vjeran pas svome gospodaru i njegovoj obitelji. Gajen je u oblastima ispod Alpa i delovima srednje Švajcarske kao i u okolini Berna kao pas čuvar terač stoke i pas za vuču.

Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic. Bernski planinski pas je seljački pas duge istorije. Bernski Planinski PAS Krapina.

Nosna pečurka je uvek crn. This is an example post originally published as part of Blogging University. 1750 likes 14 talking about this 3 were here.

Godine prosječna dužina života bernskog planinskog pasa prema vrlo detaljno vođenim podacima bila je 10-12 godina. Savjeti iz pseće škole.


Bernski Planinski Pas Karakter Psa Odgoj I Obuka Stenaca Njega I Prehrana Zenski Casopis Ekobutik Si


Bernski Ovcar Opis Pasmine Karakter Sadrzaj I Odgoj Bernskog Planinskog Psa


Bernski Ovcar Opis Pasmine Karakter Sadrzaj I Odgoj Bernskog Planinskog Psa


Bernski Ovcar Opis Pasmine Karakter Sadrzaj I Odgoj Bernskog Planinskog Psa


Related Posts

Objavi komentar