Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Odgajivacnice

Objavi komentar

Na prodaju štenci BERNSKOG PLANINSKOG PSA stari 10 nedelja spremni za preuzimanje. Nekada je bio čuvar terač stoke pas za vuču u seljačkim domaćinstvima danas je toporodičan svestrano upotrebljiv radni pas.


Bernski Planinski Psi Subotica Photos Facebook

Dijaspora Oglasi - Mesto gde se oglašavaju dijaspora i domovina.

Bernski planinski pas odgajivacnice. Na prodaju stenci Bernskog Planinskog PsaTel069747-656email. Kako sada naslediti penziju. 1214 likes 2 talking about this.

Dobicete najboljeg prijatelja psa koji obozava decu poverljiv je i odlicni cuvar. Postavljen Pre 3 godine. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic.

Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic. Uzimajući u obzir njegovu snagu i veličinu štene je od prvog dana potrebno socijalizovati naučiti osnovama poslušnosti i lepog ponašanja. Javi sta si uradio ako budes hteo da ga kupis.

3810669008444 facebook Predrag Bursac Predrag Batajnica. BEKICA STANOVLJANSKA HDA ED0 CLEAR DM NN otac. U ponudi su 4 ženska kučeta.

Očišćeni su od parazita. Odan ljudima poverljivi obozavaju decu dobre naravi nisu za drzanje u boksu ili vezani na lancu jako inteligentni lako se dresiraju i divni su za porodice sa decom. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic.

37334 Bernski planinski pas štenci Stenci izlozbenog kvaliteta na prodaju. 064191-9700 Evo video sam da se neko interesuje a ja gledao oglase pa da pomognem. Bernski planinski pas stenad.

Odgajivacnica odgajivacnice odgoj odgrizao odrezak oglasi online opatija osmi palentom pamucni papillon papira paraglajder parenje pasa pascal paseku pasmina pasmine passenger passport. Na prodaju štenci BERNSKOG PLANINSKOG PSA stari 10 nedelja spremni za preuzimanje. BERNSKI PASTIRSKI PAS FCI No.

Bernski pastirski pas - Na prodaju štenci BERNSKOG PLANINSKOG PSA stari 10 nedelja spremni za preuzimanje. Iz legla od 11 kuca preostalo je još 5 muzjaka. Štenci bernskog planinskog psa roditelji kvalitetni imaju rodovnike.

Bernski planinski pas E ovakoIskreno ne znam kako da započnemS obzirom da sam imao mješanku Bernskog planinskog i hrvovcara koja mi je uginula na rukama 3eg. Nekretnine posao brak inostranstvo lični kontakti upoznavanje posao u inostranstvu Srbija. Na prodaju štenci BERNSKOG PLANINSKOG PSA stari 10 nedelja spremni za preuzimanje.

Iz legla od 11 kuca preostalo je još 5 muzjaka. BERNSKI PLANINSKI PAS - od vrhunskih roditelja. Vrhunskog porekla od odlično ocenjenih roditelja otac iz odgajivacnice SWISS KISS uvezen.

Očišćeni su od parazita vakcinisani. Na prodaju štenci BERNSKOG PLANINSKOG PSA stari 10 nedelja spremni za preuzimanje. Markovicdog ASTRA BLUE Francuski buldog Kineski ćubasti pas Kovrdžavi bišon.

Stene odlicnih krvnih linijaglavekostura i uglova primilo sve potrebne vakcine. The Bernese Mountain Dog is a striking. Bernski planinski pas - o rasi Krajem prošlog i početkom ovog veka prvi put je na jednom zvaničnom skupu kinologa bilo reči o ovoj staroj seoskoj pasmini.

Sva Lufijeva ponašanja bila su. Bernski planinski pas je seljački pas duge istorije. 45 Originalni naziv rase.

Očišćeni su od parazita vakcinisani. Odgajivacnica Bernskih planinskih pasa Stanovljanski FCI 3836 prodaje stence iz kombinacije majka. Tada niko nije ni slutio da će ta pasmina svojom pojavom kao i karakterom osvojiti na hiljade prijatelja pasa širom sveta.

Bernski pastirski pas štene. Odgajivacnica Berskih Planinskih Pasa. Prodajem zensko stene bernskog planinskog psa starosti pet ipo meseci iz renomirane odgajivacnice SWISS KISS.

Iz legla od 11 kuca preostalo je još 5 muzjaka. Bernski planinski pas poreklom iz Svajcarske. Iz legla od 11 kuca preostalo je još 5 muzjaka.

Vrhunskog porekla od odlično ocenjenih roditelja otac iz odgajivacnice SWISS KISS uvezen. BERNSKI planinski pas štenad. Samo vamo pise BERNSKI a ne Bernsov planinski pas mada ja mislim da je to isto.

Na prodaju štenci bernskog planinskog psa oštenjeni 237. KELVIN-KNIGHT DE VICO FORTIANE HDA ED0 OCD-0 Stenci su dostupni posle druge vakcinacije od 10novembra. Registrovane odgajivacnice pasa u KSRS i njihove ponude.

Očišćeni od parazita više puta vakcinisani i revakcinisani slika u prilogu. Očišćeni su od parazita vakcinisani. BERNSKI PLANINSKI PAS vrhunski stenci.

Izrazito su jaki i mogu vući i do deset puta teži teret od svoje telesne težine. Odgajivacnica Berskih Planinskih Pasa. Broj odgajivačnice Naziv Rase Vlasnik Adresa.

Dobicete najboljeg prijatelja psa koji obozava decu poverljiv je i odlicni cuvar. Sve dodatne informacije na 381. Gajen je u oblastima ispod Alpa i delovima srednje Svajcarske kao i u.

Vrhunskog porekla od odlično ocenjenih roditelja otac iz odgajivacnice SWISS KISS uvezen. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic. Odgajivacnica SWISS KISS Sve informacije mozete dobiti ako pozovete tel.

Spremne za preuzimanje mogućnost besplatne dostave kučeta do Novog Sada. BERNER SENNENHUND Zemlja porekla. Dobicete najboljeg prijatelja psa koji obozava decu poverljiv je i odlicni cuvar.

Iz legla od 11 kuca preostalo je još 5 muzjaka. Bernski planinski pas je snažan i jak. Bernski planinski pas ljubimac na baterije.

Očišćeni su od pa.


Bernski Pas Bernski Pas Paracin


Bernski Pas Bernski Pas Paracin


Bernski Planinski Pas Odgajivacnica Stanojevic


Bernski Planinski Pas Odgajivacnica Stanojevic


Related Posts

Objavi komentar