Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Morski Pas Dalmacija

Objavi komentar

Ulovljena zver na Jadranu. Poznati biolog savjetuje što treba učiniti ako vam se psina približi.


Cudovito Spravnik Odvracajo Otok Vis Morski Pas Yeoryia Aslanidou Com

- Ovo je video zapis današnjeg u 1020 sati bliskog susreta s morskom psinom.

Morski pas dalmacija. Bila je duga osam metara i. Croatia - toc beach - adriatic sea. Već godinama se taj model proizvodi u neizmijenjenom obliku i osim originalne žarkocrvene boje interijera i trupa s oslikanim motivom morskoga psa ne razlikuje se od ostalih.

- Damjan je bio u moru na istom mjestu već najmanje sat i pol ali nismo primijetili ništa neobično - rekao nam je Meško navodeći kako s Pesekom. Morski gost zalutao je na mamac hrabrog ribara koji se dobro namučio kako bi izvukao morskog psa penu iz mora. Povijesni presedan Surfera napao morski pas i odgrizao mu nogu a on je želio zadržati uspomenu.

Unatoč naporima pripadnika hitne službe i očevicima čovjek nije mogao biti spašen Vijesti. OVO SE SREĆOM RIJETKO VIĐA U JADRANU Morski psi doplivali na samo nekoliko metara od plaže. Otkrio i o kojoj vrsti je riječ.

ŠIBENIK - Kod Šibenika je danas ulovljen morski pas težak pola tone a pronađen je u mreži zajedno s drugim ribama. Prema podacima ISAF-a international Shark Attack File. Talijanski ribari snimili su ovu za Jadran iznimno rijetku vrstu.

Pero Ugarković iz Instituta za okeanografiju i ribarstvo rekao je da nije opasan i da se radi o dubokomorskoj vrsti koja se vrlo retko pojavljuje plitko. Morskog psa je snimio Michael Brown a snimka je objavljena na Facebook stranici Cro2go. Iako je brod s povišenom i izbačenom krmenom platformom prvenstveno konstruiran za parasailing i vuču raznih igračaka njegova druga moguća namjena je.

Nakon toga je počela pravna trakavica koja. Lokalni ribar sve je zabilježio kamerom. Nakon što je bezuspješno pokušao isplivati na otvoreno more oslobodili su ga Ivan i Mate Ravlić javlja HRT.

Cijeli događaj odvio se u konavoskom akvatoriju i samo potvrđeuje bogatstvo faune u našim morskim dubinama. Uočili su je 15 milja od grada Riminija na sjevernom Jadranu. Radi se o dubokomorskoj vrsti.

Ogromna ajkula pliva Jadranskim morem. Osam napada u 400 godina. Sve češće je i gost u Jadranu gdje je strogo zaštićen.

Kod Šibenika uhvaćen morski pas težak pola tone. Neman od 5 metara kružila oko broda Makaranina Hrvatska damjan pesek odlično se oporavlja nakon kobnog susreta s morskim psom u viškoj uvali mala smokva Slovenski ronilac. Zlokobna peraja Snimka velikog morskog psa kod Makarske uznemirila javnost poznati splitski stručnjak smiruje tenzije.

Alen Soldo s Odjela za studije mora na splitskom Sveučilištu te dopredsjednik IUCN Shark Specialist Group Mediterranean kazao da se radi o modrulju Pero Ugarković urednik portala Podvodnihr dr. Pero Ugarković suradnik Instituta za oceanografiju i ribarstvo te urednik popularne Facebook stranice Podvodnihr otkrio je kako ta vrsta morskog psa nije opasna. Uhvaćeni morski pas pripada vrsti volonja Hexanćus griseus i ubrzo je vraćen u more prenosi portal Dalmacija danas.

Ogroman morski pas dug dva metra u plićaku. Uhvaćeni morski pas pripada vrsti volonja Hexanchus griseus i ubrzo je vraćen u more prenosi portal Dalmacija danas. Dalmacija danas javlja kako je morski pas ulovljen kod Rogoznice no ubrzo je vraćen u more.

Piše Saša Jadrijević Tomas. Regional KOD UGLJANA Jedine ikad snimljene podvodne fotografije sklata u Jadranu slikao ronilac iz Zagreba za vrijeme tečaja. Stručnjak je rekao da je teško točno utvrditi o kojoj se vrsti radi.

Mini morski pas - pena nije opasan za kupače i hrani se drugom sitnom ribom i beskralježnicima. PANIKA U POPULARNOM EUROPSKOM SREDIŠTU Evo što se dogodi kada na plažu dopliva morski pas od 25 metra Plaža u popularnom turističkom odredištu na Mallorki nakratko je zatvorena u nedjelju nakon što je morski pas unio. Prije ćete dobiti na lotu nego na Jadranu naletjeti na veliku bijelu psinu.

