Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Najpopularnije Pasmine Pasa U Hrvatskoj

Objavi komentar

Jeste li se ikad zapitali koje su najpopularnije pasmine pasa u Americi. U nastavku slijedi top 10 crnih pasmina pasa.


Najpopularnije Pasmine Pasa U Hrvatskoj Su Slazete Li Se 24sata

Dok su neke mnogo rjeđe ili naprosto nisu uobičajene za naše podneblje neke popularne pasmine pasa možemo pronaći u brojnim kućanstvima.

Najpopularnije pasmine pasa u hrvatskoj. Važno je napomenuti da to što se neka pasmina najviše uzgaja ne znači nužno da je najbrojnija no ovo je najbliža brojka koja se mogla. Engleski springer španijel Ova pasmina traži nježnog ali čvrstog vođu pa je moguće da će engleski springer španijel povremeno ispoljavati agresivnost prema vlasniku kako bi dobio onakvog vlasnika kakvog želi. Pasmina za sada priznata samo u Hrvatskoj.

Mnogo je lakše brinuti o njima a s obzirom na to da su nešto manji nije im potrebno previše trčanja i boravka na otvorenom. Brojna su kućanstva u Hrvatskoj u kojima su članovi obitelji i psi a Hrvatski kinološki savez otkrio nam je koje su pasmine pasa najpopularnije kao kućni ljubimci u našoj zemlji Gledajući kroz izložbe pasa ili susretanje istovrsnih pasmina u urbanim sredinama stječe se drugačiji dojam od brojčanih pokazatelja u uzgoju. Engleski springer španijel Ova pasmina traži nježnog još čvrstog vođu učinkovito je možda naravno definitivno engleski springer španijel s vremena na vrijeme ispoljavati agresivnost ovisno o vlasniku točno kako htjeti dobio onakvog vlasnika kakvog želi.

Mali psi savršeni su za držanje u stanu stoga smo samo za vas izdvojili neke najpopularnije pasmine malih pasa. Iako nisu među 10 najpopularnijih od 2002. žuti istarski oštrodlaki gonič zvan barbino.

Za jednu ili više pasmina možete glasati klikom na strelicu s lijeve strane do 31prosinca 2016 nakon čega ćemo objaviti listu 10 najpopularnijih pasmina pasa u Hrvatskoj. Top 10 najpopularnijih pasa u Hrvatskoj trenutačni poredak u petak u 9 sati Mješanci križanci. Svaka od ovih brojnih pasmina domaćih životinja predstavlja ujedno i genetski rezervoar sa specifičnom frekvencijom gena.

Pogledajte je li vaša omiljena pasmina pasa u prvih 10. Kada je u pitanju radna inteligencija odnosno sposobnost. Pročitajte i koje su pasmine pasa 8 najpopularnije u Hrvatskoj.

Labrador retriver Pogledajte slike i karakteristike Njemački ovčar Pogledajte slike i karakteristike. Puno pasa ove pasmine ima malu bijelu flekicu na licu a legenda kaže da je ona nastala kada se sam Buda poljubio psa iz zahvalnosti što je svojom neustrašivošću otjerao pljačkaše. Kada biraju psa budući vlasnici u obzir uzimaju i veličinu psa koja je prikladna njihovim životnim uvjetima i preferencijama.

Izumrle i nepriznate pasmine. Idućih deset pasmina i križanaca tih pasmina među najpopularnijim su kućnim ljubimcima te svojim vlasnicima život čine ljepšim veselijim i sretnijim. ZA JEDNU ili više pasmina možete glasati klikom na strelicu s lijeve strane do 31prosinca 2016 nakon čega ćemo objaviti listu najpopularnijih pasmina pasa u Hrvatskoj.

Osim općenitih informacija o psima i mačkama tijekom 2013. Odlična je za život u malim stanovima i vlasnike koji se vole puno maziti. Oni su izvrsni čuvari osim toga - s njima su pridruženi mongreli pametni inteligentni i jednostavni u sadržaju.

Godine divili smo se jubimcima herojima koji su spašavali ljudske živote. Ako volite pse teško da neke pasmine nećete voljeti no bez obzira na to postoje najpopularnije pasmine pasa u Hrvatskoj pa tako i u svijetu. Ova pasmina potječe iz Kine i poznata je po dugoj glatkoj dlaci.

Mnogima su idealni upravo psi srednje veličine koji mogu živjeti i u stanu. Najpopularnije pasmine pasa u Hrvatskoj. Odgovor na to pitanje donosi Stanley Coren stručnjak za ponašanje pasa koji je u svojoj knjizi Inteligencija pasa na temelju iskustava brojnih kinologa rangirao 199 najinteligentnijih pasmina pasa.

Deset najpopularnijih pasmina u Hrvatskoj 1. Kada su na ljestvici bili 58. Češće u selima i selima najčešćih mongrels sramota.

