Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Wikipedija

Objavi komentar

Čišćeno od parazita vakcinisano pe. Bernski planinski psi Valjevo.


Bernski Planinski Pas Nezni Div Pet Magazine

Najveća ponuda i najbolje cijene.

Bernski planinski pas wikipedija. Njihov temperament treba biti takav da je jednostavan za učenje baš zbog te njihove povezanosti s vlasnicima. Pregledajte oglase koristeći kategorije ispod. Nosna pečurka je uvek crn.

Enroll in one of our ten programs and start your blog right. 86 prvobirano umiljato prelepo žensko štene od parenja sa našim mužjakom. Prošla 0 H Bernski planinski pas Rođena H Bernski planinski pas Rođena.

Pekinezer i bernski planinski pas. To znači da Bernski planinski pas uz rad može biti jako dobar u natjecanjima poslušnosti. Zbog svoje dobre naravi i lepote.

Mužjak Cijena na upit. Bernski planinski pas je višenamenska rasa farmerskog psa koji potiče iz kantona Bern u Švajcarskoj. Uzgajani su za čuvanje stoke da vuku kola čuvaju posjed i budu lojalni pratitelji svojim vlasnicima.

36 likes 1 talking about this. Bernski planinski pas je uravnotežen oprezan ljubazan nepodmitljiv pažljiv miran inteligentan i vjeran pas svome gospodaru i njegovoj obitelji. 244 likes 2 talking about this.

Bernski planinski pas štenci. Oni su brzi voljni učenici koji imaju izražen osjećaj za promjenu glasa svog gospodara. Bernski planinski pas Paracin.

Vekovima je uzgajan u predelu oko Berna u podnožju švajcarskih Alpa tačnije oko Burgdorfa. Bernski planinski psi Subotica Subotica Serbia. Danas se bernski planinski pas najviše koristi kao porodični pas pas čuvar pas za vuču pas spasilac iz ruševina i lavina.

Kad odrastu djeluju pomalo tromo zbog svoje korpulentnosti ali to su zapravo vrlo živahni i pametni radni psi. Bernski planinski pas je predivna pasmina koja ima nevjerojatnu količinu energije. Dont worry if you havent given it a name yet or youre.

Njuška je jaka i ravna. Zafir of Bendzilend Johnny of Allo Amigo i Ali Baba of Allo Amigo. Tri mužijaka iz odgajivačnice Allo Amigo Kennel FCI 6349 Bač slobodni za parenje.

Bernski planinski pas i. Lobanja je ravna na vrhu i široka sa laganim naborom i dobro određenom ali ne preizražajnom tačkom. Izuzetno snažan i atraktivan pas jakog kostura medveđe glave duge dlake trobojan vrlo pokretan.

Youre going to publish a post today. Dont worry about how your blog looks. Bernski planinski pas prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Morate biti prijavljeni da biste komentirali. Bernski planinski pas pripada grupi gigantskih pasmina čija je očekivana težina do 40-55 kg. Zemlja njihovog porekla je Švajcarskagde su na početku u dolinama i planinama čuvali stada i terali goveda čuvali kuće nosili teret i vukli saonice s mlekom.

Uzgajivačnica bernskih planinskih pasa. Bernski planinski stenad na prodajuod odlicnih roditeljaOcisceni od parazita vakcinisaniMesto Milesevo kod BecejaTel063525712. Bernski planinski pas žensko štene Bernski pastirski pas Br.

Štenci havanskog bišona starosti od 2 do 3 meseca sa i bez papira po želji kupca Svi štenci su potpuno zdravi pregledani bez parazita i vakcinisani. Usne nisu teškepriležuće su i. Avalon - Bernski planinski psi Beograd Serbia.

Štenci bernskog plninskog psa. Prodaja stenaca bernskog planinskog psa za dodatne informacije mozete pozvati brojeve telefona 381641548475 ili 381652190606. Bernski planinski pas i bernardinac štenci na prodaju.

Bernski planinski pas uzbuđen uši su postavljene napred i podignute prema temenu a vrh uha je u ravnini sa vrhom lobanje. Visina odraslih ženki je 58-66 cm a mužjaka 64-70 cm. Bernski planinski pas ljubimac na baterije.

Treba im harmoničan i dosljedan odgoj pun ljubavi. Bernski planinski pas mužijak star 3 godine. Odnos visine i dužine je 910 što znači da.

Vrlo stara pasmina pominje se da je u rimskoj vojsci korišćen kao borbeni pas koji je unosio nemir u neprijateljskim redovima. Za više slika i sve informacije javiti se na telefon. Bernski planinski pas.

Bernski planinski pas mora biti jak i stabilan dovoljno da može vući kolica s teškim predmetima. This is an example post originally published as part of Blogging University.


Alfa Bernski Planinski Pas Photo 3832245 Fanpop


Bernski Planinski Pas Nezni Div Pet Magazine


Bernski Pastirski Pas Vikipediјa


Bernese Mountain Dog Standard Bernese Mountain Dog Mountain Dogs Bernese Mountain


Related Posts

Objavi komentar