Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Pasmina Pasa Irski Seter

Objavi komentar

Stoga su važni očni pregledi i bodovanje kukova kod prethodnih pasa prije parenja. Pasmina je dobivena od irskog crvenogrudnjaka i nepoznatog psa čvrsto crvene boje.


Pas Irski Seter Opis Karakteristike Vrste Briga I Cijena Pasmine Pasmine Pasa

Irski seter - pas srednje visine proporcija s jakim vysokoperedostyu.

Pasmina pasa irski seter. FCI grupa 7 odjeljak 22. Baza ABECEDNI POPIS PASMINA se još uvijek popunjava. Radi promicanja razvoja.

Međutim on ima tendenciju da postane sramežljiv. Vanjski Irski seter je usko povezana s njegovom ponašanju na lov. IRSKI seter je vrlo elegantan isprva lovački a kasnije prije svega obiteljski i izložbeni pas.

Irski seter je vitak pas atletske građe i pun energije. Uz ovaj abecedni popis pasa vrlo jednostavno ćete pronaći željenu pasminu jer su pasmine odnosno psi sortirani abecednim redom. Ime dolazi od naziva za pse koji su u 15.

Kao i kod mnogih pasmina irski crveno-bijeli seter može patiti od raznih nasljednih poremećaja oka i displazije kukova stanje koje može dovesti do problema s pokretljivošću. Gotovo svaki moderni irski seter vuče poreklo od Palmerstona. Irski seter brzo je postao jedna od najpopularnijih pasmina u SAD-u.

Neke pasmine su opisane ali i sve ostale će s vremenom biti dodane na popis. Lovačke pasmine 25042018 48 tisuća 32 tisuće 6 minuta. Crveni irski seteri na prvi će pogled osvojiti svakoga svojom elegantnom i atraktivnom pojavom.

Irski seter pripada skupini srednje velikih pasa. Rano druženje i trening poslušnosti bit će ključni za osiguravanje da vaš irski seter bude sretan i. Irski seter je postao senzacija na izložbi pasa i ubrzo je dobio mnogo potomaka.

Irska Klasifikacija standardi. Irski seter je jedna od najstarijih lovnih pasmina. Interes se promenio od lova u polju do izložbi čime je naglasak stvaljen na glamur umesto na lovačku sposobnost.

Ako tražite pasminu pasa koja je najprikladnija za vas i vaš način života pretražite naš kompletan popis od više od 400 priznatih pasmina pasa FCI i AKC. U uzgajivačnici Cute Beast FCI 2211. Vitak je i izrazito elegantan pas a zahvaljujući takvoj atletskoj građi mnogi uzgajivači koriste ga za izložbe.

Korijeni pasmine nisu jasni dok mnogi misle da pudla Irski seter i kovrdžavi retriver Curly Coated Retriever su mogući preci. Oni također mogu biti. Red Setter Irski crveni seter Porijeklo.

Vjerojatno najutjecajniji pas u povijesti pasmine bio je pas po imenu Champion Palmerston. Irski vučji hrt irski seter irski terijer španjolski mastif Jorkširski terijer Sve pasmine slovom i. Pasmina je nastala u Irskoj gdje koristi se za lov na oružje Nemoguće je točno reći kako se ta pasmina pojavila ali znanstvenici su otkrili da je u križevima sudjelovalo nekoliko pasmina.

Pas radi energično besplatno otvorenim potezima. Irski seter je pasmina koju su voljeli mnogi uzgajivači pasa. Sve pasmine pasa na slovo E-W.

Među mogućim precima je takođe i Portugalski pas za vodu. Najomiljeniji su među svim seterima. Sotar rua doslovno crveni seter je seter obiteljski pas.

I 16 stoljeću pomagali loviti ptice pomoću mreža i sokola. Irski seter mogao bi biti previše zaigran za najmanju mladež. Pasmina Irski seter Član Hrvatskog kinološkog saveza Da Mikročip psa 111111111111111 Mikročip majke psa 804098100088586.

Irski seter je srednje velika pasmina lovačkih pasa. Godine njegove su osobine bile prepoznatljivije od bilo kojeg drugog psa u to vrijeme a oženio je toliko štenaca da većina irskih setera danas može pratiti svoju lozu. Postavljanje 120 standard AKC Sporting standardni ANKC grupa 3 Gundogs standard CKC Group 1 - Sportski standard KC UK standard Gundog NZKC Gundog standardni UKC Gundog standardni Irski seter irski.

Lov strast potraga za proizvodnju u brzom tempu -to je također standardni pasmina. Takve pse odlikuje razvijeni intelekt aktivno ali inteligentno ponašanje i. Imamo leglo irskih seteraokočeno 29072021.

Te se životinje preporučuju obiteljima s aktivnim životnim stilom. Pretpostavlja se da je pasmina nastala križanjem španijela poentera i engleskih. Ovo je pravi prijatelj šarmantan i prijateljski pratilac veliki pomagač u lovu.

World Dog Finder vam omogućuje pronalazak stručnih savjeta vezanih uz pasmine njegu. Visina mužjaka iznosi do 70-ak centimetara dok su ženke nešto sitnije visine do 62 centimetra. Za razvoj ove pasmine se u mnogome mora zahvaliti Justin McCarthy rođen u Dublinu 1834 godine i njegovom psu pod imenom Boatswain - brodski časnik.

Irski vodeni španijel irski terijer Pointer nekoliko Gordonovih taložnika. Bio je to jasno definiran tip u 18. Irski crveni seter razvio se u Irskoj kao radni pas za lov na divljač.

Za starije ljude pretjerano mobilan kućni ljubimac može postati teret. Leglo je ponovljena kombinacija. Privržen je i odan energičan te vrlo inteligentan.

Razlikuje se vedrinom i mirnim karakterom. Irski klub Red Setter osnovan je 1882. Karakteriziraju ga otmjenost okretnost inteligencija i dobra narav.

Seter ima svojstvo vrlo izražajan stalak lišen naglasio napetost. Irski seter jedna je od onih irskih pasmina pasa koja se dobro slaže s drugim kućnim ljubimcima. Cavalier King Charles Spaniel Kavkaski ovčar Ca de Bou Cane Corso patuljasti pinč Kerry Blue terijer King Charles Spaniel Kineski Crested pas ovčar Komondor kurtshaar Sve pasmine pasa na slovo K.

Naša misija je pružiti obrazovanje trenutnim i potencijalnim vlasnicima pasa. Ova pasmina karakteristična je po dugoj svilenoj crvenkasto-zlatnoj dlaci. Pronađite detaljne profile pasmina koji uključuju opis pasmine karakteristike slike i još mnogo toga.


Pas Irski Seter Opis Karakteristike Vrste Briga I Cijena Pasmine Pasmine Pasa


Pas Irski Seter Opis Karakteristike Vrste Briga I Odrzavanje Pasmine Kucni Ljubimci


Irski Seter Saznajte Je Li Irski Seter Idealna Pasmina Za Vas Rtl Zivot I Stil


Irski Setter Pasmine Pasa


Related Posts

Objavi komentar