Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Dugodlaki

Objavi komentar

Bernski pastirski pas - odrasli psi za parenje. Youre going to publish a post today.


Bernski Planinski Pas Photos Facebook

Biskuplje Pozarevac Serbia 12226 381 69 747656.

Bernski planinski pas dugodlaki. Maltezeri pomeranci francuski buldozi labradori nemački i belgijski ovčari pudle čivave terijeri šarplaninci bul. Dva odrasla psa bernskog planinskog psa spremni za parenje. Štenci havanskog bišona starosti od 2 do 3 meseca sa i bez papira po želji kupca Svi štenci su potpuno zdravi pregledani bez parazita i vakcinisani.

Trobojni dugodlaki radni pas nešto iznad srednjeg rasta snažne građe ali okretan i veoma dobro izbalansiran u svakom pogledu. Na prodaju stenci Bernskog Planinskog PsaTel069747-656email. Za više slika i sve informacije javiti se na telefon.

BERNSKI PLANINSKI PAS Owner. Danas je bernski planinski pas zahvaljujući svojoj atraktivnoj trobojnosti i karakteru poznat. Dont worry about how your blog looks.

Dugodlaki trobojni iznad srednje visine snažan i pokretan radni pas sa čvrstim nogama harmoničan i izbalansiran. Bernski planinski pas štenci. Odnos visine grebena i dužine tela treba da je 910 više snažan.

Dugodlaki trobojni iznad srednje visine snažan i pokretan radni pas sa čvrstim nogama harmoničan i izbalansiran. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic. širom sveta kao pas za porodicu.

Gdje su ovi dugodlaki trobojni psi bili posebno brojni. Danas je bernski planinski pas zahvaljujući svojoj atraktivnoj trobojnosti i karakteru poznat. Dont worry if you havent given it a name yet or youre.

Veliki trobojni pas Berner kako ga obično zovu je visok od 58-70 cm u grebenu standard uglavnom ne definiše težinu ali uobičajeno su teški od 65 120 funti. Štenci i odrasli psi poklon i prodaja. Contact Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic on Messenger.

Odnos visine grebena i dužine tela treba da je 910 više snažan. Danas se bernski planinski pas najviše koristi kao porodični pas pas čuvar pas za vuču pas spasilac iz ruševina i lavina. 6-8 B 1097 BUDAPEST.

Prodaja stenaca Bernskog planinskog psa. Volim ove pse više od svih ostalih na svijetu. Pekinezer i bernski planinski pas.

Bernski planinski pas je farmerski pas sa precima koji su korišteni kao psi čuvari psi za vuču kolica i psi koji su vodili stoku po pri-alpski regijama i okolici Berna. Dugodlaki trobojni iznad srednje visine snažan i pokretan radni pas sa čvrstim nogama harmoničan i izbalansiran. Bernski planinski pas čistokrvni psi i štenci prodaja.

Morate biti prijavljeni da biste komentirali. Bernski planinski pas se držao na imanjima i služio kao pas čuvar i pas za vuču zatim za teranje stoke u prealpskom regionu i centralnoj oblasti okoline Berna. This is an example post originally published as part of Blogging University.

Visina do grebena. Danas je bernski planinski pas zahvaljujući svojoj atraktivnoj trobojnosti i karakteru poznat širom sveta kao pas za porodicu. Primjerci ove pasmine su već bili izlagani na izložbama a.

Bernski planinski stenad na prodajuod odlicnih roditeljaOcisceni od parazita vakcinisaniMesto Milesevo kod Beceja. MLADI ŠAMPION Title Acquired. 1214 people like this.

Prošla 0 H Bernski planinski pas Rođena H Bernski planinski pas Rođena. 1230 people follow this. širom sveta kao pas za porodicu.

Datum postavljanja oglasa. Bernski planinski pas ili Bernski pastirski pas je vrsta pastirskog psa duge istorije koja potiče iz okoline Berna u Švajcarskoj. Bernski planinski pas je po definiciji najbolji od najboljih.

Za vise informacija pozvati. Provereni u priplodu izložbenog kvaliteta sa brojnim potomcima. A također želim reći da će mu ovaj pas bez obzira koliko ga vlasnik ponižavao i mučio ostati vjeran do posljednjeg daha.

1341 Sex and Birth Date. Odaberite područje i pretražite Bernski planinske štence na prodaju. Enroll in one of our ten programs and start your blog right.

Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic. Mužjak Cijena na upit. Pretražite Bernski planinske pse ovlaštenih uzgajivača s rodovnicom iz cijelog svijeta.

Zainteresovani neka se jave na navedene kontakte.


Bernski Planinski Pas Photos Facebook


Bernski Planinski Pas Home Facebook


Bernski Pastirski Pas Kinoloski Savez Republike Srbije


Bernski Planinski Pas Photos Facebook


Related Posts

Objavi komentar