Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Portugalski Vodeni Pas Zagreb

Objavi komentar

Nema komentara ovo pasmina pasa očito potječe iz Portugala a dio je poznatih vodenih pasa koji su se koristili za lov na vodenim mjestima. Vodeni pas je rijedak i košta 2000 eura.


Portugalski Vodeni Pas Sweet Obsession

Respektira autoritet vlasnika čak i djece.

Portugalski vodeni pas zagreb. A možda niti niste znali da predsjednik Obama i njegova obitelj imaju psa. Pas je bio poklon Obamama od pokojnog senatora Edwarda Kennedyja a kupljen je od uzgajivača u Teksasu koji je cijelo leglo nazvao Nada i promjena nakon Obamine povijesne pobjede na predsjedničkim. Sweet Obsession je prva registrirana uzgajivačnica u HrvatskojImamo dugogodišnje iskustvo u uzgoju zdravih.

Neumoran je i voli zabavu sa odličnim smislom za humor. 18020935 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Istarska Pasmina Ostalo. Cão de água português раса је паса пореклом из ПортугалијеПрема ФЦИ класификацији спада у седму групу међу псе за воду.

Uređivanje pasa sa kratkom i glatkom dlakom je nešto jednostavnije za održavanje. Prodaja pasa i kućnih ljubimaca. Vrlo je privržen obitelji izuzetno strpljiv i nježan prema djeci dok je za goste bezopasan.

Danas sluzi kao pas za pratnju. Ako vas nema često doma možda biste. Stoljecima naviknut na zivot na brodicama portugalskih ribara odlican je plivac a umije i ustima uhvatiti i donijeti ribu pobjeglu iz mreze.

Portugalski vodeni pas Sweet Obsession Zagreb Croatia. Portugalski vodeni pas portugalski pas za vodu je vrlo rijetka pasmina. Odaberite područje i pretražite štence i pse na prodaju.

Jednako se odnose prema svima i nemaju omiljenog člana obitelji. Portugalski vodeni pas Sweet Obsession Zagreb Croatia. Portugalski vodeni pas.

Međutim vlasnici portugalskih tvrde da je sličnost minimalna a njihovi favoriti su najbolji na svijetu. Portugalski vodeni pas ima puno sjajnih kvaliteta. Dobar hrabar bez agresivnosti i nervoze vrlo inteligentan i veseo te lako odgojiv.

459 likes 3 talking about this. Cijena 7500 kn 1002 Pošalji poruku Veleprodajna cijena. Prodaju se štenci portugalskog psa za vodu iz uzgajivačnice Adriatic porti 4515.

Zelis li vise informacija slobodno nas nazovi ili posalji mail. Možda ste ga već vidjeli ali niste imali pojma kojoj vrsti pripada. Pretražite čistokrvne pse i štence na prodaju.

Smireni ljepotan za kojim je poludio i predsjednik Obama. Portugalski vodeni pas se smatra izuzetno inteligentnim psom i punim energije. Prijeteljski se odnosi prema svim drugim životinja a iz svakog novog.

Portugalski vodeni pas. Galerija slika Hrvatski Deutsch German Slovenian. Portugalski vodeni pas Bo imao je 12 godina.

Reč je o rasi kojoj je potrebna svakodnevna fizička i mentalna vežba po mogućstvu plivanje i donošenje aporta. 38 5 997 535 546. Vrlo je vjest i za skupljanje mreza te ce pokupiti sve sto bi palo u vodu.

Često vas možete nasmejati dok glumi klovna kako bi privukao vašu pažnju. OVU zanimljivu pasminu odabrala je i prva obitelj Amerike. Prvi pas Bele kuće po imenu Bo koji je bio poklon dobrodošlice u Belu kuću senatora Teda Kenedija takođe strastvenog ljubitelja ove rase stekao je instant popularnost i doprineo sve većoj potražnji ove rase.

Portugalski vodeni pas ili vasserhund vrlo je zanimljiva ali rijetka pasmina za našu zemlju. 472 likes 2 talking about this. Pretražite uzgajivačnice pasa u svojoj blizini.

Vrlo su inteligentni i rado uče. To je prilično stari pas koji je vrlo. Portugalski vodeni pas je u žižu javnosti dospeo onda kada je postao ljubimac ni manje ni više nego nekadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obame.

Sweet Obsession je prva registrirana uzgajivačnica u HrvatskojImamo dugogodišnje iskustvo u uzgoju zdravih. Susy fontenla Opći psi Pasmine pasa. Obama nije spomenuo uzrok smrti ali njegova dob je unutar normalnog životnog vijeka pasmine.

UREĐIVANJE PASA NOVI ZAGREB naselje Blato Zdihovska ulica 37 u blizini Arena centra LANIŠTE. Vrlo su aktivni pa će se lako uklopiti u aktivne obitelji s djecom. Portugalski vodeni psi umeju da budu plahovitog temperamenta ali su ipak uporni ponosni i neumorni pri radu i svakodnevnim aktivnostima.

123 rf Splash News. Tekst se nastavlja ispod oglasa. Time je riješena još jedna dilema koja je mučila SAD a pomalo i cijeli svijet.

Portugalski vodeni pas je izvanrednog karaktera. Португалски водени пас или португалски пас за воду порт. Ovog su psa portugalski mornari koristili za odlazak na brodove i obavljanje nekih poslova.

Prodaja pasa i štenaca od ovlaštenih uzgajivača s rodovnicom iz cijeloga svijeta. Uređivanje pasa sa kovrčavom dlakom npr pudl portugalski vodeni psi poželjno je također vršiti svakodnevno. Ako vidite takvog ljubimca u šetnji možete ga uzeti za pudlicu.

Najveća baza službenih i registriranih FCI AKC i The Kennel Club uzgajivačnica pasa na svijetu. Američki predsjednik Barack Obama dokazao je da je tata od riječi i nakon što je poslije izborne pobjede obećao svojim kćerima da će im nabaviti kućnog ljubimca u Bijelu kuću stiže prvi pas. Portugalski vodeni pas gubi jako malo dlake i zato je dobar izbor za alergičare.

Takođe je dovoljno pametan da vas može nadmudriti. Portugalski vodeni pas osobine.


Portugalski Vodeni Pas Sweet Obsession Home Facebook


Portugalski Vodeni Pas Sweet Obsession Home Facebook


Portugalski Vodeni Pas Sweet Obsession Home Facebook


Portugalski Vodeni Pas Sweet Obsession Home Facebook


Related Posts

Objavi komentar