Uključio sam i malo podataka o svakoj pasmini kao i njihovom podrijetlu. Mali međimurski pas - međi. Slijedi popis najboljih 10 statistika američkog kinološkog kluba.

Mudi pas je poznati mađarski ovčarski pas. Pozicije francuski buldozi pasmina su pasa čija popularnost vrtoglavo raste Labrador retriver 23. Istarski hrtoliki gonič ili istarski hrt.

Objavljen popis najpopularnijih pasmina pasa u Hrvatskoj. Za jednu ili više pasmina možete glasati OVDJE klikom na strelicu s lijeve strane. Godini objavljen u.

Deset najpopularnijih pasmina u Hrvatskoj. Bilo da se radi o pametnima malima velikima radnima ili pak naprosto neodoljivim psima postoji 10 rasa koje su se izdvojile i slove za najpopularnije pasmine pasa u svijetu. Sviđalo im se to ili ne Paris i Britney slobodno mogu svoje psiće vratiti u torbe jer u trendu definitivno nisu mali psi.

Vjerujete li da su jorkširski terijeri mopsovi ili neki drugi patuljasti psi godinama isticani kao omiljene igračke naših ili svjetskih celebrityja najpopularnije pasmine u Hrvata prevarit ćete se. Važno je napomenuti da to što se neka pasmina najviše uzgaja ne znači nužno da je najbrojnija no ovo je najbliža brojka koja se mogla dobiti. žuti istarski jednobojni kratkodlaki gonič.

To su nekoliko odjednom. Najpopularnije pasmine pasa. Istraživanje u kojem je sudjelovalo vas više od 40 tisuća pokazalo je kako je UDOMLJAVANJE FORA jer od prvog dana glasanja čelnu poziciju drže PSI MJEŠANCIKRIŽANCI.

Odlučili smo zato da o tome koje su pasmine u Hrvatskoj najpopularnije svojim glasovima odlučite vi vjerni čitatelji stranice Index Ljubimci. Pročitajte koje su najpopularnije pasmine pasa u Hrvatskoj Koje su to pasmine. Godinu za redom najpopularnija je pasmina u SAD u.

Danas se u Republici Hrvatskoj uzgaja 9 izvornih i zaštićenih pasmina ovaca 4 pasmine konja 3 pasmine goveda 3 pasmine magaraca 3 pasmine svinja 3 pasmine koza te po jedna pasmina purana kokoši i pčela. Ovo su najčitaniji članci godine Američki staford. Iako o ovim psima nisam previše pričao u prethodnim videima radi se o posebnim psima.

Inače se svake godine odabire koje su najpopularnije pasmine pasa u Hrvatskoj na temelju kriterija Hrvatskog kinološkog saveza. Mali istarski kratkodlaki gonič. Vjerujete li da su jorkširski terijeri mopsovi ili neki drugi patuljasti psi godinama isticani kao omiljene igračke naših ili svjetskih celebrityja najpopularnije pasmine u Hrvata prevarit ćete se.

Malne ali izrazito živahne čivave dolaze iz Meksika ali obožavaju ih u svim dijelovima svijeta. Savršen pas ali samo za iskusnog vlasnika. Vrlo su inteligentne umiljate i privržene vlasniku a mnogima je poznat njihov prodoran lavež zbog čega su idealni kućni čuvari.

Odlučili smo zato da o tome koje su pasmine u Hrvatskoj najpopularnije svojim glasovima odlučite vi vjerni čitatelji stranice Index Ljubimci. Najpopularniji psi u Americi. Čivava može biti visoka od 16 do 20 centimetara i teška od 09 do 35 kilograma a jedino zbog.

Naslov je to najčitanijeg članka u 2013. Sviđalo im se to ili ne Paris i Britney slobodno mogu svoje psiće vratiti u torbe jer u trendu. Pročitajte kao i koje su pasmine pasa 8 najpopularnije u do Hrvatskoj.

Vijest je to koju je u petak objavio Američki. Lista top 10 najpopularnijih pasmina pasa. Najpopularnija pasmina pasa u svijetu Pozivanje jedne vrste pasa najpopularnije na svijetu je teško.

Iako je sve pse moguće držati u stanu pasmine malih pasa u ovoj utrci ipak vode. Inače se svake godine odabire koje su najpopularnije pasmine pasa u Hrvatskoj na temelju kriterija Hrvatskog kinološkog savezaGlavni kriterij je najveći broj uzgojenih pasa na području države. Glavni kriterij je najveći broj uzgojenih pasa na području države.


Najpopularniji Psi U Hrvatskoj Najnovije I Najcitanije Vijesti Index Hr


Najpopularnije Pasmine Pasa U Hrvatskoj Ovo Su Glavna Obiljezja Svake Vrste N1


Najpopularnije Pasmine Pasa U Hrvatskoj Index Hr


Pin On Dogs


Related Posts

Objavi komentar