Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Sve Pasmine Pasa Na Svijetu

Objavi komentar

U svijetu postoje neke pasmine pasa na kojima su uzgajivači odredili određeni cilj - dobiti vrlo agresivnu životinju s izraženim borbenim svojstvima kao rezultat njihovih eksperimenata. Cijena ovih kućnih ljubimaca može znatno varirati.


Pomsky Everything You Should Know About This 5 000 Dog All Things Dogs Pomsky Famous Dogs Dog Breeds

Rotvajler Rottweiler Izuzetno poznati i popularni pas kako u svijetu tako i u našim krajevima koji se također nalazi na listi zabranjenih pasa svijeta je Rotvajler.

Sve pasmine pasa na svijetu. Ova pasmina malih ali upornih pasa porijeklom je iz Tibeta. Moljci su oduvijek bili favoriti europskih kraljeva. Ako takav pas nije treniran to može uzrokovati mnoge nevolje.

Lhasa apso jako su privrženi i neustrašivi a nakon. Uzgojeni su u Njemačkoj kao psi za pomoć u fizičkom radu a danas su najčešće psi čuvari i policijski psi. Ove pasmine pasa su najtiše i gotovo da uopće ne laju.

Pudlica igračka je najmanja verzija pa mine pudlica ali ima i ti opći temperament i fizičke karakteri tike kao i njeni tandardni i minijaturni pandani. Jep to je Scooby-Doo i ima sve osobine koje vidiš u crtiću. Pročitajte i 10 najumiljatijih velikih pasmina pasa na svijetu.

Pogledajte koje su to rase pasa ilegalne u svijetu Pročitaj više. Ovo je pet najljepših pasmina pasa na svijetu. Sportski su psi premda ne trebaju toliko treninga kao neke druge aktivne pasmine.

Oni ne vole gubiti vrijeme spavajući pa će im njihovi vlasnici morati omogućiti. Papilloni su nevjerojatno inteligentne životinje koje savršeno podučavaju naredbe i zaustave. Zanimljivosti 17062020 u 1708 h VIDEO Pit bull korišten za borbe pasa.

Kada bi se radio izbor za najelegantnijeg psa na svijetu. Želiš psa koji malo laje. Tekst se nastavlja ispod oglasa.

Pasmina je uzgojena u Japanu a danas postoje dvije vrste akita na svijetu američka akita i japanska akita. Ovaj slatki pas je status nacionalnog blaga zemlje. Ukoliko stranac uđe u dvorište hrt ga neće niti pogledati.

10 najpametnijih pasmina pasa. Ovi odani kućni ljubimci mogu očarati sve. Mogu doživjeti čak 20 godina uz svoje vlasnike kojima su neizmjerno odani.

Tražite li kućnog ljubimca za dresuru. Nadaleko su poznati po svojem stoicizmu oštroj percepciji hrabrosti i. Ono što je pasa najpametnije.

Više Posjeti moj webshop KUĆNI LJUBIMCI SHOP n. Osjetljivi su pa će se uznemiriti kada na njih podignete glas više od svega doga želi udovoljiti svom vlasniku i zaštititi ga. U Europi i Americi uspjela je brzo pronaći svoje obožavatelje.

Zatvara ocjenu Dragi pasmina pasmina životinjskih klasičnih oblika. Energični po prirodi ovi psi dolaze iz škotskog ruralnog područja. Lista top 10 najskupljih pasmina pasa na svijetu prikazuje najskuplje pse za koje su vlasnici spremni izdvojiti velike svote nova.

Najposlušniji psi ne moraju nužno biti najpametniji najpametniji psi ali u pravilu se radi o izuzetno inteligentnim pasminama koje je lagano dresirati. Nadam se da ste u članku sve pasmine pasa sa slikama uspjeli pronaći onu pasminu koju tražite. Tako ćemo danas raspravljati o 10 najopasnijih pasa na svijetu.

Unatoč sveopćem priznanju da je akina-inu pas klasičnih oblika njezin je izgled vrlo originalan. Afganistanski hrtovi jedni su od najstarijih pasa na svijetu. Potječu iz planinskih i pustinjskih dijelova Afganistana gdje su služili za lov većih životinja.

