Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas U Stanu

Objavi komentar

Ukupno pronađeno 19 rezultata. Bernski planinski psi pripadaju skupini gigantskih pasmina čija je očekivana težina do 40-55 kgVisina odraslih ženki je 58-66 cm a mužjaka 64-70 cm.


Ff4r3pefkgawm

Štenci bernskog plninskog psa.

Bernski planinski pas u stanu. Živim u Zagrebu u stanu. Bernski planinski pas prepoznatljiv je po velikoj i snažnoj građi tijela koje je prekriveno umjereno dugom lagano valovitom dlakom. Danas ga sve češće možemo pronaći kao dražesnog kućnog ljubimca.

Bernski planinski pas je bio gonič domaćih životinja a koristili su ga i za vuču mlekarskih kolica. Bernski planinski pas je veliki radni pas sa švicarski farmi koji osim dobrih radnih karakteristika ima i dobre karakteristike za život u stanu i kući. Bernski planinski pas i.

Prošla 0 H Bernski planinski pas Rođena H Bernski planinski pas Rođena. Bernski planinski pas mužijak star 3 godine. Potreban mu je prostor ovaj pas nije za držanje u stanu.

Bernski planinski psi su. Najviše ih je bilo južno od Berna u kraju Durrbach a domaćini su ga zvali Durrbachler. Evo video sam da se neko interesuje a ja gledao oglase pa da pomognem.

Provereni u priplodu izložbenog kvaliteta sa brojnim potomcima. Postao je švajcarski nacionalni pas a 1908. OPĆI IZGLED PASMINE BERNSKI PLANINSKI PAS Snažan i čvrst pri tome nije težak.

Bernski planinski pas žensko štene. Samo vamo pise BERNSKI a ne Bernsov planinski pas mada ja mislim da je to isto. Dakle radi se o velikim čvrstim prijateljskim i smirenim psima.

Bernski planinski pas liči na velikog švicarskog. Berni veoma krupan i lepdobrog porekla R CAC na specijalki odlične naravi spreman za parenje. BERNSKI planinski pas štenad.

Iako masivne građe bernski planinski pas je izuzetno okretan. Bernski planinski pas dobro će raditi iu stanu iu seoskoj kući a to je najvažnije zapamtiti pas redovito treba tjelovježbu i puno svježeg zraka. Bernski planinski pas mužijak star 3 godine.

Bernski planinski pas ima predivnu dugu crnu dlaku. Pre nešto više od dva veka više od trećine Švajcaraca bavilo se poljoprivredom i ovaj pas uvek im je bio veran pomagač gonič i čuvar stada. Bernski planinski pas ili Bernski pastirski pas je vrsta pastirskog psa duge istorije koja potiče iz okoline Berna u Švajcarskoj.

Ovo je vrlo stara pasmina i pominje se da je u rimskoj vojsci korišćen kao borbeni pas koji je unosio nemir u neprijateljskim redovima. Pasmina je izvrsna radne kvalitete Za njihov razvoj potrebno je uložiti malo truda i trajno se uključiti u obuku pasa. Bernski planinski pas obožva snijeg dok ima snijega njegovo najbolje mjesto za odmor o i igru će biti na snijegu.

Trebao bi biti privržen obitelji djeci po mogućnosti malo lajati biti koliko može miran i voljela bih da se. Su ga nazvali bernski planinski pas. Gusta je ali je otporna na prljavštinu i vlagu.

Mužjak Cijena na upit. Izgled i karakteristike Bernski planinski pas karakterističan je po dugoj i svilenkastoj dlaci koja je najčešće crne boje s bijelim ili smeđim oznakama iznad očiju na. Iako mogu živjeti u stanu najsretniji će biti u kući s mogućnošću izlaska u dvorište.

Trebala sam dobiti Bernskog planinskog ali je mama pročitala da nije za stan. U tim periodima ih češljajte sve dok se ne završi linjanje. Sada razmatram neku drugu pasminu sličnu Bernskom planinskom ali da se može prilagoditi stanu.

Dva odrasla psa bernskog planinskog psa spremni za parenje. Inteligentni nježni odani vjerni. Bernski planinski pas ima blago oštru dužu dlaku koja nije grube teksture.

Zemlja njihova podrijetla je Švicarska gdje su na početku u dolinama i planinama čuvali stada i tjerali goveda čuvali kuće nosili teret i vukli saonice s. Morate biti prijavljeni da biste komentirali. Bernski pastirski pas - odrasli psi za parenje.

Bernski planinski pas pripada skupini velikih pasa a svoje porijeklo vuče iz Švicarske gdje se počeo uzgajati kao čuvar stada i tjerač stoke. Briga o pasmini bernski planinski pas Bernski planinski pas Alpski Bernski pastir Švicarski planinski pas smatra se jednim od deset najpopularnijih i najprijateljskijih stijene u cijelom svijetu prvenstveno zbog svoje ljepote i odanosti vlasniku. Dovoljno je četkanje jednom tjedno osim u periodu linjanja i odbacivanja dlake.

Bernski planinski stenad na prodajuod odlicnih roditeljaOcisceni od parazita vakcinisaniMesto Milesevo kod BecejaTel063525712. Korišćen je kao pas čuvar gonič stoke i pas za vuču. U proljeće i jesen bernski planinski pas se linja konstantno i.

U 2255 - Bernski planinski pas. Nisu baš navikli na velike vrućine stoga ovu pasminu ne treba izlagati velikim naporima pri visokim temperaturama. Bernski planinski pas za parenje.

Bernski planinski pas i bernardinac štenci na prodaju. U njegovoj zemlji porekla veruje se da je bernski planinski pas već 2000 godina verni pratilac poljoprivrednika. Ona ga štiti od hladnoće pa će se bernski vrlo rado igrati u snijegu.


Bernski Planinski Pas Nezni Div Pet Magazine


7 Razloga Zasto Bernski Planinski Pas Mozda Nije Pas Za Vas Bernski Planinski Pas Blog Ljubitelja Pasmine


Rase Pasa Bernski Planinski Pas Koji Skoro Nikad Ne Laje Djole Dog


Bernski Planinski Pas Nezni Div Pet Magazine


Related Posts

Objavi komentar