Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Beba

Objavi komentar

1214 people like this. Bernski planinski pas je izuzetno nežan zbog čega mu se mora posvetiti posebna pažnja.


Oglasi Za Pse Bernski Planinski Pas Halo Oglasi

To je normalno sjetite se sebe prvih minuta nakon obilnog ručka.

Bernski planinski pas beba. Na slikama su stari 28 dana. Bernski pastiri su jedini psi u obitelji čija je kosa duga i valovita. Enroll in one of our ten programs and start your blog right.

Srednja do velika Idealna težina. Bernski planinski pas - pregled. Entlebucher planinski pas - Najmanji pas u obitelji iznad 50 cm u grebenu ne rastu.

Bernski planinski pas uzbuđen uši su postavljene napred i podignute prema temenu a vrh uha je u ravnini sa vrhom lobanje. 381 69 3273565 Nemanja Valjevo Srbija. Odličnih šara i veoma krupne građe.

Dont worry about how your blog looks. Izrazito su jaki i mogu vući i do deset puta teži teret od svoje telesne težine. Njihov temperament treba biti takav da je jednostavan za učenje baš zbog te njihove povezanosti s vlasnicima.

Dont worry if you havent given it a name yet or youre. Izgled i karakteristike Bernski planinski pas karakterističan je po dugoj i svilenkastoj dlaci koja je najčešće crne boje s bijelim ili smeđim oznakama iznad očiju na. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic.

Danas ga sve češće možemo pronaći kao dražesnog kućnog ljubimca. This is an example post originally published as part of Blogging University. Bernski planinski pas štenci na prodaju.

Prošla 0 H Bernski planinski pas Rođena H Bernski planinski pas Rođena. Bernski planinski pas ljubimac na baterije. Beba može imati trom hod pospanost i probleme s kretanjem.

1230 people follow this. Bernski planinski pas i bernardinac. Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

Godine a imajući u vidu da je 11 ljudskih godina ekvivalentno 100 psećih ovaj pas je imao negde oko 150 godina. Bernski planinski pas mužijak star 3 godine. 244 likes 2 talking about this.

ženka 58-66 cm i mužjak 64-70 cm Dlaka. Lobanja je ravna na vrhu i široka sa laganim naborom i dobro određenom ali ne preizražajnom tačkom. Bernski planinski pas je predivna pasmina koja ima nevjerojatnu količinu energije.

Ovaj pas zahtijeva dosljednu ali nježnu ruku. Ukupno pronađeno 19 rezultata. BERNSKI planinski pas tijekom povijesti koristio se kao radni pas pomažući švicarskim farmerima u čuvanju farme stoke ali i za vuču kolica s mlijekom do mljekare četvrtak 552016.

Pozivajući se na opis pasmine treba napomenuti da je Bernski planinski pas snažan mišićav i dobro građen pas koji posjeduje debelog sjajnog vuna izražajne inteligentne oči i. Pastirski pas čuvar porodični pas. Štenci havanskog bišona starosti od 2 do 3 meseca sa i bez papira po želji kupca Svi štenci su potpuno zdravi pregledani bez parazita i vakcinisani.

Veliki švicarski planinski pas - najveći pas na svijetu pas visine može doseći visinu od 72 cm. Igre i igračke Bebe Sve ostalo Sve kategorije. Bernski planinski pas je snažan i jak.

Umereno duga ravna ili malo valovita Broj štenadi. Mužjak Cijena na upit. U ponudi su još 2 devojčice.

Pekinezer i bernski planinski pas. Njuška je jaka i ravna. Iako je većinu članova ove pasmine lako trenirati ponekad mužjaci mogu biti tvrdoglavi iili dominantni pogotovo kada se radi o.

Najduži zabeleženi životni vek kod ovih pasa je u Engleskoj u kojoj je pas uginuo sa 152 godine 2004. Bernski planinski pas je vrlo sposoban za obuku i dobro reagira na pozitivno nagrađivanje. Contact Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic on Messenger.

Za više slika i sve informacije javiti se na telefon. Usne nisu teškepriležuće su i. Na prodaju stenci Bernskog Planinskog PsaTel069747-656email.

Bernski planinski pas i bernardinac štenci na prodaju. Uzgajani su za čuvanje stoke da vuku kola čuvaju posjed i budu lojalni pratitelji svojim vlasnicima. Kuca voli da uči i da se igra ali najviše voli da je uz tebe.

Nosna pečurka je uvek crn. 7 do 12 godina Upotreba. 63 Štenci su oštenjeni 17082021 godine.

Lako se pak umori i onda se voli maziti. Bernski planinski pas pripada skupini velikih pasa a svoje porijeklo vuče iz Švicarske gdje se počeo uzgajati kao čuvar stada i tjerač stoke. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic.

Youre going to publish a post today. Ovaj pas zahtijeva dosljednu ali nježnu ruku. 30-40 kg Plećna visina.

Bernski planinski pas - štenci Bernski pastirski pas Br. Bernski planinski pas Paracin. Ako se mali bernski planinski pas tek probudio ili je nedavno pojeo gusti obrok činit će vam se da mu je loše.

Bernski planinski pas žensko štene. Bernski planinski pas mora biti jak i stabilan dovoljno da može vući kolica s teškim predmetima. Bernski planinski stenad na prodajuod odlicnih roditeljaOcisceni od parazita vakcinisaniMesto Milesevo kod BecejaTel063525712.

Bernski planinski pas štenci. HOPPIG Plišana igračka pas bernski planinski pas bela 36 cm. Uzimajući u obzir njegovu snagu i veličinu štene je od prvog dana potrebno socijalizovati naučiti osnovama poslušnosti i lepog ponašanja.

To znači da Bernski planinski pas uz rad može biti jako dobar u natjecanjima poslušnosti. Kad odrastu djeluju pomalo tromo zbog svoje korpulentnosti ali to su zapravo vrlo živahni i pametni radni psi. Biskuplje Pozarevac Serbia 12226 381 69 747656.


Oglas Bernski Planinski Pas Stenci Sampionskog Porek Srbija Varvarin Srbija


Bernski Planinski Pas Stenci Na Prodaju


Bernski Planinski Pas Youtube


Bernski Planinski Pas


Related Posts

Objavi komentar