Top 20 najskupljih pasmina pasa na svijetu. Border collie češće ih nazivamo engleskim imenom smatra se jednom od najpametnijih pasmina na svijetu. Ovo su opasni psi koji su imali najviše napada na ljude koji su završili smrtonosno Više.

Irski vučji hrt se smatra najvišom pasminom pasa na svijetu ali i jednim od najlošijih čuvara. Male pametne pasmine pasa. Japanska akita dolazi samo u kombinaciji pet boja bijele žutosmeđe crvene tigrastoj i boji sezama dok američka akita dolazi u svim psećim bojama.

Ako tražite idealnog psa za svoju obitelj ili pak specifičnu vrstu pasa abecedni popis svih 358 rasa pasa na svijetu. Njemačka doga je skroz prijateljski nastrojen pas samouvjeren nježan i pun ljubavi. Saznajte i koje su najzdravije pasmine pasa na svijetu.

Najposlušniji psi posjeduju izvanrednu mogućnost koncentracije i vjerno vas slušajuTop 10 najposlušnijih pasmina pasa na svijetu otkriva vam koji psi daju sve od sebe da vam ugode. Ove tri veličine su sve kategorije iste pasmine - pudlice - a ne zasebne pasmine same. Međutim prema svjetskim popisima najljepših pasmina ovih pet već godinama se.

Ovo je najviša pasmina na svijetu a ujedno i jedna od najodanijih - irski vučji hrt često ima blag i poslušan karakter. Najveći psi na svijetu su ogromni zastrašujući i jako lijepiPogledajte TOP 10 najvećih pasmina pasa. Najslađe pasmine pasa na svijetu svakako uključuju papillon bebe.

Pasmine pasa sve vrste pasa. Ova pasmina pasa je zabranjena je ili ima ograničenje vlasništva u Italiji Ukrajini Bjelorusiji Bermudi Australiji i drugim zemljama svijeta. 12 najopasnijih rasa pasa na svijetu.

Naime u raznim podnebljima određene pasmine imaju simboličko značenje a također mnogo je i rijetkih pasmina za koje je zasigurno potrebno izdvojiti veće. Pobjednik kategorije najmanje pasmine pasa. Teško je precizno utvrditi njihovu starost ali vjeruje se da njihova povijest traje već 8000 godina.

SVI psi su lijepi na svoj način a svakom vlasniku njegov pas je najljepši. 25 najmanjih pasmina pasa na svijetu. Pogledajte 10 najljepših pasmina pasa na svijetu.

Pasmina je dobila ime za šarmantne mekane uši koje podsjećaju na leptire. Odlično se slažu s djecom ljudima i drugim ljubimcima pa će biti najbolji pridruženi član svakoj obitelji. Chihuahue imaju tek 27 kilograma i 20 centimetara do ramena.

Mali psi imaju lošu reputaciju ali mnoge pasmine mogu iznenaditi skeptike svojim neobičnim osobinama i sposobnošću brzog učenja. Ljubimci 02112017 u 1700 h. Chihuahua je najmanja pasmina pasa na svijetu a drži rekord i po godinama života.

Top 10 najpametnijih pasmina pasa na svijetu. Obožavamo ih sve ali ovo je ipak 10 najpopularnijih pasmina pasa na svijetu. S njima je uglavnom lakše rukovati nego s većim psima što ih čini izvrsnim kandidatima za obiteljske pse.

Pogledajte listu TOP 10 najubojitijih pasmina pasa na svijetu. Svaki pas je sladak lijep i divan na svoj način ali neke pasmine slove za najslađe na svijetu. Pudlica igračka - sve o najslađoj najvrljavijoj pasmini pasa na svijetu.


Pin On Quick Saves


Cane Corso Pas Slike I Karakteristike Cane Corso Pasmine Pasa Corso Dog Cane Corso Dog Breed Cane Corso Dog


Pin On Psi


Top Lista Najmanje Pasmine Pasa Na Svijetu Samo Papillon Ova


Related Posts

Objavi komentar