Svi znamo da veliki bijeli morski pas živi u našem moru ali fotografije ove vrste vrlo su rijetke a video zapisi još i rjeđi. Dalmacija - morski pas - moto - jadranskom obalom t-shirt. Kaže Ugarković za Dalmacija Danas.

I nije velika bijela psina nego je modruljPas koji živi u Jadranu koji uglavnom jede ribe i mali plijen rijetko napada ljude ali rijetko nije nikad i rijetko nije baš neka utjeha kupačima na Korčuli kojima se približio. Podvodni istraživač Velimir Vrzić objavio je na svojoj Facebook stranici fotografije i video koje je lokalni ribar snimio danas ispred istarskog mjesta Koromačno. Radi se o istom morskom psu a to se može vidjeti po rezu koji se nalazi malo desno između glave i.

Ugarković navodi da je primjerak jučer snimljen na pučini kod Makarske najvjerojatnije mladunac dugačak oko dva metra. Može narasti do maksimalno 150 cm dužine a živi na dubinama većima od 100 metara i hrani se jajima morskih mačaka. Kalifornijski surfer Eric Steinley obranio se je od napada morskog psa udarivši ga u glavu nakon čega je morska neman otišla prenosi Jutarnji list.

Jadran je dom čak trideset vrsta morskih pasa piše Morskihr. Naime morski je pas na plaži Salmon Creek 45 metara od obale napao surfera koji je tijekom napada uspješno alarmirao ostale ljude koji su se u tom trenutku nalazili u vodi. Dalmacija DOKTOR ZA AJKULE U Jadranu su morski psi ubili 13 ljudi onaj nedavno otkriven kraj Makarske nije bezopasan može skočiti i 9 metara u zrak.

UZ obale Makarske ovih je dana snimljen morski pas javlja Dalmacija danas. VIDEO Da se slediš. Australija Surfer umro nakon napada morskog psa.

Najveći morski pas u Jadranu je psina golema druga najveća riba na svijetu odmah. Izrazito je ugrožena vrsta Piše Otvoreno more Društvo za podvodne sportove Zagreb na svom Facebook profilu objavilo je kako je jedan njihov član u Rivanjskom kanalu kod otoka Ugljana imao susret sa. Morski pas na Viru ušao u ograđeno područje.

Bliski susret U Istri viđen veliki morski pas. Još jedan morski pas ovoga puta u blizini Primoštena. Nakon što je viđen kod Brača morski pas okrenuo put Šolte pa Splita Hrvatska Morski pas viđen kod Povalja.

Nije Australija nego je Korčula. Uhvaćen morski pas kod Šibenika težak pola tone. Prije dva dana objavili smo informaciju da je kraj Makarske snimljen morski pas mako Isurus oxyrinchus a ne neka druga vrstaJutros je opet snimljen u Korčulanskom kanalu.

čudovište iz dubina Savudrijski ribari ulovili morsku neman. Sunčanu ljetnu fjaku na moru pokraj Makarske u nedjelju je poremetio morski pas koji se brčkao na ugodnih dvadesetak Celzijevih stupnjeva piše Slobodna Dalmacija. Plaza toc - na obali jadranskoj t-shirt.

Stručnjak otkriva postoji li mogućnost da morski pas jučer snimljen u Dalmaciji napadne ljude. Ovaj morski pas poznat po širokoj spljoštenoj glavi i debeloj tupoj njušci živi u istočnom Atlantskom oceanu i Sredozemlju. Ribar u okolini Šibenika uhvatio morskog psa teškog oko 500 kilograma video.

Foto i video. U uvali Radinjača na otoku Viru morski pas ušao je u područje ograđeno za kupače. Pogledajte nevjerojatne snimke morskog psa kako pliva unutar područja ograđenog za kupače.

Morski je pas kazao nam je 43-godišnji Bogdan Meško amaterski ronilac i prijatelj napadnutog Slovenca bio dug između 45 i pet metara te da se po svoj prilici radi o velikom bijelom psu. Imao je najmanje dva metra i približio se na metar od obale.


Morski Pas Pored Makarske Youtube


File Hr Hrvatska Morski Pas Na Plazi U Kleku Shark On The Beach In Klek 9 Viii 2005 Panoramio Jpg Wikimedia Commons


Spektakularno Otkrice Fosila Morski Pas Star 150 Milijuna Godina Bio Je Jedan Od Najvecih U Svom Vremenu Morski Hr


Slobodna Dalmacija Morski Pas


Related Posts

Objavi komentar