Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Karakter

Objavi komentar

Bernski planinski pas je snažan i jak. Entlebucher planinski pas - Najmanji pas u obitelji iznad 50 cm u grebenu ne rastu.


Bernski Planinski Pas Karakter I Cijena Informacija 2021

Danas ga sve češće možemo pronaći kao dražesnog kućnog ljubimca.

Bernski planinski pas karakter. Pirinejski planinski psi su krupni prelepi psi kakve samo možete. This is an example post originally published as part of Blogging University. Bernski planinski pas je pas porijeklom iz Srednje Švicarskoj i veličineSpada u kategoriju Pinscher Schnauzera Molossera i švicarskih goveda.

Biskuplje Pozarevac Serbia 12226 381 69 747656. Pasmina bernskog planinskog psa ima prilično kontroverzan karakter čije joj pozitivne osobine ponekad rezultiraju problemima. Prodaja stenaca Bernskog planinskog psa.

Porijeklo Bernski planinski pas dolazi nam iz švicarskih Alpa gdje je godina bio pas čuvar vukao teretna kolica te čuvao stoku. Contact Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic on Messenger. 1230 people follow this.

Bernski planinski pas je velika pasmina pasa karakterizirana mirnom flegmatičnom dispozicijom. Youre going to publish a post today. Dont worry if you havent given it a name yet or youre.

Pekinezer i bernski planinski pas. U ulozi baruna u popularnoj TV seriji Happy Together glumio je predstavnik ove određene pasmine. Bernski planinski pas ili Bernski pastirski pas je vrsta pastirskog psa duge istorije koja potiče iz okoline Berna u Švajcarskoj.

Ovo je vrlo stara pasmina i pominje se da je u rimskoj vojsci korišćen kao borbeni pas koji je unosio nemir u neprijateljskim redovima. Gajen je u oblastima ispod Alpa i delovima srednje Švajcarske kao i u okolini Berna kao pas čuvar terač stoke i pas za vuču. Izrazito su jaki i mogu vući i do deset puta teži teret od svoje telesne težine.

Zainteresovani neka se jave na navedene kontakte. Bernski pastiri su jedini psi u obitelji čija je kosa duga i valovita. Ovdje su najljepše i najzanimljivije pasmine pasa.

Izgled i karakteristike Bernski planinski pas karakterističan je po dugoj i svilenkastoj dlaci koja je najčešće crne boje s bijelim ili smeđim oznakama iznad očiju na. Bernski planinski pas pripada skupini velikih pasa a svoje porijeklo vuče iz Švicarske gdje se počeo uzgajati kao čuvar stada i tjerač stoke. Važno je napomenuti da pasmina ima više od sto godina povijesti ali ostaje mlada jer je službeno priznata tek 1907.

Bernski planinski pas je seljački pas duge istorije. Shetland sheepdog pomagali su kao stražari farmerima. Štenci bernskog planinskog psa roditelji kvalitetni imaju rodovnike.

Bernski planinski pas Alpski Bernski pastir Švicarski planinski pas smatra se jednim od deset najpopularnijih i najprijateljskijih stijene u cijelom svijetu prvenstveno zbog svoje ljepote i odanosti vlasniku. Bernski ili Bernski planinski pas ovčar je vrlo velika pasmina rodno mjesto Švicarskih Alpa. Službeno je nazvan Bernskim planinskim psom a danas je najpoznatiji kao topao obiteljski pas.

Pretražite Bernski planinski pas uzgajivačnice u svojoj blizini. Nekada je bio čuvar terač stoke pas za vuču u seljačkim domaćinstvima danas je to porodičan svestrano upotrebljiv radni pas. Uzimajući u obzir njegovu snagu i veličinu štene je od prvog dana potrebno socijalizovati naučiti osnovama poslušnosti i lepog ponašanja.

Poznat je i po imenu Berner Sennenhund. Dont worry about how your blog looks. Kako ti psi izgledaju mnogi naši sunarodnjaci to znaju.

Za kontakt javite se na fb. Sjajan životni pratitelj i pas čuvar to je poslušna životinja i pogodan je za obiteljski život. Enroll in one of our ten programs and start your blog right.

1214 people like this. Najveća baza službenih i registriranih Bernski planinski pas uzgajivačnica na svijetu. BERNSKI planinski pas prekrasan je pas snažne građe i vrlo simpatičnog i plemenitog karaktera.

Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic. Veliki švicarski planinski pas - najveći pas na svijetu pas visine može doseći visinu od 72 cm. Nekada su predstavnici ove pasmine bili vjerni pratioci pastira.


Bernski Planinski Pas Nezni Div Pet Magazine


Karakteristike I Briga Bernskog Planinskog Psa Dogs World


Karakteristike I Briga Bernskog Planinskog Psa Dogs World


Bernski Planinski Pas Nezni Div Pet Magazine


Related Posts

Objavi komentar