Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernskog Planinskog Psa

Objavi komentar

Stenci su zdravi ocisceni od parazita vakcinisani od vrhunskog legla. Posjedovati velikog psa je.


79 Eve Irtak A Lapok Veszelyben A Delbacskai Magyar Kozsegek Magyar Tavirati Iroda Szegedre Szerdan Hajnalban Ket Horgosi Es Harom Torokkanizsai Foldmuves E

Napada samo ako je stvarno potrebno.

Bernskog planinskog psa. Sibirski Haski je radni pas srednje veličine koji spada u grupu. Na prodaju dva ženska šteneta i jedan muški. On je pravi plišani meda među psima poznat kao prava maza i jedan je od najdruželjubivijih pasa na svetu.

Utvrđivanje karakteristika bernskog planinskog psa. Višak vitamina skupina A C E može izazvati ozbiljnu alergijsku reakciju. Veoma je lojalan pažljiv prepun ljubavi za svoju porodicu druge ljubimce u domu a najviše prema deci.

Ovi psi obožavaju biti u pokretu sposobni su za brzinu i agility. Svi su psići znatiželjni u svojim novim domovima i trebali bi što prije započeti s treninzima uzica kako bi uspostavili alfu. Udomljavanje čistokrvnog ili spasilačkog bernskog planinskog psa može biti uzbudljivo ali prva 24 sata su presudna.

Simetricnih sara i vrhunskih krvnih linija. Prirodni radni hod Bernskog planinskog psa je polagani kas. Štenad Bernskog planinskog psa izuzetno je osjetljiv na unos vitamina.

Izuzetni stenci Bernskog planinskog psa starosti oko 7 nedelja. Na prodaju štenci bernskog planinskog psa prelepog izgleda od lepih roditelja. Bernskog planinskog psa može javiti čak i kod mladog psa starog 4 do 5 godina.

Štenci Bernskog planinskog psa na prodaju. Dobicete odlicnog cuvara najboljeg prijatelja i voljenog clana porodice. Ovo bi ujedno bila i preporuka za svakodnevnu aktivnost Vašeg ljubimca.

Štenci Bernskog planinskog psa na prodaju. Moze viber i whatsapp. Također ova velika pasmina visoka je 27 centimetara i teška 70-115 kilograma.

Zbog svih tih navedenih problema potrebno je psu posvetiti mnogo pažnje i vremena te adekvatnu njegu Marrazzo 2012. Interesuje me ishrana štenaca haskija i bernskog planinskog psa. 0 Praćenje oglašivača 0 Pratim Prati korisnika.

Poddlaka je prilično gusta Dlaka je veoma otporna na prljavštinu I vreme. Upit na 0958567115. Poznavanje i poštovanje nutricionističkih potreba pasa od velike je važnosti kako bismo svojim ljubimcima omogučili pravilan rast i razvoj uzimajući u obzir starost veličinu psa aktivnost i fiziološko stanje pa i osetljivost pojedinih rasa.

Zato sto je Bernski planinski pas najlepsi pas na svetu za kojim se mnogi okrecu i dive i dosta njih koji ce vas zaustavljati u setnji i pitati vas dva puta da im ponovite ime rase. Kad je reč o karakteru bernskog planinskog psa možemo govoriti samo u superlativu. Vise informacija na 064 4471592.

Bernski planinski pas poznat je po masivnoj veličini i zadivljujućem trobojnom kaputu koji je prvenstveno crni žutosmeđi i bijeli. Štenci su od prvog dana pod stručnim nadozorom po struci sam doktor veterinarske medicine. Za vise informacija pozvati ili putem vibera.

S obzirom na sklonost pasa nadimanju preporučuje se hraniti ih najmanje 2 puta dnevno a ako je moguće dnevni dio podijeliti na 3-4 hranjenja. Nažalost zbog učestalosti oboljenja poput autoimunih bolesti bolesti bubrega i tumoroznih promjena a oslanjajući se na statističke podatke životni vijek ove pasmine je. Karakter bernskog planinskog psa.

Prodajem stence bernskog planinskog psa. Vakcinisani i ocisceni od parazita. Na prodaju prelepi stenci Bernskog Planinskog psa ostenjeni 01122020god vakcinisani ocisceni od parazita i spremni za preuzimanje.

Spemni za preuzimanje od 20062021. Zasto kupiti Bernskog planinskog psa. Upit na 0958567115.

Za vise informacija i slika pozovite ili pisite na broj telefona iz oglasa. U velike pasmine ubrajaju se psi veličine oko 65 centimetara. Dlaka Bernskog planinskog psa je spolja blago oštra ali uopšte nije grube teksture.

Standard za pasminu bernskog planinskog psa kaže da psi ne bi trebali biti agresivni tjeskobni ili izrazito sramežljivi već bi trebali biti dobronamjerni samopouzdani plahi prema strancima i poslušni. Od Novog Sada smo moguća dostava do vašeg grada. Pružite mu što više mogućnosti za igranje i trčanje bez uzice ali nikad ga ne forsirajte u tome.

Pošalji poruku Samo za ulogovane korisnike. Štenad Bernskog planinskog psa. Ostenjeni 03052021 ocisceni od parazita i vakcinisani.

Godine prosječna dužina života bernskog planinskog pasa prema vrlo detaljno vođenim podacima bila je 10-12 godina. Prodajem stence bernskog planinskog psa stenci su ostenjeni 2842019 stenci su ocisceni od parazita primili su prvu vakcinu u njih je ulozeno puno truda i vremena stenci se prodaju isključivo porodicama i ozbiljnijim ljudima mozete zvati na 0648586248 i 062358188 samo za ozbiljne kupce. Temperament pojedinih pasa može varirati a nisu svi primjeri pasmine.

Moguca dostava u zemlji i inostranstvu. Upit na 0958567115. Na prodaju stenci Bernskog planinskog psa.

Mužjaci Bernskog planinskog psa su normalno veći od ženki ali oba pola su ekstremno jaka. 23 rows Vrhunski štenci bernskog planinskog psa Bernski pastirski pas Br. Dobro četkanje jednom nedeljno.


Pin On Szabadido


Az Agrarminiszterium Remeli Ezzel Sikerul Javitani A Tenyesztesi Kedvet Es Novelni A Fajtatisztan Tenyesztett Magyar Kutyafajtak Allomanyat Animals Goats


Courageous Bernesemountaindog Cute Dogs Puppies Pet Birds


Atyla A Ete Adopte Le Samedi 14 Mai 2016 A La Spa De Poulainville Perle Noire Bonne Nouvelle


Related Posts

Objavi komentar