Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Gdje Kupiti

Objavi komentar

Bernski planinski pas Bigl Bigl zečar Bili Bobteil Bolonjski pas Border koli Border terijer Bordoška doga Bosanski oštrodlaki gonič Boseron Bostonski terijer Bradati koli Brazilski pas Brazilski terijer Bretanjski riđi baset Briješki ovčar. Iz legla od 11 kuca preostalo je još 5 muzjaka.


Bernski Planinski Pas Prodaja

Bernski planinski pas pripada skupini velikih pasa a svoje porijeklo vuče iz Švicarske gdje se počeo uzgajati kao čuvar stada i tjerač stoke.

Bernski planinski pas gdje kupiti. Preporučuje se obiteljima ili samcima koji trebaju vjernog prijatelja s kojim će zajedno ići na izlete ili u svakodnevne duge šetnje. Bernski planinski pas i djeca. Ukoliko tražite psa za sebe na pravom ste mestu.

Stenci se nalaze u Čurugu Sve dodatne informacije na tel 38162 19 71 001 38162 84 41 850 Jelena. Auto koji vam je na užoj listi dobro istražite. 19 Na prodaju štenci bernskog planinskog psa stari 10 nedelja spremni za preuzimanje.

1214 people like this. Očišćeni od parazita više puta vakcinisani i revakcinisani slika u prilogu. Poznato je da su bernski planinski psi izvrsni s djecom.

Bernski Planinski Pas Zepce Zepce Bosnia And Herzegovina. To znači da Bernski planinski pas uz rad može biti jako dobar u natjecanjima poslušnosti. Na prodaju štenci bernskog planinskog psa oštenjeni 237.

Ti su psi vrlo popularni kao obiteljski psi u zemljama njemačkog govornog područja gdje spadaju u najpopularnije pasmine pasa na primjer Njemačko udruženje uzgajivača pasa uvrstilo je Bernadince na 11. Na prodaju dve ženke CANE CORSO stare tri meseca Uredno vakcinisane buster dozačišćene od parazita. Ponuda je nevjerojatno bogata.

Jedan jestivi jusic kanarski kangal kavkaz koje korgi kostelj kostreni kratkodlaki kratkodlakih krpelja kucak kupiti lektira lesi likovi linjaju lisica lovackog lukom mako male. A također želim reći da će mu ovaj pas bez obzira koliko ga vlasnik ponižavao i mučio ostati vjeran do posljednjeg daha. Pronađite svog novog prijatelja vrlo lako u par klikova.

Ovde mozete pronaci informacije o aktuelnim leglima Bernskih planinskih pasa kod nas. Godine zauzeo je 32. Volim ove pse više od svih ostalih na svijetu.

Zemlja njihova podrijetla je Švicarska gdje su na početku u dolinama i planinama čuvali stada i tjerali goveda čuvali kuće nosili teret i vukli saonice s. BERNSKI planinski pas tijekom povijesti koristio se kao radni pas pomažući švicarskim farmerima u čuvanju farme stoke ali i za vuču kolica s mlijekom. Njihov temperament treba biti takav da je jednostavan za učenje baš zbog te njihove povezanosti s vlasnicima.

Iz legla od 11 kuca preostal. Bernski planinski pas je uravnotežen oprezan ljubazan nepodmitljiv pažljiv miran inteligentan i vjeran pas svome gospodaru i njegovoj obitelji. Bernski planinski pas štenci.

Treba im harmoničan i dosljedan odgoj pun ljubavi. Bernski planinski pas je po definiciji najbolji od najboljih. Bernski planinski pas pripada skupini velikih pasa čija je očekivana težina 40-55 kg a svoje porijeklo vuče iz Švicarske gdje se počeo uzgajati kao čuvar stada i tjerač stoke.

Međutim ako je u kući novorođenče možda će biti potrebna posebna pažnja jer su bernski planinski psi ogromni i mogu nenamjerno srušiti dijete. Arci x Rina Stanovljanska Ostenjeni. Srbija Kolubarski okrug Valjevo Objavljen pre 9 h.

244 likes 2 talking about this. Bernski planinski pas mora biti jak i stabilan dovoljno da može vući kolica s teškim predmetima. 7 muzjaka i 5 zenki dostupnih 2206.

Bernski planinski pas stenci. Najveći i najposećeniji sajt oglasnik - Prodaja pasa u Srbiji. Na prodaju štenci BERNSKOG PLANINSKOG PSA stari 10 nedelja spremni za preuzimanje.

Psi na prodaju iz cele Srbije Bosne i Hercegovine Crne Gore i Hrvatske. Bernski planinski pas štenci Bernski pastirski pas Br. Očišćeni su od parazita vakcinisani.

U ponudi su 4 ženska kučeta. Bernski planinski psi pripadaju skupini gigantskih pasmina čija je očekivana težina do 40-55 kgVisina odraslih ženki je 58-66 cm a mužjaka 64-70 cm. Gdje gonic grada gradele grebastica grupama hachiko hertz hobotnice hrvatska.

Izgled i karakteristike Bernski planinski pas karakterističan je po dugoj i svilenkastoj dlaci koja je najčešće crne boje s bijelim ili smeđim oznakama iznad očiju na. Od tog dana je ova pasmina nazvana Bernski planinski pas te prema uzoru na druge Švicarske planinske pasmine brzo su postali popularni po Švicarskoj i susjednoj Njemačkoj. O bernskom planinskom psu Izvorno korišteni kao čuvari i pastirski psi na farmama u švicarskoj regiji Bern bernski planinski psi su svestrane radne životinje i omiljeni obiteljski ljubimci.

Bernski Planinski Pas Blog ljubitelja pasmine. Internet je medij gdje možete pronaći veliku količinu informacija. Za isti iznos često možete kupiti posve različite automobile od kabrioleta monovolumena i limuzina do terenaca.

Danas ga sve češće možemo pronaći kao dražesnog kućnog ljubimca. Već je 1910 na izložbi u Burgdorfu gdje su mnogi farmeri doveli svoje Dürrbächlere izloženo 107 primjeraka. U SAD-u Bernski planinski pas raste u popularnosti a američki kinološki klub 2013.

Nazvan je po bernskom kantonu u Švicarskoj gdje je došao sa Rimljanima prateći Cezarovu vosjku a tu se onda prilagodio i ostao. Bernski pastirski pas štene. Bernski planinski pas odrasli psi 85 pregleda Izvan.

Bernski planinski pas ljubimac na baterije. Oni su brzi voljni učenici koji imaju izražen osjećaj za promjenu glasa svog gospodara. Spremne za preuzimanje mogućnost besplatne dostave kučeta do Novog Sada.

Ljubazni su i obično su vrlo razigrani oko djece. Za rezervacije i sve info 0603003355. Bernski planinski psi popularni su zbog svoje prekrasne dlake i dobroćudnog karaktera.

The Bernese Mountain Dog is a striking.


Vodic Za Njegu Bernskog Planinskog Psa Ultimativno Zauvijek Stene Savrsene Pasmine Pasa Pasmine


Bernski Planinski Pas Banja Luka Posts Facebook


Bernski Planinski Pas Banja Luka Posts Facebook


Bernski Planinski Pas Karakter Psa Odgoj I Obuka Stenaca Njega I Prehrana Zenski Casopis Ekobutik Si


Related Posts

Objavi komentar