Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Dresura

Objavi komentar

Mužjak Cijena na upit. Pansion i Dresura pasa Sarajevo.


Dresura Pasa Debeli Bernski Planinski Pas Stigao Na Facebook

Bernski planinski pas je predivna pasmina koja ima nevjerojatnu količinu energije.

Bernski planinski pas dresura. Pansioni za pse 22. Pretražite Bernski planinski pas uzgajivačnice u svojoj blizini. Na prodaju stenci Bernskog Planinskog PsaTel069747-656email.

Očišćeni od parazita više puta vakcinisani i revakcinisani slika u prilogu. Uzgajani su za čuvanje stoke da vuku kola čuvaju posjed i budu lojalni pratitelji svojim vlasnicima. Bernski planinski pas je seljački pas duge istorije.

7 Na prodaju štenci bernskog planinskog psa stari 10 nedelja spremni za preuzimanje. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Bernski Planinski Pas Banja Luka.

Leglo Gerila Belgijski ovcar Malinoa Malinois. Veterinarske usluge 9. Najveća baza službenih i registriranih Bernski planinski pas uzgajivačnica na svijetu.

Karakteristike Bernski pastirski pas. Bernski planinski pas Bernski planinski pas Pančevo. Bernski planinski pas mora biti jak i stabilan dovoljno da može vući kolica s teškim predmetima.

Iz legla od 11 kuca preostal. Dovoljno je četkanje jednom tjedno osim u periodu linjanja i odbacivanja dlake. Health Wellness Website.

Gusta je ali je otporna na prljavštinu i vlagu. Na prodaju štenci bernskog planinskog psa oštenjeni 237. Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

Po zaseoku i kafani Dürrbächler kod Rigisberga gde je ovaj dugodlaki trobojni pas. To znači da Bernski planinski pas uz rad može biti jako dobar u natjecanjima poslušnosti. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic.

Uvek je spreman za igru I interakciju sa ljudima. Nosna pečurka je uvek crn. Mužjaci znaju biti pomalo dominantni.

Prema strancima zna biti rezervisan. Gajen je u oblastima ispod Alpa i delovima srednje Švajcarske kao i u okolini Berna kao pas čuvar terač stoke i pas za vuču. Izgled - Ovo je veliki pas mišićave i snažne građe tela.

Ovde mozete pronaci informacije o. Uzgojprodaja i dresura pasa Bratunac. Za više informacija pozvati 381642508796.

Bernski planinski pas i bernardinac štenci na prodaju bernski planinski pas i bernardinac za korištenje olxba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Bernski planinski pas Paracin. Šišanje i kupanje pasa 18.

Bernski planinski pas uzbuđen uši su postavljene napred i podignute prema temenu a vrh uha je u ravnini sa vrhom lobanje. Pekinezer i bernski planinski pas. Usne nisu teškepriležuće su i.

Bernski planinski pas štenci. Njuška je jaka i ravna. 337 likes 7 talking about this.

1750 likes 14 talking about this 3 were here. Čuvanje i nega ostalih ljubimaca 11. U tim periodima ih češljajte sve dok se ne završi linjanje.

Bernski planinski pas štenci Bernski pastirski pas Br. Karakteristike - Bernski pastirski pas je odan nežan i uravnotežen pas. Za kontakt javite se na fb.

U ponudi su 4 ženska kučeta. Spremne za preuzimanje mogućnost besplatne dostave kučeta do Novog Sada. Bernski Planinski PAS Krapina.

Bernski planinski pas ljubimac na baterije. Kad odrastu djeluju pomalo tromo zbog svoje korpulentnosti ali to su zapravo vrlo živahni i pametni radni psi. Bernski planinski pas ima blago oštru dužu dlaku koja nije grube teksture.

Stenci Bernskog planinskog psa stari sedam nedelja vakcinisanitretirani protiv parazitaVrhunskih krvnih linijaStenci poseduju rodovnikeCena. Odaberite područje i pretražite Bernski planinski pas. Njihov temperament treba biti takav da je jednostavan za učenje baš zbog te njihove povezanosti s vlasnicima.

Riješimo naše problemepitajmo i odgovarajmo. Lobanja je ravna na vrhu i široka sa laganim naborom i dobro određenom ali ne preizražajnom tačkom. Obožava decu i jako je dobar i sa ostalim životinjama.

Štenci bernskog planinskog psa roditelji kvalitetni imaju rodovnike. Prošla 0 H Bernski planinski pas Rođena H Bernski planinski pas Rođena. Bernski pastirski pas štene.


Dresura Pasa Debeli Bernski Planinski Pas Stigao Na Facebook


Bernski Planinski Pas Youtube


Bernski Planinski Pas Informacije O Pasmini


Bernski Planinski Pas 3 Mjeseca Star Youtube


Related Posts

Objavi komentar