Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Veliki Morski Pas

Objavi komentar

Roger Essig na svojem je Instagramu objavio snimku koja je nastala prilikom njegovog zadnjeg surfanja blizu obale Australije. Veliki bijeli morski pas može otkriti pad krvi u 100 litara vode pa čak i otkriti male količine krvi udaljene više od 5 milja odnosno oko 8 kilometara.


Nice Veliki Morski Pas Wallpaper Hd Pozadine Check More At Blue Whale Whale Stuffed Animal Animal Facts

Veliki beli morski pas snimljen je u Jadranskom moru 15 kilometara od italijanskog grada Riminija.

Veliki morski pas. Video sve govori. Svojom bojom podsjeća na kita ubojicu pa ponekad promatrači mogu pogrešno zamijeniti Bolsherotu kao mladog ubojitog kita. Neki morski psi rastu na 20 metara ili više.

Više je razloga za to. Glatke čekićari su široko rasprostranjeni morski psi - oni se mogu naći na sjeveru Kanade i duž obale SAD-a do Kariba i. Video možete pogledati OVDJE.

Dok je ležao na dasci približio mu se veliki morski pas nakon čega je uslijedilo Rogerovo panično plivanje i bježanje od morskog psa. Veliki morski pas uhvaćen kod otoka Molata. Godine oko kineskog Tajvana ribari su uhvatili ženu koja je težila 34 tona i 20 metara dugom.

Plivao je stalno u krug govori čitatelj 24 sata koji je na odmoru snimio video. Ako k tome uzmes u obzir trenutnu blizinu hranilista za kaveze izludjene psine koji su i odlicni plivaci u blizini a koji takodjer mogu registrirati osim krvi i. Posted by Zoran Opalic December 21 2011 Leave a comment.

Talijanski ribari snimili su ovu za Jadran iznimno rijetku vrstu. Svi znamo da veliki bijeli morski pas živi u našem moru ali fotografije ove vrste vrlo su rijetke a video zapisi još i rjeđi. Neki morski psi tijekom života izgube 30 000 zubiju.

To također pridonosi prisutnosti malih zuba u ustima morskog. Video pogledajte klikom na fotografiju. Nadovezao bi se na zaštitne mreže Rijeka ih je dobila znatno prije.

Očito da su veliki problem bili morski psi koji su dolazili preblizu kupača. Glatka čekić Sphyrna zygaena je još jedan veliki morski pas koji može rasti do oko 13 stopa duljine. Stoljeća veliki bijeli morski pas je bio dosta prisutan u Kvarneru ali je njegov broj tokom vremena znatno opao.

Postaola Adamić 5122013 1335. Pas trupan oblokrilac je veliki morski pas koji naraste do 35 metra. Glavno obilježje za raspoznavanje su mu velike zaobljene peraje koje su na završecima obojane bijelo.

Zadržao se dvije minute svega dva metra od obale. Zbog njihovih specifičnih potreba za prevaljivanjem velikih udaljenosti zbog sezonskih migracija i ekstremno neophodne dijete logistički je nemoguće držati velike bijele psine u. Kad je mala hrani se ribama i ražama a kao odrasla osoba hrani se morskih sisavaca poput tuljana kitova i lavova i morskih slonova.

U posljednja tri dana na hrvatskom primorju je dva puta primijećen veliki morski pas u blizini obale. Vidim da se javnost poprilično uzburkala zato prilažem još jednu snimku iako lošije kvaltete za sve one koji ne vjerujuJoš jednom. Tijelo je tamno na vrhu smeđe crno i na dnu bijelo.

Došao je u plićak i koprcao se bio je dugačak oko dva metra a panika se brzo proširila. Veliki bijeli morski pas Postaola more1 12122014 1804 Također jasno je kako je ICCAT smanjio kvote tuna se jako razmnožila u Jadranu što sa sobom donosi činjenicu da za njom može doć i velika bijela psina populacija ispod sicilije. Morski pas snimljen je n.

Uočili su je 15 milja od grada Riminija na sjevernom Jadranu. Imaju veliku glavu čekića ali bez usjeka u svom središtu. Veliki bijeli morski pas.

Na pučini ispred plaže u američkom gradu Destinu u Floridi odvijala se prava drama nakon što je morski pas napao 17-godišnju. Morski pas tigar ili bijela psina rado ce ga napasti pogotovu ako je malo dalje i vec luda od puste krvi a zalogaja nigdje. Stoljeću i u prvoj polovici 20.

Bio sam na plaži kada je veliki morski pas doplivao u uvalu u naselju Zečevo Rogozničko. Po nekima je Bakarac posjetila velika tuna po drugima morski pas lisica. Morski biolog je rekao da nije rijetko da su blizu obale a uvijek su u potrazi za hranom Veliki morski pas snimljen je kako pliva u plićaku na Korčuli našao se među kupačima u srijedu popodne.

OBRAČUN NA PLAŽI Morski pas je zgrabio devojku za nogu ali onda je usledio KARATE-POTEZ. Karnivorski morski psi uglavnom ne napadaju zubima no većina morskih pasa tijekom života izgubi mnogo zubiju. Velika bijela psina Carcharodon carcharias vrsta morskih pasa jedina preživjela iz roda CarcharodonSvrstana je u porodicu psina Živi u svim oceanima a prednost daje obalnim vodama umjerenih područja.

Pretpostavlja se kako se radi o kitopsini no. A priča o sušačkim i riječkim kupalištima započinje još ranije 1899. Travnja 2011 Od grebena Rižnjak na otoku Molatu u svojoj mreži je ribar Dinko Martelić danas pronašao ogromnog morskog psa planktonaša teškog nekoliko tona.

Znanstvenici napominju da teškoća u postavljanju granica veličine morskog psa na kitovima ne samo da su veliki primjerci vrlo rijetki u prirodi. Ulov i ubijanje velikih bijelih morskih pasa intenzivniji ulov vrsta kojima se hrani i pojačano zagađenje mora. Prije tri dana u Grebaštici naselju blizu Šibenika snimljen je morski pas u plićaku dok je u subotu morski pas snimljen blizu obale Makarske prenosi Tanjug.

Stručnjaci će vjerojatno s lakoćom odgonetnuti tko je posjetitelj koji je izazvao veliki interes i polemike a dotad će kupači u more s velikim oprezom. Morski pas u Kvarneru. Veliki ušni morski pas kreće se prosječnom brzinom od samo 15-2 km h.

Tada su naime Josip i Adolf Strauss sagradili. Veliki su od dvadesetak centimetara pas pigmej pa do 18 metara gorostasna psina iako postoje i nepotvrđeni izvještaji o gorostasnim psinama dugim čak 21 metar. Nastanjuje široko tropsko i.

Uspio se doseći obale ali mnogi su kritizirali njegove postupke kada je shvatio da je u opasnosti. Ovo je pučinski morski pas koji se rado zadržava u blizini grebena.


Top 10 Kad Morski Psi Napadnu Youtube


Morski Psi Opis Vrste Sto Jedu Znacajke Koliko Zive Gdje Zive Fotografije I Videozapisi Riba


Morski Pas Najnovije Objave 24sata


Fotogalerija Pogledajte Kakvi Sve Morski Psi Zive U Jadranu Ima Ih Na Tisuce A Dvije Su Vrste Opasne Za Ljude Rtl Vijesti


Related Posts

Objavi komentar