Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Najmanji Pas Na Svijetu

Objavi komentar

1997 Probudite se. Najmanji pas na svijetu.


Ovi Psici Doslovno Stanu U Salicu Upoznaj 10 Najslađih Minijaturnih Pasmina Pasa Miss7 24sata Hr

Pogledaj listu koja okuplja najveće pasmine na svijetu prave pseće divove.

Najmanji pas na svijetu. Više Posjeti moj webshop KUĆNI LJUBIMCI SHOP. ČIVAVA je najmanji pas na svijetu težak između 500 i 2500 grama. Najmanji pas na svijetu.

Najodaniji psi riskirat će svoj život za Vas i obitelj. Dakle cijena određene pasmine može znatno varirati od zemlje do zemlje. Zvala se Milly i bila je mala Chihuahua.

Također svakako se uvijek treba uzeti u obzir osobni odabir. Spasioci iz severne Kalifornije kažu da je štene neposredno po rođenju moglo da stane u kašiku a sa dve nedelje ono je danas veličine kreditne kartice i manje od mobilnog telefona. Piše APTN 03.

Fora je to što su ti veliki psi najčešće totalne maze. Zapravo je riječ o najmanjem konju na svijetu visokom niti pola metra. Na gotovo dvije godine staru Milly ili Miracle Milly kao njezin vlasnik Vanesa Semler naziva je samo 3 8 inča visoka i samo.

Najmanji pas na svetu dobio je ime po jednoj od najvećih pop zvezda - Bijonse. Kad je došao na svijet nije mogao sisati noge su mu bile krive i imao je teškoća sa žvakanjem. Top lista mini dlakavaca.

Osim Chihuahua među druge vrlo male pasmine spadaju Yorkie Pomeranian Tood Pudlica i Maltežani. Suci Guinnessa nedavno su dobili titulu Najmanji psa na svijetu maloj smeđoj i tanoj Chihuahua nazvanoj Milly. Boo Boo - najmanji pas na svijetu.

Znaju biti tvrdoglavi osjećajni su i zaigrani. Već ga prozvali kvoterbekom a zamalo mu izmakao tripl-dabl učinak VIDEO. Ovo je NAJMANJI pas na svetu i rastopiće vam srce.

Čivave se obično vežu samo za jednu osobu. Ovu listu započinjemo s najvećim od najmanjih i prvi po redu je kovrčavi bišon. Najmanji pas na svijetu - male pasmine i zdravlje malih pasmina Je te li ludi za malim p ima.

Najmanji konj na svijetu misli da je pas i presladak je. Najmanji psi na svijetu su sićušni preslatki i prelijepi. Do sada najmanji pas na svijetu bio je trenutni rekorder.

Ova pasmina poznatija je pod nazivom bordoška doga. Luka Dončić izveo POTEZ ZA PAMĆENJE. Čivava kao kućni ljubimac.

Čivava- najmanji pas na svijetu. Prema Guinnessovoj knjizi svjetskih rekorda najmanji životni pas na svijetu živi u Portoriku. PEABODY je toliko sitan da biste da čujete njegove korake iza sebe pomislili da vam se približava pas.

NEVIĐENO DODAVANJE IZ AUTA podiglo na noge sve u hali. 2036 komentari min. Takle kada su u pitanju najskuplji psi na svijetu tada odabir pada na Cavalier King Charles Španijel s cijenom do 14000.

Pogledajte listu TOP 10 najodanijih pasmina pasa na svijetu. Koji su najodaniji psi. Ovi psići su inteligentni i hrabri katkad i previše hrabri za svoju veličinu.

Okej znamo da je chihuahua najmanji pas ali tko je najveći. Objavu dijeli Chihuahua Lovers clubchihuahualovers Lis 18. Ovi psi potpuno su spremni i sposobni da učestvuju u sportskim takmičenjima za pse kao što su agiliti ili vježbe poslušnosti.

Želite li vidjeti TOP 10 najmanjih pasmina pasa. Čivave su najmanji psi na svijetu ali nemojte da vas njihova veličina zavara jer se iza tog sićušnog tijela krije veliki karakter i vatreni temperament. Tu mo da vam pomognemo u potrazi za najmanjim p om na vijetuP i igračke mogu biti mali ali to više nego nadoknađuju vojim velikim rcem i velikim lično timaTeško je ne.

Ipak najskuplji pas na svijetu je Tibetski Mastif koji je prodan za 2000000. Nikola Jokić prodao fazon Amerikancima. Njegovu veliku titulu najmanjeg psa na svijetu iz Guinnessa su potvrdili krajem rujna.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Sa svojih 1016 centimetara visine najmanji pas na svijetu iz mjesta Raceland u Kentuckyju ušao je u Guinessovu knjigu rekorda. Trebate li zaštititi djecu od psa.

Ako vas zanimaju najsitnije pasmine pasa nekoliko pasmina igračaka definitivno odgovara računu. Već smo otkrili kako je bernardinac najveći pas na svijetu a sada ti donosimo najmanje pasmine pasa koje postoje.


Everything Is In Order On Je Najmanji I Najslađi Pas Na Svijetu


Najmanji Pas Na Svijetu Zivotinje Korisni Savjeti I Zanimljive Informacije O Bilo Kojoj Temi


Top 10 Najlepsi Psi Na Svetu Youtube


Upoznajte Najmanjeg Psa Na Svijetu


Related Posts

Objavi komentar