Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Odgajivacnica

Objavi komentar

Komentari Ukoliko ne vidite komentare ne brinite nismo ih ukinuli. Ovaj pas obožava biti u pokretu jako je brz i okretan.


Http Www Stanovljanski Co Rs Sr Bernski Planinski Pas Facebook

O bernskom planinskom psu.

Bernski planinski pas odgajivacnica. Zbog svoje dobre naravi i lepote. U tom se golemom tijelu skriva dosta energije te mnogo odanosti i osjećaja. Veliki švicarski planinski pas najveći je od sva četiri tipa švicarskih planinskih pasa.

33 Likes 0 Comments - Bernski planinski pas prodaja bernese_mountain_dog_puppies on Instagram. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic. Biti će čipirani cjepljeni i očiščeni od parazita.

36 likes 1 talking about this. Ovo štene do sada nije imalo prilike da se sretne sa ledom a zbog usporenog snimka čitava situacija izgleda još smešnije. Bernski planinski pas pripada grupi gigantskih pasmina čija je očekivana težina do 40-55 kg.

Kontakt 064 466 85 46 aleksandar. Prodaja stenaca bernskog planinskog psa za dodatne informacije mozete pozvati brojeve telefona 381641548475 ili 381652190606. Pripada skupini velikih pasa čija je očekivana težina 40 do 55 kg a svoje porijeklo vuče iz Švicarske gdje se počeo uzgajati kao čuvar stada i tjerač stoke.

Bucmasto štene pozvalo golemog psa na igru on mu uzvratio na najslađi način BIO je nevjerojatno nježan i pažljiv. Na prodaju stenci Bernskog Planinskog PsaTel069747-656email. Ovaj pas obožava biti u pokretu jako je brz i okretan.

BERNSKI PLANINSKI PAS ŠTENCI HOLANDSKOG POREKLA NA PRODAJU Sam Van de Hoge Veluwe otac iz odgajivačnice Van de Hoge Veluwe 3xCAC i 1xRCAC i Pegi Jenna 1xBOB i 1xCAC dva velika jaka i prelepa predstavnika rase. Zemlja njihovog porekla je Švajcarskagde su na početku u dolinama i planinama čuvali stada i terali goveda čuvali kuće nosili teret i vukli saonice s mlekom. July 13 2014.

ženka 58-66 cm i mužjak 64-70 cm. Bernski planinski psi Valjevo. Odgajivačnica Šarplaninaca Kostadinović.

Veliki švicarski planinski pas. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic. BERNSKI planinski pas je prekrasan div kojega svi obožavaju.

Lako se pak umori i onda se voli maziti. U prosjeku žive između osam i deset godina. Za preuzimanje će biti oko Božića.

Bernski planinski pas - nježni div. Umereno duga ravna ili malo valovita. Izgled i karakteristike Bernski planinski pas karakterističan je po dugoj i svilenkastoj dlaci koja je najčešće crne boje s bijelim ili smeđim oznakama iznad očiju na.

Njihova upečatljiva trobojna dlaka i. Na prodaju stenci bernskog planinskog psa tel069 747 656 email. Šarplaninci Bor - odgajivačnica Reks Silni Pet Service.

Kuca voli da uči i da se igra ali najviše voli da je uz tebe. Izvorno korišteni kao čuvari i pastirski psi na farmama u švicarskoj regiji Bern bernski planinski psi su svestrane radne životinje i omiljeni obiteljski ljubimci. Bernski planinski pas pripada skupini velikih pasa čija je očekivana težina 40-55 kg a svoje porijeklo vuče iz Švicarske gdje se počeo uzgajati kao čuvar stada i tjerač stoke.

Bernski planinski pas pripada skupini velikih pasa a svoje porijeklo vuče iz Švicarske gdje se počeo uzgajati kao čuvar stada i tjerač stoke. Danas ga sve češće možemo pronaći kao dražesnog kućnog ljubimca. Odgajivacnica Berskih Planinskih Pasa.

Bernski planinski pas - pregled. Bernski planinski pas - štenci. Obožavaju djecu ali budući da je o riječ o snažnom i masivnom psu u igri s malom djecom istu slučajno može ozlijediti.

Odgajivacnica SWISS KISS Sve informacije mozete dobiti ako pozovete tel. 3810669008444 facebook Predrag Bursac Predrag Batajnica. Bernski planinski pas i maca najbolji su prijatelji njihova ljubav oduševljava PAS i mačka postali su najbolji prijatelji koji baš sve rade skupa.

Zahvaljujući brizi EU za vašu privatnost potrebno je da se. Bernski planinski pas odgajivacnica stanojevic. Bernski planinski pastirski psi su mnogim ljudima omiljena rasa pasa zbog svojih lepih šara ali i izuzetno blage naravi i druželjubivosti.

Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic. Ako vas zanima kupovina malih kučića iz moje odgaivačnice javite se porukom na fb ili instagram na pitanja poput. Daffy 4 months old.

37334 Bernski planinski pas štenci Stenci izlozbenog kvaliteta na prodaju. U leglu imamo 8 štenaca 3 mužjaka i. Bernski planinski psi popularni su zbog svoje prekrasne dlake i dobroćudnog karaktera.

Prodaja stenaca Bernskog planinskog psa. Visina odraslih ženki je 58-66 cm a mužjaka 64-70 cm. Odgajivačnica Šarplaninaca Od Lipovačke Šume - Šarčević Branko.

BERNSKI planinski pas tijekom povijesti koristio se kao radni pas pomažući švicarskim farmerima u čuvanju farme stoke ali i za vuču kolica s mlijekom do mljekare četvrtak 552016. Zainteresovani neka se jave na navedene kontakte. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic added 9 new photos to the album.

- četri muška i jedna ženka. BERNSKI planinski pas je prekrasan div kojeg svi obožavaju. Prekrasan i snažan konj za siromahe.

Primamo rezervacije za štence bernskog planinskog psa oštenjene 27102020. Novo leglo na. VELIKI švicarski planinski pas upravo je onakav kakvim ga opisuje ime pasmine - velik.

Bernski planinski pas. HOPPIG Plišana igračka pas bernski planinski pas bela 36 cm.


Bernski Planinski Pas Odgajivacnica Stanojevic Home Facebook


Bernski Pastirski Pas Kinoloski Savez Republike Srbije


Bernski Planinski Pas Odgajivacnica Stanojevic Home Facebook


Bernski Planinski Pas Odgajivacnica Stanojevic Home Facebook


Related Posts

Objavi komentar